Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Catei...

nellorunner
 Share

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Catei...

Pun si eu citeva foto cu Alfie.....copilotul meu 4x4..... :banana

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Pun si eu cateva poze cu Jook :) Un ciobanesc caucazian, de 4 ani jumate. E super prietenos, afectiv si delicat (in ciuda masei)

LUNA! Un bull de va cracanati de ras. Are numai fitse in cap...cerseste, nu stie nicio comanda decat "hai la papa" sau "afara la pishu". Nu musca, o bat pisicile (bineintles alea pe care le prinde cand nu se propteste cu capul in gard, usa, bloc!) Nimereste etajul la care sta...de obicei! A...daca urli la ea...te poate scuipa cu stranutul! Are o tehnica precum viperele. A....mai face unsa: se invarta in cerc ca oaia capie pana ameteste si cade in fund!Sau se izbeste de pereti sa iti arate cat e de bucuroasa....

Ba sa plateasca cine-i concepe :ha: :ha: :ha:

numai la partea financiara va sta capul ... poate cei doi se vor intelege de minune si vor dori sa faca o familie.... sunteti extraordinari .... oameni astia :uameni

Astia sunt numai pe interes ... mai ales Bullbar ... nu isi da fata decat cu "rachiu" inainte ... si sa vina sorinel copilu de tinichea sa-i traga o romanta sub balcon :ha: :ha: :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

bullbarr,ai un SUPERB terrier bull!!!are un prieten unul identic,isi bate joc,ii umileste pe toti cainii,pe care nu-i omoara,binenteles!se duce la ei,oricat ar fi de mari,Tosa inu,bullmastif,oridecare.se duce langa ei si efecttiv isi ridica piciorul si se pisa pe ei.iti dai sema ca fac aia pe ei de frica!!!!nu am mai vazut asa ceva.ii umileste.eu mi-am dorit un Dog de bordeaux,si mi-am luat un puiut de tekel!il iubesc de mor!dar asta nu se pisa pe alti caini,se pisa pe el,si prin toata casa,binenteles!

bullbarr,ai un SUPERB terrier bull!!!are un prieten unul identic,isi bate joc,ii umileste pe toti cainii,pe care nu-i omoara,binenteles!se duce la ei,oricat ar fi de mari,Tosa inu,bullmastif,oridecare.se duce langa ei si efecttiv isi ridica piciorul si se pisa pe ei.iti dai sema ca fac aia pe ei de frica!!!!nu am mai vazut asa ceva.ii umileste.eu mi-am dorit un Dog de bordeaux,si mi-am luat un puiut de tekel!il iubesc de mor!dar asta nu se pisa pe alti caini,se pisa pe el,si prin toata casa,binenteles!

Pt a va potoli setea de cunoastere in legatura cu al meu patruped....va supun atentiei o mostra de "tembelism" canin!

P.S. Cand a dat cu capul in zid...habar nu a avut. De obicei intra cu capul in pomi, masini, oameni, usi...deh....

[youtube:38oijzw0]

[/youtube:38oijzw0]

Ugliest dog I have ever seen :grin: . Temperamentul l-as cataloga supraobscen. Da e si el al meu si il iubesc.

HAAAA, ala e bonzo al meu, ce cauta la matale??? ca alalaltu', pavelica, mi-a zis ca s-a dus numa' pana jos sa ia tzigari... si el se lafaie prin alte case... il sparg cand se-ntoarce! iar pe pavelica il pun pe coji de nuca la coltz!

Ugliest dog I have ever seen :grin: . Temperamentul l-as cataloga supraobscen. Da e si el al meu si il iubesc.

HAAAA, ala e bonzo al meu, ce cauta la matale??? ca alalaltu', pavelica, mi-a zis ca s-a dus numa' pana jos sa ia tzigari... si el se lafaie prin alte case... il sparg cand se-ntoarce! iar pe pavelica il pun pe coji de nuca la coltz!

Bagabontu' asta, imi inveseleste zilele de 13 ani. L-am cules din poarta bisericii cind inca avea ochii si urechile inchise (maxim 6 zile) ... are si carnet, caine cu acte, deparazitari si vaccinari la zi. A, si e nefumator, asa ca nu e al tau :grin:

I Have No Idea What You Are Talking About

Bagabontu' asta, imi inveseleste zilele de 13 ani. L-am cules din poarta bisericii cind inca avea ochii si urechile inchise (maxim 6 zile) ... are si carnet, caine cu acte, deparazitari si vaccinari la zi. A, si e nefumator, asa ca nu e al tau :grin:

mda, mie mi-a zis ca are numai doi ani, si ca fumeaza am aflat intamplator cand i-au cazut tigarile din buzunar, eu zic sa verifici.... :)

si-n plus, hmmm, eu l-am sterilizat in septembrie, vad ca le are din nou!?!

(pe bune, e identic cu bonzologia mea)

• 2 weeks later...

CEL MAI BUN PRIETEN AL OMULUI ESTE INTR-ADEVAR CAINELE!!!

Daca nu crezi,incearca urmatorul experiment:Pune-ti sotia si cainele in portbagaj pentru o ora.Cand deschizi portbagajul,care dintre cei doi va fi bucuros sa te vada???

Guest redscarlet

@bullbar

Si Milo, al meu, nu simte cand da cu capul in cate-o usa inchisa, pe care-o impinge catre perete, sau vorba ta, cand da cu capul in vreun pom...

:)

Sa-ti traiasca tie catelusa. Tare faina.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use