koais Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: Catei... Si BULLY al meu cu jucaria lui :banana Mare grija! isi poate prinde dintii in sarmele anvelopei si din frenezia scuturatului si-i reteaza. I-ai un cauciuc fara armatura metalica! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: Catei... Sa ne dam si noi mari: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Re: Catei... Mare grija! isi poate prinde dintii in sarmele anvelopei si din frenezia scuturatului si-i reteaza. I-ai un cauciuc fara armatura metalica! Nu se reteaza dintii(caninii) ci se ciobesc sau tocesc ceea ce nu ii va fi bine pe viitor! Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 (editat) Re: Catei... Fetita mea impreuna cu catelusul nostru, ciobanesc carpatin, care este extrem de bland si milog cu cei din interior dar in acelasi timp foarte agresiv cu cei din exterior. Oricum indiferent de rasa sau comportament nu trebuiesc luati pe incredere la urma urmei sunt animale... Editat Martie 1, 2012 de alex_pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corina nossa Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: Catei... Fetita mea impreuna cu catelusul nostru, ciobanesc carpatin, care este extrem de bland si milog cu cei din interior dar in acelasi timp foarte agresiv cu cei din exterior. Oricum indiferent de rasa sau comportament nu trebuiesc luati pe incredere la urma urmei sunt animale... oricum cainii si copiii au o legatura aparte mai ales daca interactioneaza de la varste fragede. impresionant! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenTL Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Re: Catei... Am avut mai multe rase, insa acum am 3 ciobanesti metis caucazian/carpatin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seklerbowhunter Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: Catei... sa prezint si eu catelul meu...adica partenerul meu la vanatoare charlie copoi ardelenesc "If you think adventure is dangerous, try routine; it is lethal." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 (editat) Re: Catei... Acesta este doar unul din cei trei membri ai haitei : Este un Pero de Presa Canare de un an si 6 luni , aproape 70 de kg , o forta incredibila ( sare ca un cangur si este greu ca un hipopotam ) , milog cu familia , fiara cu strainii , si nu este de lasat in prezenta cainilor agresivi sau mai mari de cat el. Detine patul lui personal , camera lui , paturicile lui si avea si jucariile lui dar le-a distrus pe toate. Orice ii cumpar , rezista cam 30 de secunde in forma initiala . Manca-l-ar tata sa-l mamance de gogoasa .... ca-s mort dupa el :mrgreen: SI un Edit , ca nu ma poci abtine. Fiind ceva mai implicat in crestera cainilor , pot sa va marturisesc ca plusul de calciu si vitamine ajuta excat cat apa sfintita. Adica ajuta , dar nu date ca si suplimente sau pastile ci in mancare de calitate. Cainii au nevoi speciale si personalizate in functie de rasa , varsta si greutate. Este greu si pentru un veterinar experimentat ( eu zic ca imposibil ) sa poate doza exact vitaminele pentru un anume caine. Pentru un proprietar normal , este imposibil. Excesul de calciu inchide prematur cartilagiile de crestere . Este important pentru o persoana care are un caine de rasa , sa ii dea macar in primul an de viata ( ideal este pana la maturitate ~ 2 ani ) mancare de calitate : Hills , Acana , Canin Royal , sau alt producator de mancare premium. Acestia au hrana diferentiata pe rasa , varsta si greutate , cu tot ce trebuie , perfect echilibrat. Nu puteti sa va dati seama cat de mare este diferenta intre doi pui identici , frati , pe care ii cresteti unul cu mancare premium si celalalt dupa ureche , cu suplimente gen pastilute , ( vitamine , calciu si minerale ) . Excesul de proteina duce la probleme , la fel cum lipsa de proteina in perioada de crestere duce la boli extrem de costisitor de tratat. Cainii au nevoi difereite. Rasele mari ( peste 45 kg ) au un anume gen de probleme, cauzate de dezvoltarea osoasa si articulara. RAsele mici au reale probleme cu mancare cu proteina in exces. Din aceasta cauza apar frecvent eczeme . O mancare de calitate daca furnizata in cantitatea potrivita va asigura ca animalul va manca corect , se va dezvolta corect si va fi un animal activ. O mancare inadcvata va schimba cainele , facandu-l apatic . Editat Iunie 3, 2013 de JurasikMan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: Catei... Copilot pentru Samurai... SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertoDHV Postat Aprilie 23, 2014 Partajează Postat Aprilie 23, 2014 Re: Catei... Readuc la viata acest topic, prezentandu-va cel mai nou membru al familiei. Are doar trei saptamani...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertoDHV Postat Aprilie 23, 2014 Partajează Postat Aprilie 23, 2014 Re: Catei... Provine din aceste doua superbe exemplare: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 24, 2014 Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Re: Catei... Istvan Bruno http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/IMG_1334_zps96c757c7.jpg consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
detail Postat Aprilie 24, 2014 Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Re: Catei... Istvan Bruno Mi csinals Isti ? Ike Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Aprilie 24, 2014 Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Re: Catei... Istvan Bruno http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/IMG_1334_zps96c757c7.jpg :wink:....pe "derbedeul" asta il cunosc...il tineam in brate cand era mic...sa te bucuri de el multi ani...:h5 daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 24, 2014 Partajează Postat Aprilie 24, 2014 (editat) Re: Catei... :wink:....pe "derbedeul" asta il cunosc...il tineam in brate cand era mic...sa te bucuri de el multi ani...:h5 Sa dea Dumnezeu! ... Acilea se uita la mine ca milogu ...ca astepta ceva ... :4079862908::pr1 Editat Aprilie 24, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jrjager Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Re: Catei... al meu catel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Catei... daca tot ii vorba de catei, vreau sa iau pt copii (baiat 5 ani jumate, fetita 3 ani) un Jack Russel terrier, oare puteti sa-mi recomandati de unde? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Catei... al meu catel Dupa poze are vreo 6 ani? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Catei... Mao tot ce se termina in terrier inseamna o bomba calorica in libertate ceva de genul iepurasului care facea exces de extasy si ii scotea pe toti la joging prin padure . daca nici nu ai timp suficinet si nici suficienta cunoastere in treaba asta cu cainele , as zice sa cauti ceva mai linistit . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Catei... Mao tot ce se termina in terrier inseamna o bomba calorica in libertate ceva de genul iepurasului care facea exces de extasy si ii scotea pe toti la joging prin padure . daca nici nu ai timp suficinet si nici suficienta cunoastere in treaba asta cu cainele , as zice sa cauti ceva mai linistit . Sunt ferm convins de asta, dar crede-ma ca avand curte si cabana la munte si doi copii care au si ei destul de multa energie eu zic ca ii alegerea perfecta. Vreau ceva de talie mijlocie spre mica. Ii mult mai usor de transportat :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Catei... al meu catel Superb...mandru ca o vizsla adevarata...:wink: daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
detail Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Catei... Sunt ferm convins de asta, dar crede-ma ca avand curte si cabana la munte si doi copii care au si ei destul de multa energie eu zic ca ii alegerea perfecta. Vreau ceva de talie mijlocie spre mica. Ii mult mai usor de transportat :))) E usor de transportat dupa ce este prins... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: Catei... ca fapt divers am un amic , fost proprietar de pitbull 11 ani caine educat corect si absolut ok toata viata , deci cu o oarecare experienta in cresterea cainelui . dar in ultima vreme omul sta cam prost cu timpul liber. dupa decesul pit-ului primeste cadou un pui de fox terrier , i-am zis ''prietene asta va fi dracu cu pete'' nu m-a crezut . acum are 2 ani, inamicul asta a facut in 2 ani atatea pagube cat nu au reusit sa faca toti cainii de pe strada de-a lungul istoriei incepand de la vie,trandafiri, gazon, si orice obiect va puteti voi imagina pe langa casa omului pana la gaini , pisici si toate oratanile posibile din vecini. genul asta de caini sunt niste bijuterii daca sunt folositi in scopul creat , si pot deveni un pet normal doar daca ai suficient timp si energie sa le-o consumi pe a lor ,altfel iti vor face viata foarte palpitanta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 Re: Catei... Mao cu toate ca este alt gen de caine iti recomand un boxer sau un bulldog francez.Sunt genul de caini care se multumesc cu putina atentie si care in timpul liber puturosesc dar si cand este vorba de joaca atunci sa vezi.Cum spuneau si colegii, terierii sunt caini mult prea agitati :)Jack R a avut un mare succes datorita filmului dar nu toti caini sunt ca cel din film. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scorpionul Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Re: Catei... Ma inscriu si eu la aceasta rubrica cu o pereche de Beaggle:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate