Vizitator adi torpan Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 In sfirsit mi-am gasit timp sa-mi aduc acasa jucaria..... :ypu Astea sant deocamdata primele poze facute acasa. Mai revin cu detalii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! S-o stapanesti sanatos! Frumoasa masinuta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adminsdc Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! s o stapanesti mult si bine! arata super :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Sa o stapanesti sanatos!Frumos utilajul. L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Stapanestel sanatos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! s-o stapanesti sanatos. imi plac jantele. asteptam modificarile (foileton) :grin: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Bravo Aditza, sa o stapanesti sanatos. Urmeaza sa imi iau si eu mashina in curand, si ne vedem sa le scoatem la plimbare. Inca nu m-am decis ce sa iau, dar au ramas 3 variate. Din astea, una sigur o sa fie castigatoare. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Felicitari pentru masina...sa ai parte numai de distractie cu ea :1 Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! :1 arata bine ... enervant de bine :grin: (mai putin bull bar-ul) S-o noroiesti sanatos! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator razvy_hilux Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Este super s-o stapanesti sanatos! Sa batatoresti multe meleaguri cu ea draga prietene ! :bravo :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Hmmm...ceva nu e in regula...hmm...nu imi dai seama ce... ...aaa...da...m-am prins...e prea curata... :grin: Sa o stapanesti sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Sa o stapanesti sanatos!!! Masina arata bine ... mai putin rotile alea. Daca te hotarasti sa scapi de ele , ma sacrific eu sa le cumpar :h5 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Multumesc de urari ! Anvelopele se dau, insa jantele raman pentru MT-uri ! Agregatu va arata cam ca cel care-l am in avatar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! frumoasa masinuta, asteptam sa vedem cum creste mare :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! s-o stapinesti sanatos, arata bine. Inainte de modificari sa dai jos overfenderele alea de plastic, sa vezi de rugina pina nu e prea tirziu. O asteptam la noroi ca e prea curata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Frumoasa rau masina. :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roberto Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Frumoasa masina! Mi-e frica ca o sa o aranjezi si o sa-ti fie mila sa o bagi la noroaie! Sa o stapanesti sanatos! :bravo Samurai SJ413-87 KingQuad 700 -07 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! felicitari pt achizitie,sa o stapanesti sanatos si bucuros, Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Multumesc de urari. Saptamana viitoare-i fac rar-ul (cu litere f.f.mici).... dupa care ma apuc sa-l desfac sa-i reconditionez caroseria, apoi vor urma modificarile, accesorii, bady lift, suspension lift,etc Bineinteles voi posta evolutia lucrarilor. :y :y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! RUGAMINTE !!! In zona Mures unde gasesc DURAMIT, sau mai exact care din retelele de profil desfac bare de duramit. Am fost la Praktiker, Ambient, Baumax si nu au. :uameni....... Sau cine-mi face un Set de suspension lift de 2 inch din duramit sau aluminiu. Am schita cu cote exacte pentru ce-mi trebuie ! Multumesc anticipat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Ai PM. Poliamida=Duramit I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Multumesc Srevni, cred ca am sa gasesc in Tg. Mures ceva, te anunt oricum. In alta ordine de idei... Am inceput lucru azi la agregat, mi-au venit si anvelopele... :wink: Da-i mult de lucru si cred ca va dura ceva, insa o termin eu in 2-3 saptamani. p.s. anvelopele sant 31/10.5/15 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Sa ai spor la treaba! PS Chiar arata bine! Rugina mai deloc ... o baza buna de plecare. PPS Un sfat - intareste bine cu tabla groasa zonele de prindere caroserie/sasiu. :hi La fiecare iesire am rupt intre 2 si 7 prinderi ... BL ramane, dar ia cu el cate o bucata de tabla din caroserie. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Astazi am continuat cu demontarea pllasticelor si am gasit suficienta rugina cat sa am toata ziua ce curata. In interior am folosit fibra de sticla. Saptamana asta sper sa termin lateralele+fata, spate. Apoi am sa incep la partea inferioara. p.s. Multumesc pentru sfaturi ! Orice informatie ce-mi poate folosi e binevenita ! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! iLucrarile continua... interior curatat, reconditionat, izolat. Continua lucrarire la exterior... Azi am ridicat caroseria de pe sasiu in partea din spate pentru curatarea partii inferioare a caroseriei si a sasiului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate