marcel Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Re: Catei... Neronele asteptindu-l pe Mos Craciun http://carunderconstruction.googlepages.com/00169.JPG I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Re: Catei... Pun si eu citeva foto cu Alfie.....copilotul meu 4x4..... :banana Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tzache Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Re: Catei... Pun si eu cateva poze cu Jook :) Un ciobanesc caucazian, de 4 ani jumate. E super prietenos, afectiv si delicat (in ciuda masei) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Re: Catei... LUNA! Un bull de va cracanati de ras. Are numai fitse in cap...cerseste, nu stie nicio comanda decat "hai la papa" sau "afara la pishu". Nu musca, o bat pisicile (bineintles alea pe care le prinde cand nu se propteste cu capul in gard, usa, bloc!) Nimereste etajul la care sta...de obicei! A...daca urli la ea...te poate scuipa cu stranutul! Are o tehnica precum viperele. A....mai face unsa: se invarta in cerc ca oaia capie pana ameteste si cade in fund!Sau se izbeste de pereti sa iti arate cat e de bucuroasa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thunder rock Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Re: Catei... Bullbar sa-ti traiasca Asta e o partenera perfecta de joaca pentru tampitu meu de caine care nu e departe de ce povestesti tu :grin: I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Re: Catei... Bullbar sa-ti traiasca Asta e o partenera perfecta de joaca pentru tampitu meu de caine care nu e departe de ce povestesti tu :grin: Dragule....daca "joaca" iese cu oki...platesti pensie alimentara! :bannana Link to comment Share on other sites More sharing options...
thunder rock Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Re: Catei... Ba sa plateasca cine-i concepe :ha: :ha: :ha: I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Re: Catei... Ba sa plateasca cine-i concepe :ha: :ha: :ha: numai la partea financiara va sta capul ... poate cei doi se vor intelege de minune si vor dori sa faca o familie.... sunteti extraordinari .... oameni astia :uameni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Re: Catei... Astia sunt numai pe interes ... mai ales Bullbar ... nu isi da fata decat cu "rachiu" inainte ... si sa vina sorinel copilu de tinichea sa-i traga o romanta sub balcon :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Re: Catei... Ugliest dog I have ever seen :grin: . Temperamentul l-as cataloga supraobscen. Da e si el al meu si il iubesc. I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamu Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Re: Catei... bullbarr,ai un SUPERB terrier bull!!!are un prieten unul identic,isi bate joc,ii umileste pe toti cainii,pe care nu-i omoara,binenteles!se duce la ei,oricat ar fi de mari,Tosa inu,bullmastif,oridecare.se duce langa ei si efecttiv isi ridica piciorul si se pisa pe ei.iti dai sema ca fac aia pe ei de frica!!!!nu am mai vazut asa ceva.ii umileste.eu mi-am dorit un Dog de bordeaux,si mi-am luat un puiut de tekel!il iubesc de mor!dar asta nu se pisa pe alti caini,se pisa pe el,si prin toata casa,binenteles! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Re: Catei... bullbarr,ai un SUPERB terrier bull!!!are un prieten unul identic,isi bate joc,ii umileste pe toti cainii,pe care nu-i omoara,binenteles!se duce la ei,oricat ar fi de mari,Tosa inu,bullmastif,oridecare.se duce langa ei si efecttiv isi ridica piciorul si se pisa pe ei.iti dai sema ca fac aia pe ei de frica!!!!nu am mai vazut asa ceva.ii umileste.eu mi-am dorit un Dog de bordeaux,si mi-am luat un puiut de tekel!il iubesc de mor!dar asta nu se pisa pe alti caini,se pisa pe el,si prin toata casa,binenteles! Pt a va potoli setea de cunoastere in legatura cu al meu patruped....va supun atentiei o mostra de "tembelism" canin! P.S. Cand a dat cu capul in zid...habar nu a avut. De obicei intra cu capul in pomi, masini, oameni, usi...deh.... [youtube:38oijzw0] [/youtube:38oijzw0] Link to comment Share on other sites More sharing options...
svejk Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Re: Catei... Ugliest dog I have ever seen :grin: . Temperamentul l-as cataloga supraobscen. Da e si el al meu si il iubesc. HAAAA, ala e bonzo al meu, ce cauta la matale??? ca alalaltu', pavelica, mi-a zis ca s-a dus numa' pana jos sa ia tzigari... si el se lafaie prin alte case... il sparg cand se-ntoarce! iar pe pavelica il pun pe coji de nuca la coltz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Re: Catei... Ugliest dog I have ever seen :grin: . Temperamentul l-as cataloga supraobscen. Da e si el al meu si il iubesc. HAAAA, ala e bonzo al meu, ce cauta la matale??? ca alalaltu', pavelica, mi-a zis ca s-a dus numa' pana jos sa ia tzigari... si el se lafaie prin alte case... il sparg cand se-ntoarce! iar pe pavelica il pun pe coji de nuca la coltz! Bagabontu' asta, imi inveseleste zilele de 13 ani. L-am cules din poarta bisericii cind inca avea ochii si urechile inchise (maxim 6 zile) ... are si carnet, caine cu acte, deparazitari si vaccinari la zi. A, si e nefumator, asa ca nu e al tau :grin: I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamu Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Re: Catei... bullterierul tau trebuie dus vreo cateva zile in Fasia Gaza.ori trage o sperietura si isi revine,ori iti iei altul! :ha: Glumesc.mie mi se pare super simpatic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wolff Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Re: Catei... max ii zice... negru in ceru' gurii :-) Ne incuscrim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
svejk Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Re: Catei... Bagabontu' asta, imi inveseleste zilele de 13 ani. L-am cules din poarta bisericii cind inca avea ochii si urechile inchise (maxim 6 zile) ... are si carnet, caine cu acte, deparazitari si vaccinari la zi. A, si e nefumator, asa ca nu e al tau :grin: mda, mie mi-a zis ca are numai doi ani, si ca fumeaza am aflat intamplator cand i-au cazut tigarile din buzunar, eu zic sa verifici.... :) si-n plus, hmmm, eu l-am sterilizat in septembrie, vad ca le are din nou!?! (pe bune, e identic cu bonzologia mea) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SorinD Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Re: Catei... @bullbar: daca ti se strica troliul, no problem, pui cablu la catel si te scoate din orice groapa! :h5 sa-ti traiasca! super simpatic __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFX Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Re: Catei... Hop si noi....L.O.L.A. 10 luni, :hi militeanca Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamu Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Re: Catei... CEL MAI BUN PRIETEN AL OMULUI ESTE INTR-ADEVAR CAINELE!!! Daca nu crezi,incearca urmatorul experiment:Pune-ti sotia si cainele in portbagaj pentru o ora.Cand deschizi portbagajul,care dintre cei doi va fi bucuros sa te vada??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest redscarlet Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Re: Catei... @bullbar Si Milo, al meu, nu simte cand da cu capul in cate-o usa inchisa, pe care-o impinge catre perete, sau vorba ta, cand da cu capul in vreun pom... :) Sa-ti traiasca tie catelusa. Tare faina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Re: Catei... Red m-am tavalit pe jos de ce mecla poate sa aiba catelul tau. E suuuper haios! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinti Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Re: Catei... petre catelul tau este bestial cu faza cu alergatul ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selejan Raul Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Re: Catei... Ciobanesc de bucovina la 4 luni jumate. TODAY IS A GIFT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Re: Catei... Pinti vin cu el vineri la deva! :grin: Daca nu mergi cu masina, vei imparti bancheta spate cu el. Asa ca...sa vezi ce iubiotoare e...numa-n brate sta si are 25 de kile.... :ha: :ha: :ha: :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts