Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Catei...

nellorunner
 Share

Recommended Posts

Re: Catei...

daca vi vineri aduc motanul meu persan a mai mincat un pudel asa ca un catel in plus sau unul in minus nu e o problema :ha: :ha: :ha: :ha:

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...

Saracul Mex. Normal ca este incapatanat si roade covoarele, pentru ca e caine de vanatoare si tu nu ai ratze pe care sa le prinda prin casa :).

"Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni." Arthur Schopenhauer

Toata lumea are cate catel cu un singur nume ... al meu are 2 :ha: :ha: Totul a inceput ca la orice nou posesor de patruped : Ce nume sa`i punem ? Dupa lungi deliberari , atat de lungi incat catelului i se facusera primele vaccine si in carnetul de sanatate inca nu avea un nume :P shame on me :grin:

Pana la urma s`a decis : e negru deci ii spunem .... (sunete de tobe) .. ZORRO :banana Cred ca multi s`au gandit la Nero , insa era prea banal :bannana . Bine bine , dar o sa va intrebati care este al doilea nume .Intamplarea face ca sotia vecinului meu , la care las cainele cand mai am treaba , si asta destul de des , sa fie rusoaica si in loc sa strige dupa Zorro " Haide incoa" , ea striga "adi incoa" :ha: sau "adi ma odata" :happy si uite asa, l`am botezat pe asta mic a 2a oara "ADI" :ha: si acum care cum il prinde il striga cum ii vine mai repede la gura . Spre surprinderea mea reactioneaza la fel de bine la ambele nume :uameni

Iata vedeta

552166272_PATROL002.jpg.b8ccc4de0b6ec6309f7f906910376633.jpgZorro1.jpg[/attachment:1nrtg4h6]

IM000048.JPG.1f27346b542994f04533856f1f5dcc1f.JPGZorro2.jpg[/attachment:1nrtg4h6]

zorro3.jpg[/attachment:1nrtg4h6]

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Saracul Mex. Normal ca este incapatanat si roade covoarele, pentru ca e caine de vanatoare si tu nu ai ratze pe care sa le prinda prin casa :).

deci daca imi iau un ciobanesc trebuie neaparat sa am si oi ? :P

Bine ca nu ti-ai luat vreunogar, ca trebuia sa-i faci pista de alergat si tribune sa ne chemi sa pariem! :ha:

• 5 weeks later...

Salutare!!! Prezint si eu pe cea mai noua "membra a familiei", o catea Carpatin de Bucovina, luata de la Canisa de Barnova. Acum are cam 7 -8 luni, si crese vazand cu ochii...

Ea e Sara... caldura mare, asa k s-a adapostit in cuptorul pt facut cozonac...

Sigur s-a ''adapostit'' din propria vointa? ..........sau ........ cineva avea ganduri necurate ? :fr2

• 4 weeks later...

Din ciclul: matzul ofrodist. S-a indragostit de gumele alea. Se strecura in beci doar ca sa doarma in ele. Sper sa nu sara la el toti cainii din topic.

I Have No Idea What You Are Talking About

Aura, Aria si Teo

552166272_PATROL002.jpg.b8ccc4de0b6ec6309f7f906910376633.jpgPerritos guapos.jpg[/attachment:1vub94l0]

Asta-i Tori....

IM000048.JPG.1f27346b542994f04533856f1f5dcc1f.JPGTori.JPG[/attachment:1vub94l0]

ice Princess si Vincy

Domingo Fotos Varias 003.jpg[/attachment:1vub94l0]

Si mai am vreo 2 dar nu le gasesc acum.

L.R. Discovery 3 HSE , 2006

Aro M 461 C , 1972

Land Rover Defender 90

Din ciclul: matzul ofrodist. S-a indragostit de gumele alea. Se strecura in beci doar ca sa doarma in ele. Sper sa nu sara la el toti cainii din topic.

Ohooo....ti-ai "tras" Simexuri.... si ni le arati asa cu fereala ...uite pisica , nu e pisica :ha:

Cand le vedem pe 1,3 xY60?

Ohooo....ti-ai "tras" Simexuri.... si ni le arati asa cu fereala ...uite pisica , nu e pisica :ha:

Cand le vedem pe 1,3 xY60?

Le-am si vindut deja :ha: Pozele sunt din toamna trecuta, insa ieri am dat de ele prin telefon.

I Have No Idea What You Are Talking About

Srevni, motanul portocaliu este exact genul de motanoi pe care mi-l doresc sa-l pastrez la un moment dat, desi mi-au trecut de-a lungul timpului destui motanei portocalii prin mana.

"Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni." Arthur Schopenhauer

Ce marca-i sata "FIMEX"? Poti sa-mi dai detalii( Producator, pret, daca sint reesapate sau nu, etc.)

PATROLATOR

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use