Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Postări Recomandate

• Răspunsuri 97
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Aste-s poze de la o portiune de traseu care a fost scoasa. Vineri, hors-concours, ne-am dus 3 masini sa o facem just for fun. ne-am troliat 2 ore din pom in pom pe o ploaie torentiala. Din pacate calitatea pozelor lasa de dorit :(
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai din ce povestete Traco despre wranglerul campion doar caroseria si sasiul mai sun wrangler :grin:

Oricum supertare masina,imi imaginez cat s-a muncit la ea (s-au nu-mi imaginez :grin: )

Bruno misto poze 8)

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Wrangleru campion e in a 12-a poza, cel cu nr 58, iar in poza urmatoare e Wranglerul (nr 46)vicecampion la open :grin: .Au mers extraordinar ambele masini.Cea de la extrem impreuna cu zukul, din cite am auzit eu pe acolo, unde altii se troliau la greu, ei ii ocoleau prin locuri imposibile, fara nici un efort vizibil.
Link spre comentariu

Re: TAT

ca participant si nu pentru prima data afirm si sustin ca a fost cel mai prost tat din toate de pana acum ;RUSINE ORGANIZATORILOR :P

daca faceai echipa cu wrangleru TDI aveai alta parere

nu stii sa pierzi :P

Link spre comentariu

Cei care nu au participat ar trebui sa nu-si dea cu parerea.Una e sa fi in traseu si alta e sa te uiti la trial sau sa comentezi de pe forum.

Si daca ii asculti pe cei care au participat o sa constati ca unii au fost multumiti,altii asa si asa si astii zic ca a fost cel mai prost organizat concurs la care au luat parte.

Da cred ca ar trebui sa argumenteze si sa spuna ce a fost prost organizat.

Traseele nasoale?

Punctaje discriminatorii?

Depunctari aiurea?

Serviciile? (masa-cazarea...)

.............................................

Eu as fi curios sa aflu.

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

TAT

pentru curiozitatea tuturor incerc sa spun de ce a fost cel mai prost TAT:trasee neparcurse cu masina de organizare(foarte periculoase )inclinatii laterale de30%pe margarina ce s a facut dupa ploaia torentiala,clasarea unor echipaje in puncte a caror coechipier a abandonat,CP amplasate necorespunzator,oprirea cursei in penultima zi la ora 2noaptea intr o pozitie la16 echipaje din motive de securitate desi eu cu floyota eram la 10pozitii in fata,intocmirea clasamentului si inceperea premierii fara a avea roadbok unui echipaj aflat in teren(robert+floyota),start intarziat in fiecare zi(intre orele 11si16),plimbare pe asfalt 250km lucru care a sters 30%din profilul gumelor,azimuturi fara grade(s au contactat organizatorii pentru a ne duce intr o pozitie de unde sa putem continua traseul),foarte multe alte greseli de distante de orientare.partea buna este ca primele doua zile au fost ok,speciala de a treia zi din apa (pana la gat)1,6km a mers desi au fost masini care au tras apa iar din punct de vedere al organizarii la campare eu cred ca a fost super ok.Dar ma intreb oare noi mergem la TATpentru dusuri si mancare sau sa ne dam in teren cu acareturile ???ps stiu sa pierd apreciez concurenta dar nu pot inghiti umilinta si greselile de calcul care dupa 6 zile te fac sa te scarbesti de offroad si sa renunti la competitii pentru totdeauna

0741140440-Robert
Link spre comentariu

easy...doar il sacaiam pe robert...ca stiu ca era tare amarat dupa 28 de ore pe munte si pentru care o luat de la organizatori o hartie plasticata

io-s curios daca se aplica chestia cu notele participantilor asa cum s-a stabilit la odorhei :?:

totusi la un buget de peste 80.000 de EURO la TAT...

ce m-a distrat cel mai mult a fost premiul pentru castigatorii de la open si extrem : 1(unu) troliu :P si asta pentru 2(doua)masini :P

Link spre comentariu

Re: tat

premiul era "IRON MAN" , da; n-ai cum sa stii ca diploma e la mine...glumesc

discursul....i-o injurat cu vorbe frumoase

desi am vazut cum unii de pe podium s-au cam aprins ca nu le-a convenit

cred ca ar fi trebuit sa se faca un clasament general si un clasament national ca nu degeaba se puncteaza dublu sau triplu

la anu cred c-or sa fie doar straini de lb. romana :P

Link spre comentariu

Ideea e ca la toate concursurile sunt o gramada de sponsori,iti dau un teanc de autocolante de nici nu-ti incap pe masina sa le pui pe toate :grin:

Sponsorii astia dau niste bani,unii mai multi altii mai putini.

Normal ca sunt si cheltuieli cu organizarea traseului si a concursului dar parerea mea e ca taxa de participare acopera cu varf si indesat cheltuielile cu mesele si cazarea,ba chiar raman bani si de aici.

Atunci ma intreb eu de ca nu se dau si premii mai consistente :?:

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

de ce trebuie sasi umple ei buzunarele.ca doar nu sunt prosti ca noi

care bagam bani cu nemiluita in masini si ne dam pe mina unor amatori care aleg trasee de kk,

daca iti faci masina bucati ai doare in p....a ei oricum isi iau partea leului :sm

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare