semaca Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Datorita cererii mari pe piata a acestui produs, va propunem o noua incursiune in Tara Luanei, tara paranormalitatilor si a crepuscularitatilor de tot soiul... Perioada propusa este 14-16 noiembrie; Intrucat organizarea anterioara a fost aproape perfecta (cu exceptia disparitiei anuntate a organizatorului principal...) ne vom axa pe aceleasi coordonate. Ideea esentiala este sa ajungem chiar in zona de interes. Nu strica sa luam legatura cu colegul din Buzau gu G classul care ne-a condus la o intalnire anterioara. CITEZ cu adaptarile de rigoare din predecesorul nostru: ZONA: BUZAU INTRE BOZIORU SI COLTI PERIOADA: 14-16nov. CERINTE: ANVELOPE SI TROLIU DOTARI SUPLIMENTARE: DAMIGEANA DE TULBUREL, CARNEA DE GRATAREL, ETC. INVITATI DIN OFICIU: SEMACA, VITALIES, SUZUKER, ORLANDO, NIKU-IORGA, SHERPALO-CT, ISUZURIDER, KINGQUADER, KNUT, EMANUEL, ENCARTA BOGDAN4x4, DANIELA4x4, COMISARUL MOLDOVAN, GLAZE, CRISTI, REDSCORPION cu doamnele de rigoare SI CEILALTI CARE VENITI INVITATIE SPECIALA MEMBRILOR CLUBULUI DE GARGARITE 4x4 TINTA: ZONA 1 - TAINITA, COLTII TAINITEI CASCADA TAINITA SI PLATOUL "TARA LUANEI" ZONA 2 - LA TIHARIE (ALTA ZONA CREPUSCULARA) DE FAPT MERGEM SA GASIM FENOMENALUL VORTEX DE BOZIORU SI IN ABSENTA LUI (IN CAZ CA E NESERIOS SI NU SE PREZINTA) SA UDAM DEPLASAREA CU NOROI SI CEVA VIN SAU ALTE LICHIDE DE FRANA URMEAZA SA POSTEZ HARTA CU LOCATIILE SI DRUMURILE DE ACCES. CAZARE: CELEBRA PENSIUNE DIN BOZIORU (100 ron/noapte) DESCHIS LA COMENTARII SI GALAGIE: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: LUANAFEST RELOADED Citate din clasici disparuti (n.r. andy68) care pot fi utile: "Ceea ce cunosc de la oamenii locului este ca mai sus de Chilia lui Dionisie Torcatorul si de Pestera lui Iosif se afla AGATHONUL VECHI. Este vorba de un ditamai pietroiul care a fost scobit pe dinauntru si a servit chiar de biserica in stanca in secolele 3-9 si mai apoi. Sub acest monument rupestru transformat mai apoi in loc de cult al crestinismului timpuriu s-a descoperit un locas secret (eu l-am vazut cu ochii mei) de marimea unui stat de om unde pe la anii 1700-1800 un boiernas local a gasit o comoara - o ulcica plina ochi cu bani de aur. Mai sus de acest loc se afla si Varful Sapaturilor - acolo niste localnici au scurmat dupa comori numai ca ATENTIE!!! in decursul noptilor pe care le-au petrecut acolo sus pe munte acestora le-au aparut tot felul de vedenii (fel si fel de calugari si draci) care le-au cam luat mintile la bietii oameni. In orice caz e de mers acolo , mai sunt multe de vazut in principal zona crepusculara care se afla intre varfurile Ivanetu, Arsenie si Coltii Tainitei." RUGAM PE CEI CARE DETIN INFORMATII DESPRE ACEASTA ZONA (HARTI, DRUMURI, OBIECTIVE) SA LE SHAREZE CU NOI. IDEAL AR FI SA PARTICIPE LA ACTIUNE Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED Multumim pentru invitatie domnu' Semaca. Daca nu plasati iesirea pe 1-2 noiembrie, atunci vom putea veni si noi, fiindca pe 1-2 nov. trebuie sa mergem la o nunta. Am promis si am confirmat ca mergem, de acum 3 luni. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED ca nevasta a lui Emanuel confirm ca venim si daca nu vrea el, tot venim. promit sarmale la oala de pamant,slana, palinka de maramu' si castraveciori de aiai acrii. venim sigur pe 14-16 nov. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED da',daca nu rezolvim cu maisna, ma ia cineva pe traseu?promit sa tac! :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED domnu' Semaca, sotu zice ca l-ati infiat drept copilot?adevarat este? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED ce harti va trebuie,ca intreb si eu pe unde pot? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED Ideea cu "copilotul" este ok, dar cea cu "infiatul" nu mi se potriveste deloc. Sau cel putin asa consider eu. Cum ce harti trebuie ? Harta topo a zonei la scara 1: 25.000 sau mai detaliata, 1:10.000. Numai ca eu n-am asa ceva. @ nicolle : ca sa nu mai postezi 100 mesaje cu 3 randuri fiecare, mai bine il editezi pe cel pe care abia l-ai scris: ai "edit" in dreapta-jos !!! 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED ok.am inteles. ma refeream la raportul de cunostite in materie de deplasat pe teren, la faza cu inviatul. Am inteles. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED Daca repar Galloperul sau vine zuk-ul - sunt prezent. In cel mai rau caz ii cer Galloperul lui Orli - daca-l lasa inima. Daca repar Galloperul o sa am blocant pe spateeeeeee :grin: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED in principiu venim si noi... si ca sa fiu in ton cu vitalies, daca produc o planetara pana atunci ... care sunt datele problemei? cazare, cort, hamacul in padure? Benzina si vodca stiu ca or sa fie, restul ... TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED Daca pleci ia-ma si pe mine, daca pleci... :cr1 :cr1 :cr1 ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED daca-i pun la matiz o sufa ma primiti? si de cine ma agat? :x :x :x sper sa ajung si eu la plimbarea asta :h5 http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED Daca pleci ia-ma si pe mine, daca pleci... :cr1 :cr1 :cr1 "De vei pleca, de-ti va fi bine Un inger iti va spune visul meu De vei pleca.... " de vei plecaaaaaa....nu-ti va fi bineeeee....asta este visul meu :ha: :ha: :ha: bre, andy, ne lasi...vrei sa incepem ca-n Petrica si lupul? @encarta: asculta-ti barbatul...vezi ca iar esti trancanici....si pe forum....si mi te ia fibrosu' la trei pazeste cat ai zice... peste :ha: @kermit: se poate dormi la pensiune cu 100 RON pe noapte. in zona se pot pune lejer corturi, nu stiu daca in incinta pensiunii dar putem intreba. Am retinut propunerea lui pokemon sa plecam sambata de dimineata, offroadim toata ziua, seara venim in freza si a doua zi facem un traseu lejer sa cautam aur; dupa care la Bucuresti. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED Da fratilor asa mai merge, adica pot veni si eu.Deci sa pregatesc "sucul" si "jumarile" , ca..........parca vad ca iarasi ramin ultimul care stinge lumina in sala de mese. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED Daca imi vin MTurile pana atunci vin si eu,nu de alta dar vad ca va cam distrati..... :x :x :x L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED I'm in cu ARO (sa ma auda si sa fie gata pana atunci :pr1 ) Numa' ca... n-am nici troliu nici anvelope... :ha: Nu-i bai, nu ma supar daca imi aratati un delusor langa pensiune si-mi spuneti "treci la joaca pana venim noi de la "servici" :ha: aaaa, si " sa-ti faci temele pana ne intoarcem, sa ne arati cum bagi tu in toate vitezele pe high si low, cum faci frana de motor si cum..." stiti voi.. alea alea... :banana pana atunci imi caut copilot/copiloata/copiloate... si promit ca fur tuica si palinca lu' tata din beci. Na, acum... ma primiiiiiiiiti? :grin: :h5 ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED Anunt oficial! marti, la carciuma cunoscuta,pe la 20.30-20-45 sarmalele in oala de pamant, pui shanghai, slana in 4 baituri,palinca de maramu', gutuiata, afinata, lichior de mure si toate cele de pe langa,dar toate facute in casa va asteapta pentru a le degusta. oacaziunea este pricinuita de ziua lui Emanuel, zi care va fi pe 22. Va asteptam cu drag. :k :k :banana :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED daca-i pun la matiz o sufa ma primiti? si de cine ma agat? :x :x :x sper sa ajung si eu la plimbarea asta :h5 Da de ce la Matiz, ca vad ca in avatar ai Niva ? 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator comisarul moldovan Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED Domnilor si doamnelor, bineinteles ca voi fi prezent la plimbare, da de data asta nu mai scap fara nevasta. Sper sa schimb pana atunci si neste lucruri pe la masina, ca tare ma mananca se ma dau cu ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED poate vin si eu pe post de grill master. Ca pentru traseu n-am masina jmekera cu mt si troliu si nici sprinteneala pentru copiloteala - prietenii stiu de ce :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED Se mai pune problema ...........sigur venim .........Nicoleta stie de ce ..............pentru slanina. In alta ordine...............daca plecam simbata dimineata inseamna ca ne trezim devreme , ajungem in zona , ne dam sau vizitam si ..................seara ajungem la pensiune ........morti de oboseala . Si parca vad ca iarasi ajung sa stau singur ........si sa numar sticlele. Acum o sa facem cum vor majoritatea si cum va simtiti voi in stare. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED parca vad ca iarasi ramin ultimul care stinge lumina in sala de mese. Si parca vad ca iarasi ajung sa stau singur ........si sa numar sticlele. Sorine - fratioare - vad ca ai o problema cu treaba asta . Doar venim sa ne simtim bine nu sa semnam condica la masa de spritz. Conteaza sa stai cu prietenii - ca stai 5 min in traseu sau 10 ore la bautura - nu inteleg. E armata? tre sa ne aliniem soldatei si sa ne turnam in cap pana cel mai rezistent nu pica. Ei m-am facut cei doi suedezi (Orbinson si Mortinson :ha: ) la ultima iesire - nu e un moment de care sa ma simt mandru. Mult mai intelept a fost Lipoveanu care s-a culcat la timp si a fost boboc in traseu spre deosebire de mine care dadeam cate un Boris la fiecare tufis :bleah . Scopul meu este sa ma intalnesc cu niste oameni minunati si prieteni in primul rand cu care sa socializez< sa ma dau cu ei in noroaie si sa vad locuri frumoase in al doilea, numaratul sticlelor si plecatul de la masa ma intereseaza deloc! La masa de sambata nu am fost de loc - de bou ca m-am imbatat cu o seara inainte - s-a suparat cineva?! Nu cred! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED sa crezi tu ca m-am culcat ..... m-am uitat la 2 filme .... .... era muzica prea tare si atmosfera prea incinsa .... sa poti dormi............................... pot confirma ca v-ati distrat .... a-ti mancat bine , a-ti baut bine ..... singurul lucru care nu-l stiu este daca a-ti si dansat ....?!?! :banana cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Re: LUANA FEST RELOADED pe ce data ramine? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate