Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Catei...

nellorunner

Postări Recomandate

• Răspunsuri 229
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Catei...

baietii lui tata: rottweiler Brutus si cane corso Tano[ATTACH=CONFIG]94149[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]94150[/ATTACH]

Frumusul foc cane corso, am si eu doi, unul negru si altul maro. Sa iti traiasca baietii;)

Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@flyer : cat timp iti are germanul???

Si eu am 2 germani Rita(9 ani) si Leu(2ani) sunt mama si fiu :grin: ...:banana

DSCN0400.jpg.119f9a26caa48081dfefcc8f4b55c899.jpg

:h5

DSCN0224.jpg.7f6e7f79410a25015fe3840f5c1d3a83.jpg

DSCN0425.jpg.29a43aac6d4e88684ddd7d43706d03a4.jpgDSCN0222.jpg.ddbdaf704b87d97569246f75222aa853.jpg

Editat de Astral
Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Caut un stapan pentru o catelusa ciobanesc in varsta de o luna si 3 saptamani. Initial gasisem stapani pentru toti 4, numai ca unii oameni se razgandesc in ultima clipa:sr si eu nu am cum sa o tin in apartament la Bucuresti. Nu vreau nici un ban, doar sa stiu ca e la un stapan ok. Aveti mai jos poze cu mama ei, cu ea si fratii ei:

http://img21.imageshack.us/img21/8018/39986440621299576556059.th.jpg

http://img337.imageshack.us/img337/8779/4pui1.th.jpg

http://img407.imageshack.us/img407/2240/cuminte.th.gif

Editat de abunea

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Link spre comentariu

daca nu ii gasesti un stapan sa aiba grija de ea , ne oferim sa-i dam un camin unde sa creasca mare si voinica , problema ii transportul pana in centru .

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.
Link spre comentariu

daca nu ii gasesti un stapan sa aiba grija de ea , ne oferim sa-i dam un camin unde sa creasca mare si voinica , problema ii transportul pana in centru .

Azi de dimineata si-a gasit stapan. Multumesc pentru oferta! :h5

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Link spre comentariu

... Sara de 5ani jumate sara.jpg.36eaf3082a8ba8b21cd3619093a807ab.jpg IMG_3641.jpg.13f76846ffe506e4adafd2bcb43f1058.jpg

.... si parsivele:grin:IMG_8155.jpg.079edcd8ab24277c5f5d572367292683.jpg

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

am trecut de etapa cu perdelele, dar aia mica se mai tine de plasa de la geam prinzand fluturiIMG_8158.jpg.d0d4ccdc4ef530ef2445b4dbf3786126.jpg, dar lasa-le pe ele ca e topic numit "caini", le-am amintit doar pt ca-s in aceeasi curte :grin:

Editat de dan chiperi
:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Salut, eu sunt Crys si miine fac 3 luni. Azi am plecat de la mama si sunt suparat. Dar bipezii astia de se gudura pe linga mine ma vor iubi si imi va trece supararea repede. Revin cu poze mai "fashion" cind voi fi mai vesel.

@1361.thumb.jpg.fc607d51f1c04b53f8740a98caa4a267.jpg

'89 Terrano 3.0L V6 VG30I
Link spre comentariu

Salut, eu sunt Crys si miine fac 3 luni. Azi am plecat de la mama si sunt suparat. Dar bipezii astia de se gudura pe linga mine ma vor iubi si imi va trece supararea repede. Revin cu poze mai "fashion" cind voi fi mai vesel.

Oh dragul de el. Am si eu una de un an si doua luni. ASa de repede cresc de nici nu o sa-ti dai seama.

Bucura-te de el si fa-i multe poze sa ai amintire.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Din experientele voastre, un ciobanesc german de 3 luni doarme, maninca, doarme, maninca... E normal? Consult veterinar i-am facut si e putin rahitic si atit. Pentru slaba forma de rahitism ii dam deja tratament cu calciu. Este inca bebelus? Ma cam sperie ca e cam molatec asa. Sa nu mai spun ca nu intelege nimic, nici un gest, fluierat, chemare etc. Nu e surd, orb si nici mut. Poate fi asta consecinta ca a stat in canisa pina la 3 luni si nu i s-a acordat atentie individual?

'89 Terrano 3.0L V6 VG30I
Link spre comentariu

Din experientele voastre, un ciobanesc german de 3 luni doarme, maninca, doarme, maninca... E normal? Consult veterinar i-am facut si e putin rahitic si atit. Pentru slaba forma de rahitism ii dam deja tratament cu calciu. Este inca bebelus? Ma cam sperie ca e cam molatec asa. Sa nu mai spun ca nu intelege nimic, nici un gest, fluierat, chemare etc. Nu e surd, orb si nici mut. Poate fi asta consecinta ca a stat in canisa pina la 3 luni si nu i s-a acordat atentie individual?

:ha:

Pur si simplu e putuare...asa sunt de regula puii de catei de talie medie si mare. Al meu manca, manca, manca porma dormea si iar manca, manca...

Dorm mai mult de 18 ore pe zi pana in 4-5 luni. Dupa varsta de 5-6 luni incepe sa fie curios si o sa fie mai activ, sa iti roada cam tot ce prinde.

Sa iti traiasca si sa fie sanatos.

zic si io.........
Link spre comentariu

Tratament cu calciu simplu sau cu vitamina D.Este nevoie de vitamina D pentru fixarea calciului.Da o fuga daca ai timp in Giulesti la Institutul Pasteur au acolo la poarta un magazin cu diverse pentru animale printre care si niste cuti mari de vitamnine si minerale pentru caini.Ciobanescul german fiind un caine de talie mare are nevoie de un aport suplimentar de vitamine si minerele.Legat de ''puturosenia'' lui asa sunt ei mai ales atunci cand se simt bine baga somn non stop.Ia o panza de sac si joacate cu el va incepe sa o urmareasca si sa o muste.

@Zep imi plac mult Bullmastifii tai.

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

daca auziti zvon de SETTER IRLANDEZ,sau vanzare la pret modic, va rog dati-mi de veste.0726218407 dan sau cristian.

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.
Link spre comentariu

Se doneaza un brack german, femela in varsta de 4 ani, maro roscat identic cu un setter. Este foarte ingrijita, detine carnet de sanatate.

Poti obtine detalii la 0726.987.844. Cateaua se afla in Bucuresti.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare