pinti Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Re: Catei... daca vi vineri aduc motanul meu persan a mai mincat un pudel asa ca un catel in plus sau unul in minus nu e o problema :ha: :ha: :ha: :ha: ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamu Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Re: Catei... hai sa pun si eu niste "portrete"de-ale lui Bitza,adica nea"Patrocle".are 4 luni jumate,si inlocuieste mmentan Dogul de Bordeaux pe care o sa mi-l iau in viitorul apropiat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
khumall Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Re: Catei... aparem si noi cu o poza,doua....[attachment=0]khumall la 2 luni.jpg[/attachment traim in romania si asta se si vede! Link to comment Share on other sites More sharing options...
svejk Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Re: Catei... @khumall: domnu' asta e topic de catei, nu de lei de mare! :grin: (e mortal cetateanul, sa-ti traiasca!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
khumall Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Re: Catei... mersi,khumall(catzelul,caci asa il chema) are acum 5 ani ! vom mai reveni cu poze de indata ce le gasim! traim in romania si asta se si vede! Link to comment Share on other sites More sharing options...
buhu Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Re: Catei... hai sa vi-l prezint pe Mex al meu :banana , este un biegel, nascut pe 11 dec.2008, un caine foate incapatanat care pe langa nervi imi mananca si covoarele :ha: , dar e ok , are noroc ca e dragut http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catsomania Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Re: Catei... Saracul Mex. Normal ca este incapatanat si roade covoarele, pentru ca e caine de vanatoare si tu nu ai ratze pe care sa le prinda prin casa :). "Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni." Arthur Schopenhauer Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Re: Catei... Toata lumea are cate catel cu un singur nume ... al meu are 2 :ha: :ha: Totul a inceput ca la orice nou posesor de patruped : Ce nume sa`i punem ? Dupa lungi deliberari , atat de lungi incat catelului i se facusera primele vaccine si in carnetul de sanatate inca nu avea un nume :P shame on me :grin: Pana la urma s`a decis : e negru deci ii spunem .... (sunete de tobe) .. ZORRO :banana Cred ca multi s`au gandit la Nero , insa era prea banal :bannana . Bine bine , dar o sa va intrebati care este al doilea nume .Intamplarea face ca sotia vecinului meu , la care las cainele cand mai am treaba , si asta destul de des , sa fie rusoaica si in loc sa strige dupa Zorro " Haide incoa" , ea striga "adi incoa" :ha: sau "adi ma odata" :happy si uite asa, l`am botezat pe asta mic a 2a oara "ADI" :ha: si acum care cum il prinde il striga cum ii vine mai repede la gura . Spre surprinderea mea reactioneaza la fel de bine la ambele nume :uameni Iata vedeta Zorro1.jpg[/attachment:1nrtg4h6] Zorro2.jpg[/attachment:1nrtg4h6] zorro3.jpg[/attachment:1nrtg4h6] ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
buhu Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Re: Catei... Saracul Mex. Normal ca este incapatanat si roade covoarele, pentru ca e caine de vanatoare si tu nu ai ratze pe care sa le prinda prin casa :). deci daca imi iau un ciobanesc trebuie neaparat sa am si oi ? :P http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Re: Catei... Saracul Mex. Normal ca este incapatanat si roade covoarele, pentru ca e caine de vanatoare si tu nu ai ratze pe care sa le prinda prin casa :). deci daca imi iau un ciobanesc trebuie neaparat sa am si oi ? :P Bine ca nu ti-ai luat vreunogar, ca trebuia sa-i faci pista de alergat si tribune sa ne chemi sa pariem! :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Re: Catei... Care detineti bullterier mascul? Ca vreau sa-mi dau cateaua la p. pardon monta! :ha: :ha: Poate iese un bullover sau un bulloffroader! :banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Re: Catei... detin eu un ciobano-germano-offroader http://farm4.static.flickr.com/3632/3520846973_f313fa6da7.jpg?v=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Re: Catei... @Fleyr daca mi-o cotarleste bagabontul tau, il acuz de viol si-l pun sa-mi plateasca pensie alimentara la blonda mea :ha: :ha: Tu iti dai seama ce ar iesi din astia doi? Un bull cu blana si apetit pt noroi! :ha: :ha: :ha: S-o speli tu dupa o iesire in teren :F Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdeparcare Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Re: Catei... Ce de caini.... De unde si vorba: viata de caine. Bei, f..i, mananci, dormi. In poza de jos - TYSON. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrio Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Re: Catei... Salutare!!! Prezint si eu pe cea mai noua "membra a familiei", o catea Carpatin de Bucovina, luata de la Canisa de Barnova. Acum are cam 7 -8 luni, si crese vazand cu ochii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrio Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Re: Catei... am uitat... o cheama Ema, si mai are in curte inca un catel si o catea din aceiasi rasa... deci nu se plictiseste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrio Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Re: Catei... Ea e Sara... caldura mare, asa k s-a adapostit in cuptorul pt facut cozonac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Re: Catei... Ea e Sara... caldura mare, asa k s-a adapostit in cuptorul pt facut cozonac... Sigur s-a ''adapostit'' din propria vointa? ..........sau ........ cineva avea ganduri necurate ? :fr2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrio Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Re: Catei... dupa o "runda de negocieri" de doua ore, a iesit la aer... :banana ... Ganduri necurate cred k avea colegul ei de curte... care era probabil in 'acea peroada'... :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Re: Catei... Din ciclul: matzul ofrodist. S-a indragostit de gumele alea. Se strecura in beci doar ca sa doarma in ele. Sper sa nu sara la el toti cainii din topic. I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmiOFF-ROADRUNNER Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Re: Catei... Aura, Aria si Teo Perritos guapos.jpg[/attachment:1vub94l0] Asta-i Tori.... Tori.JPG[/attachment:1vub94l0] ice Princess si Vincy Domingo Fotos Varias 003.jpg[/attachment:1vub94l0] Si mai am vreo 2 dar nu le gasesc acum. L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sop Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Re: Catei... Din ciclul: matzul ofrodist. S-a indragostit de gumele alea. Se strecura in beci doar ca sa doarma in ele. Sper sa nu sara la el toti cainii din topic. Ohooo....ti-ai "tras" Simexuri.... si ni le arati asa cu fereala ...uite pisica , nu e pisica :ha: Cand le vedem pe 1,3 xY60? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Re: Catei... Din ciclul: matzul ofrodist. S-a indragostit de gumele alea. Se strecura in beci doar ca sa doarma in ele. Sper sa nu sara la el toti cainii din topic. Ohooo....ti-ai "tras" Simexuri.... si ni le arati asa cu fereala ...uite pisica , nu e pisica :ha: Cand le vedem pe 1,3 xY60? Le-am si vindut deja :ha: Pozele sunt din toamna trecuta, insa ieri am dat de ele prin telefon. I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catsomania Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Re: Catei... Srevni, motanul portocaliu este exact genul de motanoi pe care mi-l doresc sa-l pastrez la un moment dat, desi mi-au trecut de-a lungul timpului destui motanei portocalii prin mana. "Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni." Arthur Schopenhauer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrolator Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Re: Catei... Din ciclul: matzul ofrodist. S-a indragostit de gumele alea. Se strecura in beci doar ca sa doarma in ele. Sper sa nu sara la el toti cainii din topic. Ce marca-i sata "FIMEX"? Poti sa-mi dai detalii( Producator, pret, daca sint reesapate sau nu, etc.) PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts