ZULU Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 De vânzare portbagaj pentru Toyota Land Cruiser J7. Preț - 500 Euro. Telefon 0728.536.732. ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 10, 2017 Partajează Postat Iunie 10, 2017 (editat) Re: De vânzare portbagaj pentru Toyota Land Cruiser J7 Scarita n-o vinzi separat....? :wink: Iti dau 100 euro pe ea.... Mentiune : Ce vinde aici Zulu este un portbagaj original Toyota ! Piesa ultra-mega-rarisima ! Sistemul de fixare pe masina include si umeri de sprijin pe caroserie, sistem pe care, eu, personal, nu l-am mai vazut la alt portbagaj auto ! Este un portbagaj din aluminiu, foarte usor si care a fost reconditionat integral de Matake si stiu ca i-a schimbat toate suruburile (vreo 125 buc !) cu unele cadmiate ! Zulu, faci o mare greseala ca-l dai....o sa plangi dupa el.... Editat Iunie 10, 2017 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 20, 2018 Partajează Postat Aprilie 20, 2018 Re: De vânzare portbagaj pentru Toyota Land Cruiser J7 Hihihi ! L-am cumparat eu ! :wink: Se poate inchide ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate