Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Postări Recomandate

• Răspunsuri 97
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator koala

Re: TAT 2007

Care mai veniti? Din Arad venim 4 orci :j + :j + :j + :j plus suport :Gr + :tr + :tr

... din cate vad io acolo, ai 7 gagici, d-alea bune de legat pe bullbar si 2 tractoare pe post de ultimate offroad machine ... este c-am ghicit-o ? :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: TAT 2007

... din cate vad io acolo, ai 7 gagici, d-alea bune de legat pe bullbar si 2 tractoare pe post de ultimate offroad machine ... este c-am ghicit-o ? :grin: :grin: :grin:

iegzact :twisted:

Link spre comentariu

Nu stiu de ce dar am senzatia ca o sa ma duc si eu la TAT ca spectator bineinteles . Sa vad cum imi impart timpul. Eu sper totusi sa reusesc. Sincer nu cred ca e bine sa pierdem asa ceva.
Link spre comentariu

Am vorbit acum cu cei care sunt pe la Deva.........cica e belea.

70 de masini la start.....motoare si atv-uri garla.

Si cica openul e extrem si extremul e imposibil :grin:

Se lasa grav de tot acolo tupare..........e groasa rau.Ma bate gandul tare de tot sa merg macar ultimele 2 zile .

Link spre comentariu

Bafta baieti la TAT ! In mod baietilor de la humor: Rasty( Mogli) , Sorin(Deceneu) , Gabi(Dagtoyota), Alin Mihalache si mecanicilor Ilie si Edy. Sa aveti parte de toate zilele de concurs, iar daca o sa urcati si pe podium cu atat mai bine! :1 :B
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

pentru cei pasionati de TAT!!!!

este ora 12.23 noaptea

la extrem au ajuns pana la ora asta doar doua echipe!!!!!! am inteles ca au fost o sumedenie de rasturnari (olandezii sau belgieni ambele masini, ungurul care era pe primul loc, inclusiv Floyota si multi multi altii)!!!! restul echipajelor sunt inca pe traseu :shock: si se pare ca nici nu vor ajunge foarte curand!!!!!!

De baietii de la Gura Humorului (Sorin / Rasty / Gabi / Alin) nu se mai stie nimic de aproximati 3 ore !!!!! nasol !!! ca de altfel si de restul echipajelor de la extrem.

p.s. am inteles ca a plouat aproape toata ziua astazi!!!

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

pentru cei pasionati de TAT!!!!este ora 12.23 noaptea

am plecat de acolo la ora 1.30 si era aceeasi situatie...

organizare f slaba din moment ce nu le-o dat drumu pe un traseu ce abia se putea face pe uscat :P si cum abia stateai pe picioare din cauza noroiului.. va dati seama.

o italianca si-o smuls un deget + mana rupta din vina ei bineinteles, eu ajungand la 8 pe acolo si atunci o duceau cu salvarea iar cateva ekipaje au plecat in cautarea degetului.

poate ajung si azi pe acolo :dr2

Link spre comentariu

pentru cei pasionati de TAT!!!!

este ora 12.23 noaptea

la extrem au ajuns pana la ora asta doar doua echipe!!!!!! am inteles ca au fost o sumedenie de rasturnari (olandezii sau belgieni ambele masini, ungurul care era pe primul loc, inclusiv Floyota si multi multi altii)!!!! restul echipajelor sunt inca pe traseu :shock: si se pare ca nici nu vor ajunge foarte curand!!!!!!

De baietii de la Gura Humorului (Sorin / Rasty / Gabi / Alin) nu se mai stie nimic de aproximati 3 ore !!!!! nasol !!! ca de altfel si de restul echipajelor de la extrem.

p.s. am inteles ca a plouat aproape toata ziua astazi!!!

Traseul a fost fff naspa. Cand organizatorii si-au dat seama , au oprit traseul. Baietii de la Humor s-au intors prin alta parte dupa ce au ajutat si pe alte 2 echipaje sa iasa. E vineri dimineata, ora 10.30 si inca nu se stie nimic ce va fi astazi. Organizarea super varza. Lumea super nemultumita..... :ang2 :ang2 :ang2
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Neloooo dece zici ca e varza? nu ai vazut ce a spus Max ?TAT= cel mai tare in viziune lui ,etalon parca spunea Max ,dar pare etalon negativ. nu vreau sa supar pe nimeni dar am spus cum e cu concursurile.bafta participantilor :1
Link spre comentariu

stiti dece merge lumea la TAT? punctajul este x3 deci daca ajungi pe locul 7 ai puncte in clasament ca si cind ai luat locul 1 la un concurs normal
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare