cos Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Catei... Ca sa vezi de unde sare iepurele.......pardon , motanicelul......cu detaliul.Dragut motancel, dragut shoshonel...... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Catei... Ea e copilul nostru :grin: Cora, rasa boxer, foarte, foarte desteapta, jucausa si prietenoasa, are 9 ani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 Re: Catei... Ce tare arata in prima poza..... :ha: Are un aer de comico-simpatic... :bravo Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Catei... Pierduta de cam o saptamana in Deva, pe dealul din zona strazii Crangului. daca aveti de stire, faceti cele 3 nepoate ale mele foarte fericite. raspunde la numele de Lala. Pozele sunt din iarna.. dar arata cam la fel. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Catei... :p poate doreste cineva o catea .e gasita de nevasta-mea lovita de o masina , aproape moarta de cadura si de sete cu piciorul spate dreapta dislocat .a dus-o la doctor urgent, ia bagat o tija ,acum e bine ,a fost scoasa tija dar ii mai face niste injectii de intarire cred.noi nu putem s-o tinem pentru ca mai avem un cotoi birmanez de 12 ani si un porcusor de guineea de 4 ani si stam la bloc. cateaua e castrata, bine educata, cuminte,ascutatoare, cred ca a fost pierduta de cinva sau abandonata. nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Catei... Astia sunt prietenii mei,boxerul maro este foarte batran dar a fost mare crai la viata lui.... :) daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Catei... Si acestea sunt fetele mele:mama Kara si fata Kuki(cea cu urechea neagra) Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Catei... Asta e noua gheisa a cokermanului. Deocamdata doar au dormit impreuna ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Catei... Super coker-ul. Eu ma pregatesc sa-i iau un caine fiica-mii la 5 ani, iar coker-ul e una din optiuni. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Catei... El este Pablo boxerelul meu de 9 ani uuf ce repede a trecut timpul :( Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Catei... Astia sunt prietenii mei,boxerul maro este foarte batran dar a fost mare crai la viata lui.... :) Super catzeii mai alex boxerul tigrat :grin: .Caucazianul ce varsta are? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: Catei... Super catzeii mai alex boxerul tigrat :grin: .Caucazianul ce varsta are? Caucazianu are 5 ani,mare meserias. daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: Catei... Super coker-ul. Eu ma pregatesc sa-i iau un caine fiica-mii la 5 ani, iar coker-ul e una din optiuni. atentie mare, cokerul este o rasa de vanatoare si are un temperament extrem de agitat mare atentie UNDE il tineti si PENTRU CE cumparati cainele daca e de companie, cred ca un coker este mult prea agitat mai ales pentru apartament am un labrador si este extrem de linistit, am avut un ciobanesc care era mai "vioi" si inainte un setter... care nu avea liniste si stau la curte.... nu aspectul cred ca trebuie sa primeze ci temperamentul pe care il doriti de la un caine... pentru ca in final il veti iubi indiferent de cum arata, dar va poate face viata un calvar forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: Catei... Recomand un boxer este un caine perfect pentru casa si mai ales pentru copii cu mici exceptii uneori sforaie sau saliveaza :ha: :banana Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: Catei... Super coker-ul. Eu ma pregatesc sa-i iau un caine fiica-mii la 5 ani, iar coker-ul e una din optiuni. atentie mare, cokerul este o rasa de vanatoare si are un temperament extrem de agitat mare atentie UNDE il tineti si PENTRU CE cumparati cainele daca e de companie, cred ca un coker este mult prea agitat mai ales pentru apartament am un labrador si este extrem de linistit, am avut un ciobanesc care era mai "vioi" si inainte un setter... care nu avea liniste si stau la curte.... nu aspectul cred ca trebuie sa primeze ci temperamentul pe care il doriti de la un caine... pentru ca in final il veti iubi indiferent de cum arata, dar va poate face viata un calvar Intre timp m-am sfauit cu @srevni. Va multumec pentru sfaturi. Se pare ca va fi un Ciobanesc de Berna in primavara. Intre timp s-a ivit si posibilitatea unui Rottwailer dar voi ramane la Berna. Cainele va fi crescut la curte. In functie de rasa ar fi stat in casa sau afara. Recomand un boxer este un caine perfect pentru casa si mai ales pentru copii cu mici exceptii uneori sforaie sau saliveaza :ha: :banana Am avut boxerita pana acum 4 ani. A trait 16 ani din care 14 la mine. Am luat-o din mila de la niste tigani din Berceni dupa ce pierdu-se o bataie de caini organizata. Era sfasiata iar 2 saptamani am tinut-o in antibiotice. Avea 2 cusaturi la gat si urechile sfaiate in 4 locuri iar un ochi era tumefiat, cateva zile nu l-a putut deschide. Daca tin bine minte, mi-au cerut 50 de Marci tiganii si in banii aia mi-au dat si lesa si strachina ei. M-am chinuit 2 ani sa o dezvat sa sara la cainii vagabonzi. Pe cat de rea era cand am adus-o acasa pe atat de blanda a devenit dupa cativa ani. Ce e interesant ca eu nu puteam sa sufar boxeri, mi se pareau urati si nesimtiti. Si cand am luat-o am zis ca o pun pe picioare si o dau gratis cuiva sa o creasca pentru ca mie nu-mi placea. Uite ca de a 2-a zi nici nu mai oncepeam sa o dau. Am facut paranteza asta vis-a vis de ce spunea soimu' nu aspectul cred ca trebuie sa primeze ci temperamentul pe care il doriti de la un caine... pentru ca in final il veti iubi indiferent de cum arata, "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: Catei... O catelusa iubareata http://media.photobucket.com/video/dog/pbhomepage/iloveyou.flv?o=1&sortby=sevendaysview I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Catei... :hi [youtube:3a25v2fw] [/youtube:3a25v2fw] PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Catei... :P NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Catei... Am de dat urgent un baietel bison de 2 ani si jumatate sanatos,cu analizele la zi si vaccinurile,ieri a fost tuns si frezat(am sa revin cu poze pentru doritori) numai sa-l stiu bine ingrijit,este cuminte si ascultator,stie ce inseamna viata de apartament dar si la curte,este mare amator de plimbari cu masina. Tot ce imi doresc pentru el este o familie iubitoare si nimic mai mult. Il cheama Bobo si este fiul fetei mele Kara(bisoanca mea) deoarece eu in apartament stau cu doi catei bisoni si ambele sunt fete....din motive pur deontologice nu il pot pastra,ar insemna ca mama sa se culce cu fiul si asa ceva NU se poate,Va rog ajutati-ma si daca stiti pe cineva care isi doreste un catel sa ma contacteze,Multumesc relati la telefon:0726.653456 Gabi:tk Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Catei... Am de dat urgent un baietel bison de 2 ani si jumatate sanatos,cu analizele la zi si vaccinurile,ieri a fost tuns si frezat(am sa revin cu poze pentru doritori) numai sa-l stiu bine ingrijit,este cuminte si ascultator,stie ce inseamna viata de apartament dar si la curte,este mare amator de plimbari cu masina. Tot ce imi doresc pentru el este o familie iubitoare si nimic mai mult. Il cheama Bobo si este fiul fetei mele Kara(bisoanca mea) deoarece eu in apartament stau cu doi catei bisoni si ambele sunt fete....din motive pur deontologice nu il pot pastra,ar insemna ca mama sa se culce cu fiul si asa ceva NU se poate,Va rog ajutati-ma si daca stiti pe cineva care isi doreste un catel sa ma contacteze,Multumesc relati la telefon:0726.653456 Gabi:tk Pune o poza ca poate o sensibilizez pe sotia mea si luam si al treilea catel. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Catei... Daca tot se inghesuie lumea, hop si noi cu Ramses. Addendum: am schimbat prietena, am pastrat cainele. E vorba de prioritati :h5 I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: Catei... :grin:si domnul NERO.... Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: Catei... Din curiozitate, detine cineva o retrieverita pentru monta? Ramses a avut cateva tentative, de altfel destul de nereusite. Ea nu prea a vrut, el nu prea a stiut ce sa faca - povestea vietii noastre. Noi inca speram ... Numai bine, Ramses si Radu I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: Catei... Ea nu prea a vrut, el nu prea a stiut ce sa faca - povestea vietii noastre. Noi inca speram ... Radule, poate ma lamuresti cu faza "el nu prea a stiut"! Adica...ce a stiut si ce nu?:ha: Ca la cotaiala....ma gandesc eu...daca-l pozitionezi pe directia gaurii cam nu mai e nimic de stiut! Si daca "nu prea stie" dai anunt pe forumpt un fel de "catea versata care vrea" in asa fel incat sa suplineasca ce "nu prea stie" ala micu al tau?:ha: Adica vrei o bagaboanata de catea, nu? Bun asa! Om serios esti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: Catei... Radule, poate ma lamuresti cu faza "el nu prea a stiut"! Adica...ce a stiut si ce nu?:ha: Ca la cotaiala....ma gandesc eu...daca-l pozitionezi pe directia gaurii cam nu mai e nimic de stiut! Si daca "nu prea stie" dai anunt pe forumpt un fel de "catea versata care vrea" in asa fel incat sa suplineasca ce "nu prea stie" ala micu al tau?:ha: Adica vrei o bagaboanata de catea, nu? Bun asa! Om serios esti! Tu l-ai vazut la trial. Se plimba Lavinia cu el pe la cort. Nu sunt foarte sigur ca pot sa iti explic mecanica faptului ca nu a stiut ce sa faca. Asta mi-a raportat sora mea, dezamagita de altfel, dupa ce a avut o tentativa esuata de a-l scoate la mezat :uameni Daca nu ai retriever de ce te inghesui sa faci misto eh????? :banana I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate