Vizitator adi torpan Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Astazi am terminat de reconditionat partea spate. Maine alte 10 ore de lucru .... Astept din Germania sa apara Bady lift de 3 inch (CALMINI)+ Flanse de 4 cm. La capitolul Suspension Lift.... cu ajutorul lui Srevni (MULTUMESC), am dat de duramit, insa numai la bara de 1 m si ies destul de scump. Am schitele exacte, ca si cote a pieselor... cine poate sa-mi faca (daca are duramit sau alt material)... ? Aluminiu ca material este ok ? Asa as putea rezolva rapid. Astept lamuriri... bineinteles cu multumirile anticipate.... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Orogos Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Salut spor la lucru sincer de abia astept sa vad cum o sa iasa. In schimb o mica precizare legata de termeni: body lift - se refera la marirea distantei dintre caroserie si sasiu , pentru care tu acum cauti bara de duramit suspension lift - se refera la modificarea suspensiei in ceea ce priveste cursa si distanta puntii (basculelor in cazul tau) fata de sasiu pentru a putea acomoda roti de dimensiuni mai mari. Ceea ce astepti de la Calmini este un suspension lift. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Multumesc de urari ! Body lift vine de la Calmini, pentru ce am eu nevoie de duramit ... sant distantiere de 2 inch ce vin puse la arcuri si telescoape, mai putin la cele de spate unde vine de metal..... deci.... suspension lift ! :av Nu are nimeni duramit ? :av ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Orogos Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Ok am inteles ce vrei sa faci acum..cu duramitul.Eu sincer credeam ca vrei pt. body lift. Dar acum o intrebare, esti sigur ca metoda asta de supension lift cu o bucsa de 5 cm pe arcurile fata e viabila fara modificarea basculelor la Vitara ?...te intreb pentru ca iti spun sigur ca la hilux nu merge, sar planetarele la flexare maxima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Al este OK dar Ceea ce vrei sa faci nu este bine din mai multe p.d.v. Inaltarea din suspensie se presupune sa iti dea si ceva travel nu numai spatiu pentru roti ... si nu se va intampla asta cu distantiere arcuri ... amortizoarele nu vor mai avea aceeasi cursa ... chiar daca intorci suportul sup fata Trebuie coborat si dif fata altfel risti sa spargi una alta din cauza unghiului format Trebuie castor correction ca sa poti manevra corect directia Trebuie data o forma corecta distantierelor ca sa nu pierzi arcul la flexari :sr to say, dar daca mergi pe calea asta vei avea o masina doar de show! http://www.offroad-armory.com/suzukisuspension.html http://www.rocky-road.com/kickalign.html FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Orogos Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Eu zic ca problema este tocmai cursa amortizoarelor care ramine aceeasi (cu cele standard)...da;... incap roti mai mari dar flexia este tot aia si ai o gramada de tensiune in amortizoare, iar daca pui amortizoare care au cursa mai mare sa zicem +2 inch...principala problema este cu planetarele. Eu am vazut modificarea asta pe un hilux si a tinut exact pina la primul x mai adevarat cind planetarele erau pe jos....la directie nu erau asa probleme mari. Daca nu vrei sa investesti in suspension lift kitul de la calmini care rezolva aceasta problema o posibila solutie este sa te uiti pe net poate un lift de 1 inch din arcuri si amortizoare este posibil...si atunci 4 bucse de 1 inch 4 amortizoare noi este solutia, si pentru roti mai mari poate un pic decupat din aripi...apropo pentru gumele alea ai luat si ceva reductii ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Nu ramane aceeasi cursa UTILA pentru ca le fortezi sa stea cu aprox 5 cm mai deschise! Oricum arcuri+amortizoare stoc se vor lasa de la bara+troliu+echipamente (adica kg in plus) FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Orogos Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Ai perfecta dreptate cursa utila este alta pentru ca evident si in "repaus" ele stau semideschise cu 5 cm la liftul de 2 inch dar eu ma refeream la cursa maxima a amortizorului standard care este limitativa, si se poate trezi foarte usor cu amortizorul "eviscerat" :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Hmmm... ma-ti pus pe ganduri in ceea ce priveste suspension lift-ul... ma intreb daca doar montarea body lift- ului de 3 inch impreuna cu flansele de 4 cm sant suficiente sa incapa anvelopele de 31... ?????????? ... bineinteles cu cosmetizarea caroseriei in zona anvelopelor. Sant interesat de un sfat avizat la aceasta problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Masoara diametrul real al anvelopei. Pentru 74cm cat are malatesta 235/75-15 a fost nevoie de - 2" calmini, 2" BL, taiat din aripile fata cam pana la stalp ... asta daca vrei sa nu atinga la flexari ... daca vrei doar sa intre atunci cred ca ajunge si BL 3" La viraj nu mai atinge in sasiu cu jante ET -10 si flanse 32 mm. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Multumesc pentru sfaturi (sant binevenite cat mai multe pareri)! In asteptarea pieselor din Germania..... am terminat reconditionarea caroseriei :ypu (a fost o treaba al dracului de murdara+ 7 zile de lucru a minim 8 ore pe zi)... am montat anvelopele ... :wink: , desi inca nu e inaltata. Am o alta nedumerire... demontarea levierelor din cutie ... ????? :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! la un body de 3 inch schimbatoarele nu mai vin in acelasi loc. adica raman jos pentru ca tu inalti caroseia fatza de sasiu. manetele trebuie indoite ca sa functioneze(eventual prelungite la unele masini) sau taiat ici colo in zona schimbatoarelor....ca sa poti schimba vitezele :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Am observat asta cand am ridicat caroseria de pe sasiu sa reconditionez zona dintre caroserie si sasiu... insa eram interesat daca stie cineva cum se demonteaza.... ma gandesc sa le dau jos sa le indrept si sa le inalt putin insa nu mi-am dat seama cum se face asta... este o placa peste bulbul schimbatorului... este suficient s-o desfac din suruburi doar ? Poate a mai facut cineva asta la Vitara. Pe langa conductele frana fata, si alte elemente prinse de caroserie in compartimentul motor mai trebuie sa tin cont de ceva la inaltare ? :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! felicitari pt proiect,cred ca va arata bestial :bravo asa am vazut ca au facut altii ,poate te ajuta http://www.granitepath.com/~irving/suzuki/budgetbodylift/index.htm eu, :sr deocamdata ,din pacate mai astept :T parerea mea este sa comanzi suspension lift de la Calmini,iar body liftul sa-l faci tu Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! desfaci placa si apoi e un fel de saiba cu filet si scoti maneta fii atent si la furtunele de alimentare.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Ce marime de anvelope au intrat pe modelul acela de jenti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Am reusit cu levierele ! Astazi am "cosmetizat" si locasurile rotilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Trebuie castor correction ca sa poti manevra corect directia :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: CASTER, nu castor.... :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: scuze, zic si eu... :ha: le: ca sa nu mai zic de coRRection... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Deocamdata AdrianZUZ a avut interventii la obiect si a facut observatii pertinente.. si pe marginea subiectului ! Zau.... hai cu o remarca constructiva daca vrei sa discutam... e topic de taiat si modificat agregate ... nu de limba romana. Lasa micile rautati deoparte... e mai bine si pentru imaginea ta ! Hai noroc ! :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Ce tare e poza aia cu motorul si suzy... zici ca sunt certate... :ha: Iese tare bine mashina. La mine, mashina cred ca o sa mai astepte pana in ianuarie, cand fac rost de ceva bani. Intre timp, rup dealurile cu motorul. Mai mult ca sigur o sa fie un Land Rover Discovery 2. Spor la lucru. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! @ svejk - lasa sa fiu eu ultimul castor rarait :hi Explicatie - http://www.portalrover.co.uk/acatalog/shop.html Alt castor - http://www.exploroz.com/Forum/Topic/39839/Castor_Correction_Kit_80_Series.aspx @ Adi - nu este neaparat nevoie sa scoti levierele, de fapt te poate chiar pacali sa faci operatia cu ele scoase. La mine ptr 5 cm le-am indoit un pic spre inainte fara se le dau jos ... incalzesti usor la baza, surubelnita infipta sus si tragi ... sa nu uiti o carpa uda bine ca sa nu prajesti garnitura ... e simplu! La 3" s-ar putea sa trebuiasca un pic frezate marginile pe tunel. PS. Pe portal rover - click pe suspension facts PPS. Svejk are dreptate ... sa incercam sa folosim termeni correcti ... si aici casterrr este cel bun FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Multumesc pentru sugestie! ... insa am rezolvat.... Problema e ca risc sa fiu blocat in stadiul asta de intarzierea kitului Calmini... :beat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! exista kit trailmaster pentru vitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Multumesc de sugestie! Am sa studiez problema. Momentan vreau sa termin modificarile propuse pentru a putea folosi masina sezonul asta de vanatoare, insa din primavara, evident, ma voi apuca din nou de treaba si voi trece la etapa urmatoare de modificare !.... :ypu Din pacate inca nu am terminat ceea ce mi-am propus pentru luna asta din cauza intarzierii pieselor din Germania, insa sper ca saptamana urmatoare sa le am, (asa am promisiuni... slp ),si sa pot continua proiectul ca sa ies, in sfarsit, in teren cu ea... :dr2 :dr2 :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Levierele prelungite .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate