vbh Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 Care mai veniti? Din Arad venim 4 orci :j + :j + :j + :j plus suport :Gr + :tr + :tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 Re: TAT 2007 Care mai veniti? Din Arad venim 4 orci :j + :j + :j + :j plus suport :Gr + :tr + :tr ... din cate vad io acolo, ai 7 gagici, d-alea bune de legat pe bullbar si 2 tractoare pe post de ultimate offroad machine ... este c-am ghicit-o ? :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Iunie 28, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2007 Re: TAT 2007 ... din cate vad io acolo, ai 7 gagici, d-alea bune de legat pe bullbar si 2 tractoare pe post de ultimate offroad machine ... este c-am ghicit-o ? :grin: :grin: :grin: iegzact :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 Nu stiu de ce dar am senzatia ca o sa ma duc si eu la TAT ca spectator bineinteles . Sa vad cum imi impart timpul. Eu sper totusi sa reusesc. Sincer nu cred ca e bine sa pierdem asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 tat 4 orci???????? ......pai podiumu nare numa 3 trepte !!!!! :n1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 si unu din Timisoara,daca ma primiti :grin: Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 Maama ce-o fi pe sosea! Cand plecati? 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 Va urez bafta si distractie maxima :D Ne vedem la Cluj :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Iunie 29, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2007 Noi plecam miine pe la prinz daca rezolvam toate problemele.Sper sa ne intilnim cit mai multi acolo :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 6 Orci,ca vine si Feri cu G-ul. De fapt om fi mai multi, ca vine si Tavi Pantea cu noi, si mai sunt si ceilalti cu ceva asistenta Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Toata lumea a plecat la TAT si eu mor de nervi si draci ca n-am masina si bani si mai stau si acasa pe deasupra :ang :ang1 :ih Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Las ca mai stiu eu un caz.......si la fel de mult se bucura :ang Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Poate facem cumva sa ajungem in ultima zi la trial si festivitatea de premiere,ce zici? :j Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Am vorbit acum cu cei care sunt pe la Deva.........cica e belea. 70 de masini la start.....motoare si atv-uri garla. Si cica openul e extrem si extremul e imposibil :grin: Se lasa grav de tot acolo tupare..........e groasa rau.Ma bate gandul tare de tot sa merg macar ultimele 2 zile . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Pai asa ma gandeam si eu sa mergem ultimele doua zile :D Nu cred ca rezist sa stau acasa!!!! Daca e mergem mai multi cu o masina sa iesim mai ieftin la combustibil. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Am 2 locuri in toyota.Vorbim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Vorbim,vedem cati ne strangem. Vin si eu cu Patrolul daca trebuie,s-ar putea sa mai fie lume interesata sa mearga :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Bafta baieti la TAT ! In mod baietilor de la humor: Rasty( Mogli) , Sorin(Deceneu) , Gabi(Dagtoyota), Alin Mihalache si mecanicilor Ilie si Edy. Sa aveti parte de toate zilele de concurs, iar daca o sa urcati si pe podium cu atat mai bine! :1 :B Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Urmariti clasamentul pe siteul concursului?? Bucur cu Bruno sunt pe 1! :1 Miron pe 5 si JimnyS pe 6... NICE http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Urmariti clasamentul pe siteul concursului?? Bucur cu Bruno sunt pe 1! :1 Miron pe 5 si JimnyS pe 6... NICE http://www.transilvania-trophy.com/index.php Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 pentru cei pasionati de TAT!!!! este ora 12.23 noaptea la extrem au ajuns pana la ora asta doar doua echipe!!!!!! am inteles ca au fost o sumedenie de rasturnari (olandezii sau belgieni ambele masini, ungurul care era pe primul loc, inclusiv Floyota si multi multi altii)!!!! restul echipajelor sunt inca pe traseu :shock: si se pare ca nici nu vor ajunge foarte curand!!!!!! De baietii de la Gura Humorului (Sorin / Rasty / Gabi / Alin) nu se mai stie nimic de aproximati 3 ore !!!!! nasol !!! ca de altfel si de restul echipajelor de la extrem. p.s. am inteles ca a plouat aproape toata ziua astazi!!! Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 pentru cei pasionati de TAT!!!!este ora 12.23 noaptea am plecat de acolo la ora 1.30 si era aceeasi situatie... organizare f slaba din moment ce nu le-o dat drumu pe un traseu ce abia se putea face pe uscat :P si cum abia stateai pe picioare din cauza noroiului.. va dati seama. o italianca si-o smuls un deget + mana rupta din vina ei bineinteles, eu ajungand la 8 pe acolo si atunci o duceau cu salvarea iar cateva ekipaje au plecat in cautarea degetului. poate ajung si azi pe acolo :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 pentru cei pasionati de TAT!!!! este ora 12.23 noaptea la extrem au ajuns pana la ora asta doar doua echipe!!!!!! am inteles ca au fost o sumedenie de rasturnari (olandezii sau belgieni ambele masini, ungurul care era pe primul loc, inclusiv Floyota si multi multi altii)!!!! restul echipajelor sunt inca pe traseu :shock: si se pare ca nici nu vor ajunge foarte curand!!!!!! De baietii de la Gura Humorului (Sorin / Rasty / Gabi / Alin) nu se mai stie nimic de aproximati 3 ore !!!!! nasol !!! ca de altfel si de restul echipajelor de la extrem. p.s. am inteles ca a plouat aproape toata ziua astazi!!! Traseul a fost fff naspa. Cand organizatorii si-au dat seama , au oprit traseul. Baietii de la Humor s-au intors prin alta parte dupa ce au ajutat si pe alte 2 echipaje sa iasa. E vineri dimineata, ora 10.30 si inca nu se stie nimic ce va fi astazi. Organizarea super varza. Lumea super nemultumita..... :ang2 :ang2 :ang2 Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Neloooo dece zici ca e varza? nu ai vazut ce a spus Max ?TAT= cel mai tare in viziune lui ,etalon parca spunea Max ,dar pare etalon negativ. nu vreau sa supar pe nimeni dar am spus cum e cu concursurile.bafta participantilor :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 stiti dece merge lumea la TAT? punctajul este x3 deci daca ajungi pe locul 7 ai puncte in clasament ca si cind ai luat locul 1 la un concurs normal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate