semaca Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) Nu l-am vazut pe Andy, pe el de ce nu l-a pozat nimeni ? :ha: :ha: :ha: ... Pentru ca n-a fost nimeni dimineata, la Obor, si apoi la plimbare si sah in Cismigiu...Ma intreb, in targ, la Vitan, s-o fi dus??? :happy Andy, ne-ai lipsit si de data asta...dar, deja suntem vaccinati... PS: Super poze si comments suzuker si vitalie! Bine, si tu, :h5 Niros... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) Super iesire...super participanti....super trasee....megapetrecere.....sa va fie de bine....si la mai multe :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) FELICITARI! :1 Din poze se vede ca a fost un raid pe cinste, sper ca distractia a fost la cota maxima-maxima, sper sa ne revedem curand la urmatoarea deplasare in tara Luanei. Mai sunt multe mistere de scos la lumina acolo. Acum ca s-a inchegat o echipa si stiu ca toti ramaneti cu niste amintiri frumoase si deosebite, poate o comitem de 2 ori pe an, o Luana de vara si o Luana de iarna, asa cum vorbeam cu Vitalie si Semaca zilele trecute. Cred ca sunt cele mai frumoase poze care le-am vazut pana acuma. Ar fi frumos sa ramana pentru club si pentru noi o deplasare traditionala, mai ales ca zona are un potential imens pentru off-road si daca nu a-ti observat deja acolo nu vine nici dreaqu sa ne deranjeze. Inca o data felicitari si la mai multe! ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) Va multumesc mult pentru aprecierile cu privire la presupusul meu talent culinar.Sarmalele reprezinta mancarea mea preferata si promit sa o fac ori de cate ori mi-o cereti. Eu nu ma pricep la tehnice, eu sunt cu cetitul si gatitul. In alta ordine de idei:NU INMATRICULATI NIMIC, NU PLATITi NICIO TAXA DE PRIMA INMATRICULARE. Daca se suspenda pe 6 luni si se reaplica dupa aceea inseamna ca nu poate sa vi-o ceara nimeni sa o platiti atunci cand se reaplica , pentru ca sa se aplica principiul neretroactivitatii legilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) :grin: mai urmeaza cateva filmulete/secvente. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) mda, cam asta-i tot ce-am gasit pe camera. imaginile in format original o sa le pun saptamana asta pe niste cd-uri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) frumos , sa va fie de bine :x :x :x aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) extaordinara iesire, extraordinari participanti, multumesc celor care mi-au facut si mie poze ca sa arat la nevasta unde am fost :ha: :ha: astept cu nerabdare urmatoarea iesire multumesc si encartei pentru sarmale,ciorba de sculat cu capul limpede care de fapt a fost de culcat, pentru castraveciorii minunati si zeama aia putina de se dadea pe sub mina :ha: :ha: astept cu nerabdare urmatoarea iesire zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) fara comentarii domnilor...doar felicitari :1 :1 :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) Domnilor, avand in vedere aprecierile primite (pentru care va multumesc),chiar incep sa nu ma mai cred o diletanta la cratita.Pe aceasta cale imi reinnoiesc acordul meu d-nei Dani 16x16 de a-mi fi impresar(a).de imaginea artistica se va ocupa exclusiv Transparentul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) super iesirea :1 , poate pana data viitoare cand se va mai organiza ceva voi avea si eu masina gata de teren si ma voi alatura si eu grupului! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) Se face Luana Fest si in decembrie??????????????????????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) Ameusit sa micsorez pozele Sper ca acum va fi ok. Eventualele greseli de ortografie se datoreaza tastaturii, care nu mai functioneaza corespunzator si ma dispera. :sr Imi cer scuze.Le-am facut cam mici. Pe toate. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) da chiar ca le-ai micsorat :sh2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) alte poze.Pe restul,incerc sa le fac din nou, ca astea sunt prea mici @ niku iorga : io v-am zis ca nu stiu cum sa le fac mai mici ! 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) Alte poze 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) Tot poze 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) Alte poze, dar cam fara comentarii la ele ca ma dau astia afara ... 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) alte poze, si de duminica. O sa mai pun alte poze, mai tarziu. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) si de la mine cateva poze TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) inca ... TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) a fost frumos, peisaje, atmosfera, tot tacamult. Strangem suruburile, reparam cate ceva si suntem gata de drum. Suzuker data viitoare berea e din partea mea..... si o sa am dupa mine o canistra de 20L :banana TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) Misto poze, mai pune! O sa ai o canistra de bere? abia astept data viitoare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) Am uitat sa va prezint pe ...varu' Niros...intr-o ipostaza angelica...candoare sublimata pina la saturatie...cum sa nu-l iubesti! :ha: :ha: :ha: A doua poza este competitiva pentru noaptea devoratorilor de publicitate: o reclama la colectia de toamna Catalin Botezatu....si cealalta....la pate de ficat Ardealul.... :ha: :ha: :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST 14-16 noiembrie (poze, impresii pg. 15) Se face Luana Fest si in decembrie??????????????????????? da? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate