semaca Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Vere niros, stai nitel cu raliul ...catinel. Iar de vrei offroad sa faci, catifeaua ca sa-mpaci... vezi, te tine geometria? dar de nu...cumpara-ti Kia! Este una de vanzare, in Vitan, in targul mare... Vanzatoru-i mai... retras, tre' sa iei targu' la pas... Iara tu de-l vei afla, spune-i, ca-l vom astepta... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Semaca daca nu-i cu suparare, Caravana, cind se pune in miscare, Cea de vineri, as vrea sa stiu, Ca sa ne pregatim de raliu. fara poiezie .....viata ie pustiu Sezi bre cumintel pe funduletul ala mic alu matale ca o sa scrjelim p-acilisha cand ne hotaram sa ne mobilizam sa invartim o roata. Ce......ti-e teama ca fugim de tine? (iete ca s-a prins al dracu') :grin: :grin: :grin: Vere, caravana pleaca la o ora pe care o vei sti numai tu si andy68...ziua ....o stabiliti tot voi...probabil duminica, de pe chei, de la Dambovita :ha: :ha: :ha: PS: si-am zis ca stau cuminte..... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie citez dintr-un topic anterior despre luana (abia am gasit ca are 22 de pagini fara poezii): "Traseul e urmatorul (doar asfalt): Bucuresti-Urziceni-Buzau (E85) . Mergeti pe varianta Buzaului pana treceti un pod, dupa care dreapta, intrati pe sub pod si tineti indicatorul de Nehoiu/Brasov. O sa mai fie la un moment dat un pod, de pe care trebuie sa coborati pe la jumate si sa intrati pe sub el (chiar sub pod e un sens giratoriu, tineti inainte)...si ajungeti pe DN 10 spre Brasov. Undeva dupa loc. Magura faceti dreapta, treceti o cale ferata, si apoi Cozieni-Bozioru. Pensiunea e in centrul localitatii Bozioru, dupa ce treceti un pod faceti dreapta, coborare usoara pe un drum neasfaltat, treceti un podetz si intrati in curtea pensiunii Runcosu. continuarea o cunoasteti Atentie: la pensiune nu e semnal. a dat andy68, intr-unul din posturile anterioare, nr de telefon fix de la pensiune (0238.523.041). Succes !!!" A...nu uitati sa aveti mancare in traista (seara la pensiune punem la comun pt gratar, sandwichuri pt drum/conserve/bautura-isi ia fiecare dupa propriul stomac/ficat/rinichi). pt cei de vineri, propun sa plecam la un 6-7 seara (io unu am munca)...poate chiar mai tarziu, vineri seara oricum e doar antren si libatziuni. app, vin tot copilot, problema e ca nu stiu la cine... oricum, semaca tine-mi un loc in bena, te rog :h5 si nu uita de tuica aia, fiarta a fost bestiala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie bogdan4x4, niku iorga, frati patati, daca je nu binevoieste sa-si miste oasele prin padurile alea miraculoase ( nu de alta dar vad ca s-a inmultit concurenta poetistrica si trebuie musai sa compun ceva sa rup gura targului ) si va coafeaza sa va mutati rinichii in locul ficatului si invers de vreo cateva ori, calare pe Michell ( adica Jeepulica mea ), va motorizez cu placere. Va fi mandra sa suporte in saua ei un asa echipaj de exceptie ! Think about it si dati un semn daca va aranjeaza oferta mea. Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie ... vezi, te tine geometria? dar de nu...cumpara-ti Kia! Este una de vanzare, in Vitan, in targul mare... Vanzatoru-i mai... retras, tre' sa iei targu' la pas... Iara tu de-l vei afla, spune-i, ca-l vom astepta... VANZATORU IN CHESTIUNE VINE IUTE SI ITI SPUNE PREGATESTE NEICA JARU' SA NE INECAM AMARU' GURA STICLEI S-O PUPAM SI DE GRIJI NOI SA UITAM VINERI SEARA NE-NTILNIM REPEDE NE VESELIM SAMBATA DEVREME RAU SA PURCEDEM IN TRASEU INARMATI CU DETECTOARE SI CU STICLE DE LICOARE PE PLATOUL GOTILOR PAN-LA CULMEA HOTILOR ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie 1. Dealul (Platoul Martirilor) se afla intre vestigiile rupestre de la Alunis si Nucu iar in sud se gaseste Padurea Samarului cu lacul cu acelasi nume sau Lacul fara Fund. La intrarea in Padurea Samarului se gaseste o fantanita (unica in zona) cu apa acra. Deasupra fantanitei se gaseste o stanca, un fel de stanca formata din pietricele sudate, unele de altele, de culoare ruginie, deosebita de culoarea marnei din care sunt alcatuite rocile dealurilor din jur. Se pare ca este zgura de minereu topit, in vechime. Intinderea este de 25-30 de metri. Dealul din fata se numeste Dealul Vatraiului (langa satul Muscelul–Carmanesc). Vatrai in limba veche mai inseamna si vatra de cuptor – de topit metale. 2. In spatele satului Scaeni este dealul Tocitorilor. Legenda spune ca aici de demult se aflau ingropate tocitorile (vase mari de lemn) pline cu aur ale unui rege de demult. Dealul situat intre Platoul Martirilor si Dealul Tocitorilor se numeste Culmea Hotilor (Gotilor). Spre nord se afla Lacul Gotes (Gotis/Hansaru ?) iar in sud Podul Gosii, Malul Gosii, Varful Gosii care numele ii vine de la geti sau goti. Asta ca sa ne luam la tranta cu geografia. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Buna seara Plecarea sambata de la pensiune pe la ce ora va fi. Eu cu naui si cu inca o masina venim din Brasov si nu stiu cand sa plecam dimineata de acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie 1Dealul situat intre Platoul Martirilor si Dealul Tocitorilor se numeste Culmea Hotilor (Gotilor). incertitudinea asta rezulta din cauza ca H si G sunt alaturate pe tastatura, nu? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Buna seara Plecarea sambata de la pensiune pe la ce ora va fi. Eu cu naui si cu inca o masina venim din Brasov si nu stiu cand sa plecam dimineata de acolo din experientele anterioare....pe la 9.00 zicem ca plecam; Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Cu o parere de rau si cu o oftica cum n-am mai avut de foarte multa vreme, ma retrag de pe lista participantilor la Luana Offroad Fest... ARO al meu cel inviat din parcarea blocului a hotarat azi sa "o ia pe ulei" (la propriu si la figurat), a vazut ca nu tine asa ca a fiert motoru' un pic.... si daca tot mai aveam o urma de speranta si un zambet pe fata... a prapadit si garnitura de chiulasa :ypu :banana :bannana Alta fata nu stiu ce sa pun dupa ce am venit trasa la sufa din Campina (unde eram la "probe" pt Buzau) cu o viteza de adormit copiii si cu o temperatura de pastrat micii in habitaclu'... Deci... cedez conserva mea de sardine lui Semaca :grin: ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Fratilor, Am revenit plina de forte,gata de a purcede spre taramul situat la limita limesului roman cu tinutul dacilor neincorporati in Dacia Traiana Augusta Felix.Desi mult mai interesanta este prezenta neolitica, de epoca bronzului si, dupa unii, de palelolitic superior(discutabil). Daca trec de hopul de maine, atunci va pun pe masa ciorba de sculat(in zadar voi spune ca nu asa am vrut sa scriu initial,dar baietii asa au retinut) cu capul limpede dupa bautura(adica de potroace), sarmale, slaninuta si palinka plus castraveti acri si gogonele. Daca nu-mi iese pasenta (conu' Semaca are idee despre ce zic), ne vedem in Tara Luanei, unde voi bantui cu Luana de mana, asa,ca sa va fac in ciuda ca am cunoscut-o inaintea voastra! Nu scapati voi de Trancanici asa cu una cu doua! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie eu bag de seama ca voi mergeti in tabara de creatie culinaro-literara....de mers prin noroi aveti timp? :...sau dati vina pe coana Luana....ca v-a ascuns drumul :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Am uitat sa precizez>ca sa aveti capul limpede la datul prin noroiu, pun la bataie si niste moare (cunoscatorii stiu) si zeama de gogonele. Sigur ca avem chef de dat prin noroi, dar trebuie sa fie si cineva care sa salte nivelul gastronomico-artistic al campaniei?!!!!!!!!!!!!!!!!!!ei, e cineva care nu e de acord? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Eu nu mai pot veni de vineri asa ca o sa vin sambata dimineata direct la actiune 9.00 am inteles. Deoarece am pe la 7 inca ceva de facut la Bucuresti s-ar putea sa intarzai o juma de ora (depinde de trafic - desi daca vin singur pot sa dau pedala la maxim - detectorul stie de ce :ha: ) - ma asteptati pana la max 9.30? Daca nu sunt la 9.30 va sun pana nu apare la cineva dintre voi semnalul si-mi spuneti pe unde ati luat-o. In caz ca nu va gasesc o sa fac un traseu turistic prin zona si ne vedem seara la spritz. Din pacate nu se pupa tot timpul socoteala din targ cu cea de acasa. Nu este prima data cand meseria imi dejoaca planurile - dar deh eu am ales-o si-mi place :wink: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie ooops....s-a trezit Luana :ha: cine nu ajunge la Buzau...e binevenit duminica la Brasov-Bran..... in alta ordine de idei coana Luana lucreaza si ptr mine....am sanse mari sa nu-mi i-au numere la veverita pana vineri :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Turagmes, nu mai bine vii si matale la Luana Fest? Macar sa te mai dai si tu pina vinzi samuraiu'... Oooops :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie nu ma bag ptr ca s-ar putea sa nu am numere pana la sf saptamanii.....ca pe la noi sunt multe fenomene paranormale in administratia financiara....politie..... :ha: asa...prin fundul curtii...ma pot juca si cu alea vechi :grin: :grin: :grin: Ps....actualul Samurai...va fi inlocuit tot cu un Samurai....dar de cela imbracat in armura....nu cu camasa....ca al meu am vazut cat tine prelata daca-l bagi prin crengile din padurile de pe la mine.....si m-am hotarat sa-mi i-au unu integral din tabla.... :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie gata encarta, ne-ai convins...consiliul director al evenimentului "luanafest" te numeste director administrativ, si ai ca linii principale de munca ciorba de sculat si zeama de gogonele. :h5 in alta ordine de idei, semaca ar trebui actualizata lista cu participantii si bineinteles, il rugam pe domnul andy68 sa-si exprime intentiile cu privire la publicarea celor 2 detalii "geografice" despre Tara Luanei...binevoieste domnia sa ne calauzeasca gumele prin acele locuri? :grin: pentru cei care pleaca sambata dimineata, recomand un maxim 7 sa miscati roata de la iesirea din Bucuresti spre Buzau. Pentru cei care vin din Brasov, traseul e: Intorsura Buzaului-Nehoiu-Patarlagele(aici se face stanga la intrarea in localitate, dupa Petrom-unde se poate alimenta- si se trece un pod) - Colti (aici, in centrul localitatii dreapta, tot peste un pod) - si iesiti in Bozioru (chiar aproape de pensiune). Portiunea Patarlagele-Bozioru e drum neasfaltat. Din BV pana in Patarlagele aveti max 80 de km drum asfaltat, si apoi max o ora pe drum neasfaltat pana in Bozioru. Ramane intreabarea: cine pleaca de vineri, unde ne strangem si la ce ora. io repet, as prefera un 6-7 seara sa ne vedem la primul peco dupa trecerea peste centura, spre Buzau. PS: vitalie, stai linistit, k nu cred ca ne terminam de baut cafeaua pana pe la 10. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie gata encarta, ne-ai convins...consiliul director al evenimentului "luanafest" te numeste director administrativ, si ai ca linii principale de munca ciorba de sculat si zeama de gogonele. :h5 in alta ordine de idei, semaca ar trebui actualizata lista cu participantii si bineinteles, il rugam pe domnul andy68 sa-si exprime intentiile cu privire la publicarea celor 2 detalii "geografice" despre Tara Luanei...binevoieste domnia sa ne calauzeasca gumele prin acele locuri? :grin: pentru cei care pleaca sambata dimineata, recomand un maxim 7 sa miscati roata de la iesirea din Bucuresti spre Buzau. Pentru cei care vin din Brasov, traseul e: Intorsura Buzaului-Nehoiu-Patarlagele(aici se face stanga la intrarea in localitate, dupa Petrom-unde se poate alimenta- si se trece un pod) - Colti (aici, in centrul localitatii dreapta, tot peste un pod) - si iesiti in Bozioru (chiar aproape de pensiune). Portiunea Patarlagele-Bozioru e drum neasfaltat. Din BV pana in Patarlagele aveti max 80 de km drum asfaltat, si apoi max o ora pe drum neasfaltat pana in Bozioru. Ramane intreabarea: cine pleaca de vineri, unde ne strangem si la ce ora. io repet, as prefera un 6-7 seara sa ne vedem la primul peco dupa trecerea peste centura, spre Buzau. PS: vitalie, stai linistit, k nu cred ca ne terminam de baut cafeaua pana pe la 10. Salutare multumesc pentru detaliile amanuntite de drum. O sa venim (2 G-uri) la ora 0900 la pensiunea din Bozioru. In cazul nefericit (putin probabil!!!!) ca ne v-om rataci imi poate da cineva un nr. de tel. la care sa-l pot contactez? Bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie eu plec vineri pe la 15 din pajura. Daca mai vrea cineva sa plece asa devreme facem echipa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie la pensiune (Runcosu) nu e semnal pt mobil. fixul de acolo e 0238.523.041. niku iorga: 0723.831.964/semaca:0745.765.887 oricum, statiile pe canal 16. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie oricum, statiile pe canal 16. nu va bazati pe asta, am racnit tura trecuta pe canalu' 16 de mi-au iesit borjocii, baietii erau la gratare/beute, li se rupea... modulatia de canalu' lu peste. Doar Semaca (respect) avea statia deschisa pe falnicul IMS, numa' ca domnia sa era pe alte taramuri la ora aia... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Eu as pleca in jurul prinzului 14.00. Merg mai incet (80-90max) si oricum vreau sa ajung mai devreme, pe lumina, sa vad daca totul e OK. Si, cf. traditiei, sa fac rost de tuica, sa va astept cu dansa fiarta, si cu jarul facut astfel incat, dupe drum, sa aruncati doar friptanele pe gratar.Totodata vreau sa incerc din timp zona de trial pentru duminica dimineata. Sa vorbesc si cu primarul, sa nu avem probleme... Pentru grupul de vineri eu zic sa mergeti cu niku iorga. Cine poate mai devreme sa spuna si poate merge cu mine. (ionut73?) pentru grupul de sambata dimineata trebuie sa zica Pokemon la ce ora se pleaca. probabil un 7.00. Zi-le pokemoane!! si acum lista actualizata: VINERI 1. semaca 2. ionut73 & family 4.encarta & emanuel (the trancanicies...)+ prieten cu motor 5. bogdan & daniela 16x16 6. - 7. niku iorga 8. miron sorin 9.niros cu geometria facuta & sotia 10.BKR 11. kermit+valizuk 12. suzuker 13 roberto 14 Cristi& wife SAMBATA 1. Pokemon - sa stabilesti clar ora si locul de plecare) 2. nanuk 3. isuzu rider 4 naui +2G -bogdi (numai in cursul zilei) 5 tuparu& hani-bani 6. Mugur &Ligia 7. vitalie (daca pokemon se da lovit, tu stabilesti tout} 8. Nike & patrol + invitatii 4& patrol) 9. trooper 10. razvan cirap 11. cornel DUMINICA andy68: chiar sa ne faca o surpriza si sa vina cu noi de vineri??? hai, sambata???? sa ne initieze in niscaiva mistere??? sau iar o sa asistam la fenomenul Philadelphia, varianta casnica ... :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie Cine poate mai devreme sa spuna si poate merge cu mine. (ionut73?) cu mare placere! eu o sa am bagajul facut. la 2 ii dam piticului de mancare si ne urcam in masina. As putea sa fiu pe la 3 undeva pe la iesirea din bucuresti. Sau cel mai bine facem jonctiunea la intrarea in Buzau pe la 4.30 - 5 ca eu de la mine din pajura ma misc mai rapid pe ploiesti-mizil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: LUANA OFFROAD FEST - reloaded in 14-16 noiembrie din cauza unor probleme eu voi pleca pe la ora 19.00 vineri mai vine cineva la ora aia? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate