Vizitator adi torpan Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Rugaminte ! De unde pot lua un manual service/tehnic de Vitara ? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! :av manual service ... ? Nu are nimeni ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Am eu - am luat din Anglia un CD cu manuale de reparatie si modificare pentru toate zukurile inclusiv Vitara - o sa ma uit diseara cum le pun undeva pe net ca sa le luati toti. In Bucuresti pot sa multiplic CD-ul si il luati Eventual de la Geppe de la pravalie daca nu se supara. Doar sa-mi ziceti cate copii sa fac. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Multumim ... !!!!!!!!!!!! ... Un mare domn ! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! intra aici http://torrents.gpx.ro/index.php gaseste torentul cu vitara si - happy upload. Cele bune :h5 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Multumim ... !!!!!!!!!!!! ... Un mare domn ! :h5 utilajul de la avatar ce modificari are.? ma refer la gume si bodylift......valori cred ca pana la urma pun gume de 30 cu body de 5cm tot am auzit ca 31 e prea mare ,,,ca suprasolicita utilaju....ca o sa am probleme Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! De la avataru meu ? BL de 3 inch si SL de 2 inch Diferenta reala intre o anvelopa de 30 si una de 31 este o diferenta a diametrului exterior al anvelopei de 1 cm (un centimetru!)... adica o anvelope de 30 are un diametru enterior de 74 cm, iar una de 31 are un diametru exterior de 75 cm ! Alegerea este a ta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Dupa aproape 2 luni de asteptare a kit-ului de la Calmini, inca nu a ajuns, am montat azi la atelierul lui Liviu Iernean (multumesc Liviu pentru operativitate), bady lift de duramit. Poze am sa pun maine inclusiv cu modificarile interioare facute de mine. Urmeaza un suspension lift, modificarile barilor fata/spate praguri,flanse etc Poze proaspete maine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! calimini nu livreaza pana anul viitor nici un body lift pt vitara! poate te ajuta topicul meu cu 235/75 r15. 30'=761,74 mm diametru 31'=787,40 mm !!! nu stiu de unde ai aflat diametrele alea dar sint incorecte http://www.1010tires.com/TireSizeCalculator.asp?action=submit poliamida gasesti in brasov cata vrei. parerea mea e ca pt gumele alea ai nevoie de un SL original de cel putin 2',nu o improvizatie(nu 5cm!!!) gen inele la arcuri(asta merge maxim 20mm fara sa dauneze),plus un BL. spor la treaba si sper sa-ti iasa operatia. 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Diametrele alea le am din masurare directa a anvelopelor care le am pe masina. Kitul de poliamida e montat deja pe masina. Am taiat din aripi si am modificat aparatorile de noroi si am testat combinatia.... functioneaza ! Nu stiu de unde ai informatiile, insa sint incorecte. Verifica intai inainte de a da sfaturi !... fara suparare ! Eu am testat, am verificat si urmeaza sa pun pe forum rezultatele, insa dupa ce sant verificate ! Pe langa asta am avut si norocul de a avea ca si consultant in persoana lui Liviu Iernean, care, din cate stiu e o persoana care stie ce vorbeste in domeniu off road. Deci.... verifica si vorbeste... altfel nu accept sfaturi ! Te rog sa nu te superi pe mine, insa de sfaturi dupa ureche sant satul ! Hai sa ne vedem cu bine la o tura in noroaie ! Inca o data sa nu-mi porti pica ! Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! relax nu am aparut aici sa ma cert,ci sa invat si daca e sa fiu de ajutor.Sint mai sfatos ca e mostenire de la tata :D. greseala mea e ca nu m-am gandit ca tai din masinuta,eu am tinut mortis sa nu tai din a mea si poate de-aia nu mi-am dat seama ce dimensiuni de gume o sa incapa la tine. datele despre diametrele gumelor le am de pe site-uri de la producatorii mari de anvelope,nu le zic din cap! poti sa dai un click pe linkul ce ti l-am trimis mai devreme si te convingi singur sau poti sa intri pe orice alt site de producator de anvelope. Posibil in realitate sa fie altfel?!!!posibil dar greu de imaginat! "Eu am testat, am verificat si urmeaza sa pun pe forum rezultatele, insa dupa ce sant verificate !" -suna ciudat! am ureche buna,mai ales muzicala,dar doar una ca de cealalta sint surd,si asa intr-o ureche am si eu o mica mare realizare de care sint mindru,cu sfaturi de la toti,buni sau nebuni! spor la treaba 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Difentata de diametre intre 30 si 31 e de 2.5cm,asta cu gumele masurate e discutabila. Poti sa iei o guma de 30 reesapata care daca o masori e cat un 31 nereesapat :grin: Crede-ma ca am masurat o gramada de cauciucuri si le-am tot comparat intre ele. Plus ca poti sa ai surpriza ca una sa scrie pe guma si cu totul alta dimensiune sa fie in realitate,de ex. am acuma in garaj 37x10.5x16 si pe ele scrie 33x12.5 x16 :grin: :grin: Iar pe vitara 31 incape cu un body de 7 cm si un lift de 2 cm dar trebuie sa mai tai si din caroserie. Asta daca vrei sa nu-ti atinga cand te dai in teren,asa pentru mers pe strada poti sa o lasi si netaiata. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Asa este, nu am vrut sa par agresiv in afirmatii, e posibil ca anvelopa de 30 masurata de mine sa fi fost reesapata, insa cele de 31 sant noi (Bridgestone dueler 673), sant cela care le am montate pe masina. Iar Reax... nu te supara pe mine... ai de ce sa fii mandru de ceea ce ai facut... toata admiratia... in aceeasi galeata sant si eu... doar ca lucrarea la a mea a fost de amploare mai mare si am testat catava configuratii pana ca am ajuns la cea finala... BL de 7 cm + SL da 4 cm cu decuparile generoase de caroserie. Nu are rost sa ne contrazicem... e mai constructiv sa colaboram. La configuratiile care le-am incercat si n-au mers m-am referit cand am afirmat ca am verificat afirmatiile de mai sus. In concluzie cred ca ne-am lamurit reciproc si urmeaza sa ne dam o tura-n teren sa vedem ce-am facu. Spor la treaba! Orice sfat e binevenit ! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Da! Asa este. Teoria nu se potriveste intotdeauna cu practica. O anvelopa de 31' inseamna ca are diametrul exterior de 31 inchi. Un inchi are 2.54 mm x 31' = 78.74 mm Teoretic cam asa ar arata rezultatul, si practic trebuie sa fie p'acolo. Linkul de mai jos (a mai fost postat de cineva parca) este f util. Iti ofera mai multe date decat dimensiuni comparative (schimbari viteza, rapoarte etc.) si chiar si standardul pentru anumite modele. Eu il consider f util la capitolul gume http://www.1010tires.com/tiresizecalculator.asp Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Pozele promise: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Detalii : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Urmeaza modificarea supotului bara fata, a bull bar-ului, a pragurilor, montare halogene,flanse (40mm),etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Da! Asa este. Teoria nu se potriveste intotdeauna cu practica. O anvelopa de 31' inseamna ca are diametrul exterior de 31 inchi. Un inchi are 2.54 mm x 31' = 78.74 mm Teoretic cam asa ar arata rezultatul, si practic trebuie sa fie p'acolo. Linkul de mai jos (a mai fost postat de cineva parca) este f util. Iti ofera mai multe date decat dimensiuni comparative (schimbari viteza, rapoarte etc.) si chiar si standardul pentru anumite modele. Eu il consider f util la capitolul gume http://www.1010tires.com/tiresizecalculator.asp Fara suparare, insa te inseli anvelopa de 31 NU are diametru de 31 inch. Masurat de mine+plus lucrez in domeniu de vreo 10 ani... in fine.... haideti cu observatii mai utile ! (1 inch = 2.54 cm asta inseamna ca ar trebui sa aiba un diametru de 78.74 cm ceea ce nu e adevarat !) Mai putin important. Haideti sa nu cadem in polemici pe subiecte de acest gen. Discutam de modificari si modul cum le facem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Da! Asa este. Teoria nu se potriveste intotdeauna cu practica. O anvelopa de 31' inseamna ca are diametrul exterior de 31 inchi. Un inchi are 2.54 mm x 31' = 78.74 mm Teoretic cam asa ar arata rezultatul, si practic trebuie sa fie p'acolo. Linkul de mai jos (a mai fost postat de cineva parca) este f util. Iti ofera mai multe date decat dimensiuni comparative (schimbari viteza, rapoarte etc.) si chiar si standardul pentru anumite modele. Eu il consider f util la capitolul gume http://www.1010tires.com/tiresizecalculator.asp Fara suparare, insa te inseli anvelopa de 31 NU are diametru de 31 inch. Masurat de mine+plus lucrez in domeniu de vreo 10 ani... in fine.... haideti cu observatii mai utile ! (1 inch = 2.54 cm asta inseamna ca ar trebui sa aiba un diametru de 78.74 cm ceea ce nu e adevarat !) Mai putin important. Haideti sa nu cadem in polemici pe subiecte de acest gen. Discutam de modificari si modul cum le facem. NO ofence! Nu lucrez in domeniu si nu te contrazic dar daca vei accesa link ul respectiv vei vedea ca rezultatele sunt cele de mai jos. TEORETIC. Stock Tire - 31x10.50R15 >Search Tires Section Width: 10.51 in 267 mm Rim Diameter: 15 in 381 mm Rim Width Range: 7 - 9 in Overall Diameter: 30.97 in 786.63 mm Sidewall Height: 7.98 in 202.69 mm Radius: 15.48 in 393.19 mm Circumference: 97.29 in 2471.1 mm Revs per Mile: 671.6 Sincer, acum invat si eu despre talon, et -uri, diametre si ce-o mai fi Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Urmeaza modificarea supotului bara fata, a bull bar-ului, a pragurilor, montare halogene,flanse (40mm),etc faina lucrare ....faina tinuta de drum are dale drak de dimensiuni....tragi linie si arata BESTIAL cui nu-i place e invidios maine ne intalnim sa asisti la ridicarea vitarei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Foarte frumoasa Vitara :grin: Felicitarile mele :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! http://www.bfgoodrich.co.uk/bfguk/front ... 12&lang=EN Uite un link cu dimensiunile la BFG. 31" inseamna diametrul total al rotii, cu aproximatie (nu este exact, exact). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! :1 arata fff bine! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! Super fain! Se vede ca ai pus suflet si munca! :bravo Succes in continuare! Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Am adus agregatu ! Urmeaza si modificarile ! misto lucrare. mai trebuie un pica latita, niste flanse de 32mm ar fi perfecte desi e posibil sa inceapa sa agate rotile din fatza la viraj, dar pt asta exista flex. Intrebare: butoanele de la volan ce fac? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate