padres Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 -am fost ieri cu prietena mea la o tura usoara spre cabana Sureanu in Muntii Sureanu,am plecat de la Cugir si dupa un traseu de vreo 50km drum forestier am ajuns la cabana.Drumul e mai stricat pana la Canciu apoi spre Gura Raiului si Sureanu e bun. -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Octombrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: prima zapada de la cugir la cabana Sureanu 1753m poze -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Octombrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: prima zapada de la cugir la cabana Sureanu 1753m poze -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Octombrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: prima zapada de la cugir la cabana Sureanu 1753m in 4 locuri am avut de taiat cu drujba 3 brazi au fost chiar f.mari -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: prima zapada de la cugir la cabana Sureanu 1753m Felicitari si :bravo pt "deparazitarea" drumului. Saptamana viitoare ma voi duce si eu pe un deal (vf. Rarau) si cred ca voi lua si eu drujba cu mine pt orice eventualitate :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: prima zapada de la cugir la cabana Sureanu 1753m Frumos... :bravo Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: prima zapada de la cugir la cabana Sureanu 1753m -am fost ieri cu prietena mea la o tura usoara spre cabana Sureanu in Muntii Sureanu,am plecat de la Cugir si dupa un traseu de vreo 50km drum forestier am ajuns la cabana.Drumul e mai stricat pana la Canciu apoi spre Gura Raiului si Sureanu e bun. Poarta Raiului :grin: cum e aeru' pe sus? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 14, 2008 Partajează Postat Octombrie 14, 2008 Re: prima zapada de la cugir la cabana Sureanu 1753m :bravo Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misuX90 Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: prima zapada de la cugir la cabana Sureanu 1753m frumos :br SUZuki X90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate