alin75 Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) Salut! Asa cum se vede din link http://www.allbrit.de/UNI.cfm?PAGE=839963&SPRACHE=EN demontarea nu este mare branza.... DAR .... 1. dacă cantitatea de motorina pierduta (la plin) este mica, atunci clar acel cot de cauciuc posibil copt sau colier slăbit sunt cauza; 2. daca cantitatea de motorina pierduta este mare, atunci asa cum a spus si Andrei (si aceeasi situatie suspectez si la mine); acel suport rugineste, iar prin frecare pe rezervor (acesta fiind de plastic) a creat un por/orificiu..... Eu nu am găsit (pe net) ceva ok (pentru lipit), care sa poată rezista la acțiunea motorinei, astfel ca doar schimbarea rezervorului pare soluția finala. Momentan asa cum ti-am povestit, am găsit estimativ cantitatea de motorina pana la care pot alimenta, fără probleme... .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) Rezervoarele sunt din HDPE, metoda de reparatie cea mai buna pt scurgeri mici e asta https://www.steinelshop.ro/baton-adeziv-sudura-mase-plastice-hdpe-negru-pentru-suflanta-aer-cald.html dar exista si metode de reparare rezervoare HDPE sparte, sunt filmulete pe youtube identificatorul de coduri piese nu e cea mai fericita alegere de a deduce cum se desfac unele piese pt ca nu arata si ce este prin jurul lor sau cum sunt prinse... pt asta exista sectiunea "Repairs" din RAVE NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Rover TD4 Postat Septembrie 27, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) Buna dimineata, multumesc pentru raspunsuri, intr-adevar este vorba de acel racord si nu este rezervorul in sine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Rover TD4 Postat Octombrie 10, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) Azi am schimbat caseta ,,fake'' cu una originala..............diferenta uraiasa ,vineri rezolvam si directia si........vedem ce urmeaza la rand pe lista de asteptare. ,cost caseta de directie 1260 lei ,cost manopera inlocuire 200 lei (cu participarea mea directa) cost inlocuire furtune de presiune,183 lei.(133 lei furtunele initiale,50 lei modificarea ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Rover TD4 Postat Octombrie 19, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) Azi am inlocuit cureaua de la altenator(cea mare) si cea de la compresorul de aer conditionat,ocazie cu care am constatat si ca cei 2 rulmenti de la cardan cei care ,,marginesc '' VCU'' au nevoie de schimbare,i-am comandat si acum vin cu o p[roblema: care sunt conditiile care trebuiesc respectate la schimbarea acestora, intucat am observat ca gaurile de fixare pe caroserie sunt ovale,deci vin cu rugamintea la cei mai experimentati care stiu ,sa-mi explice ce trebuie sa fac, sa respect,la schimbarea acestora? (mentionez ca mecanicul care imi da concursul la schimbarea lor nu a mai facut acest lucru,va multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lu Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) Scrie de zeci de ori pe forum cum se aliniaza rulmentii, daca nu ai timp roaga mecanicul sa citeasca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Rover TD4 Postat Octombrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) Stimabile l@u ,intrebarile mele erau pentru a ma edifica mai mult si mai in detaliu in legatura cu acea schimbare de rulmenti, si erau pentru cei cu mai multa experienta si mai practica decat am eu ,nu erau pentru tine ,(ti-am citit postarile si nu cred ca esti in masura sa,,ma certi'' ) Scuze daca am mai deranjat pe altcineva cu intrebarile acestea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Rover TD4 Postat Ianuarie 2, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 (editat) Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) Buna seara Forum, vin cu o rugaminte la cei mai experimentati, vreau sa schimb termostatul de la LR meu si caut sfaturi de achizitionare (cod piesa ,firma) si daca nu-i cu suparare de unde sa comand ,va multumesc anticipat Editat Ianuarie 2, 2018 de Land Rover TD4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 (editat) Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) Il demontezi pe al tau si vezi codul(cod dupa metal) Eu am schimbat dar nu mai retin codul(am dat 30-40lei) Vb despre termostat fara plasticul(ansamblu) in care este bagat(si care costa 300ron) Editat Ianuarie 2, 2018 de jantorero Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) Codul piesei corecte e PEL100570L, da pe google si alege tu de unde iti convine dar nu lua britpart sau allmakes ... daca vrei sa umbli cu improvizatii sa-i scoti miezul si sa-l schimbi doar pe ala ca si colegul @jantorero treaba ta dar pt ala nu stiu nici un cod ca nu e prevazut ca procedura in carte sau daca rupi vreo clema de plastic cand il schimbi ramai cu banii dati pe piesa si mai cumperi una intreaga dupa NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Rover TD4 Postat Ianuarie 10, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) Multumesc de sfat,o sa-l urmez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Rover TD4 Postat Ianuarie 12, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 (editat) Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) O lamurire de la cei ce stiu" Webasto are conducta de tur si retur sau doar de tur(alimentare) ?la Freelander TD4 Facelift . multumesc Sunt in -plin proces de schimbare a tot ce inseamna alimentare si am gasit doar o conducta subtire care pleaca din sonda litrometrica (pe langa turul si returul motorului) Editat Ianuarie 12, 2018 de Land Rover TD4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 12, 2018 Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) Doar tur pe alimentare NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Rover TD4 Postat Ianuarie 12, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) Multumesc sierrafery ,mult respect ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Rover TD4 Postat Martie 9, 2018 Autor Partajează Postat Martie 9, 2018 Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) Buna dimineata, next level in pregatirea pentru sezonul de pescuit, schimbare capete de bara si palieri fata,am rugamintea de a primi coduri de piese si loc de comanda pentru acestea ,multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 9, 2018 Partajează Postat Martie 9, 2018 Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) http://new.lrcat.com/#!/1233 Intra aici, identifici codul piesei de care ai nevoie si dai cautare pe google dupa acel cod. De regula, lrdirect au cele mai bune preturi! Evita insa, ca producator, Brittpart sau Allmakes, in general, lasa mult de dorit calitatea! Bafta! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Rover TD4 Postat Martie 12, 2018 Autor Partajează Postat Martie 12, 2018 Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) Buna ziua grup, azi am comandat capete de bara LEMFORDER si dupa ora 15,00 urmeaza sa le primesac si la le montez pe masina.multumesc pentru sfaturi ,in special lui Alin75 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Rover TD4 Postat Martie 12, 2018 Autor Partajează Postat Martie 12, 2018 (editat) Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) Buna seara forum , revin cu o problema: am depistat in partea dreapta cum te uiti la masina din fata,sub tabloul de sigurante.pe conductele de alimentare o supapa(am identificato ulterior ca este supapa electrica)care are o mufa electrica ,si despre care eu nu cunosc nimic,ce rol are ,ce stie sa faca etc, daca este corect ca este decuplata mufa,cunoscatorii sunt rugati sa vina cu lamuriri.multumesc Editat Martie 12, 2018 de Land Rover TD4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 12, 2018 Partajează Postat Martie 12, 2018 Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) Fiind vorba de un 2004, ar trebui sa fie LP sensor (low pressure) si ar trebui sa fie conectat. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Rover TD4 Postat Martie 13, 2018 Autor Partajează Postat Martie 13, 2018 Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) Salut DKW si multumesc ptr raspuns,insa daca nu te superi as dori mai multe informatii,se afla pe tur sau pe retur,care-i rolul ce-l are,si ce se poate intampla daca am mers cu mufa scoasa? Multumesc inca o data ptr raspuns si rabdare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) Pana in 2003 era pe carcasa filtrului de motorina, tine de managementul motorului si este un fel de regulator de presiune. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Rover TD4 Postat Martie 27, 2018 Autor Partajează Postat Martie 27, 2018 Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) buna ziua grup,vin cu o intrebare : difuzoarele de pe Freelander 1 sunt toate 4 identice sau sunt 2 fata si 2 spate identice? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 27, 2018 Partajează Postat Martie 27, 2018 Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) Salut, se pare ca sunt la fel, daca dai pe google codul XQM101591 vei gasi siteuri cu SH unde se vand ca fiind de pe spate cu toate ca la piesa noua apare ca fiind de fata. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 27, 2018 Partajează Postat Martie 27, 2018 Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) Sunt exact acelasi model, doar ca dupa 2003 pe unele mai scrie si Harman Kardon, sunt facute de VDO (Grundig) pentru Harman Kardon. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Rover TD4 Postat Martie 29, 2018 Autor Partajează Postat Martie 29, 2018 Re: Primul meu 4x4 (de la cumparare si pana la...........) Buna ziua grup,multumesc pentru raspunsuri,le-am identificat intr-un final,sunt numerotate de la 1 la 4 ,si incepe numerotarea din partea stanga fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate