nellorunner Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Gabi...poate pt multi a fost ok. Nu stiu. Dar cu cati am vorbit eu au spus ca organizarea a fost un dezastru. Si am vorbit cu cativa. Poate stie mai multe bogdan 4x4...... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Gabi...poate pt multi a fost ok. Nu stiu. Dar cu cati am vorbit eu au spus ca organizarea a fost un dezastru. Si am vorbit cu cativa. Poate stie mai multe bogdan 4x4...... am vb si eu cu alti si tot nemultumiti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Haideti la Cluj fratilor :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Haideti la Cluj fratilor :grin: ca e la fel :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 si mai si :ha http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 si mai si :ha ieczact, la cj si pc fura :ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Gabi...poate pt multi a fost ok. Nu stiu. Dar cu cati am vorbit eu au spus ca organizarea a fost un dezastru. Si am vorbit cu cativa. Poate stie mai multe bogdan 4x4...... Nello.....nu am ce sa zic eu despre organizare......ca nu am fost acolo si nu am participat. Cum naiba sa zic eu ceva din fatza calculatorului de la mine din sufragerie fara sa fi vazut cum sta treaba la fata locului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Gabi...poate pt multi a fost ok. Nu stiu. Dar cu cati am vorbit eu au spus ca organizarea a fost un dezastru. Si am vorbit cu cativa. Poate stie mai multe bogdan 4x4...... Nello.....nu am ce sa zic eu despre organizare......ca nu am fost acolo si nu am participat. Cum naiba sa zic eu ceva din fatza calculatorului de la mine din sufragerie fara sa fi vazut cum sta treaba la fata locului?Hei man....stai linistit. Am intrebat doar, pt ca tu cunosti pe mai multi care au participat si ma gandeam ca poate ai vorbit cu ei. Stiu ca nu intri nimic cu organizarea. Si cand spun organizare spun greseli multe in road-book. Vom vedea impresiile dupa ce se termina.... :1 Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 samurai+wrangler = locul 1 olandezii - locul 2 mures - locul3 floyota o tinut un discurs prin care i-a "premiat" pe organizatori :P de mentionat ca samuraiu era mai mult decat stock adica gume 205/80/R16 troliu pe reductor :shock: iar wrangleru <elicoidale>cu punti de volvo model militar :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 samurai+wrangler = locul 1 olandezii - locul 2 mures - locul3 floyota o tinut un discurs prin care i-a "premiat" pe organizatori :P de mentionat ca samuraiu era mai mult decat stock adica gume 205/80/R16 troliu pe reductor :shock: iar wrangleru <elicoidale>cu punti de volvo model militar :twisted:Chiar ma miram cumde a castigat wranglerul....Dar daca avea schimbate puntile, am inteles. :tk Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 cine era de la mures? Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 cine era de la mures?Uite daca cunosti... http://www.transilvania-trophy.com/index.php Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 :grin: campionii prin okiul telefonului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Avea Wranglerul niste punti portal Laplander, de mureai cand le vedeai, si si Austriecii cu Samuraiul au mers super OK. Organizarea in mare a fost OK, dar s-a cam tras de timp in unele zile peste masura. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Care e clasamentul final pana la urma? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Care e clasamentul final pana la urma? AI MASINA CAMPIOANA :n1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Am ajuns si noi acasa. Sunt foarte dezamagit de organizare. Facem un rezumat maine, acum desfac bagaje si pun la uscat :wink: Pe scurt trasee ok dar ma asteptam la mai HARD. Organizarea si comunicarea cu organizatorii ....... dezamagire TOTALA Ca o concluzie la cald: Tre sa ramai pe roti, asta-i tot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 asteptam cu nerabdare sa ne povestesti mai multe :D bine ai venit si spor la odihna :c1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Care e clasamentul final pana la urma? AI MASINA CAMPIOANA :n1 au austrieci multi euro :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Avea Wranglerul niste punti portal Laplander, de mureai cand le vedeai, si si Austriecii cu Samuraiul au mers super OK. Organizarea in mare a fost OK, dar s-a cam tras de timp in unele zile peste masura. vad ca ai observat puntile, dar astea erau la vedere... deci "wrangler"-ul castigator era asa: -pilotul era campionul ungariei... -motor :VW passat 1,9 tdi 200cp(doua sute) -cutie viteze: mercedes automata -reductor :nissan patrol260 (a existat un model vechi pe benzina, 2,8, care avea reductorul separat de cutie- ca la G) -punti portal volvo laplander (masina militara) -troliu pe cardan (din reductor ) cu 250 m plasma (douasutcincizeci) -inca un troliu in fata (cred ca XP9,5) -ca sa punem capac : masina avea toata 1400kg - sa nu uit unghiurile de atac si degajare erau negative ! ( adica rotile din fata erau mai in fata decat orice punct al masinii, iar rotile din spate erau mai in spate decat orice punct al masinii) parerea mea PERSONALA e ca le-a (ne-a) scos offroad-ul din cap.... T Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 da ala mic si alb cum de s-o tinut dupa campion?? ma refer la samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 da ala mic si alb cum de s-o tinut dupa campion?? ... ... ala mic si alb era tac-su :ga :ga :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Avea Wranglerul niste punti portal Laplander, de mureai cand le vedeai, si si Austriecii cu Samuraiul au mers super OK. Organizarea in mare a fost OK, dar s-a cam tras de timp in unele zile peste masura. vad ca ai observat puntile, dar astea erau la vedere... deci "wrangler"-ul castigator era asa: -pilotul era campionul ungariei... -motor :VW passat 1,9 tdi 200cp(doua sute) -cutie viteze: mercedes automata -reductor :nissan patrol260 (a existat un model vechi pe benzina, 2,8, care avea reductorul separat de cutie- ca la G) -punti portal volvo laplander (masina militara) -troliu pe cardan (din reductor ) cu 250 m plasma (douasutcincizeci) -inca un troliu in fata (cred ca XP9,5) -ca sa punem capac : masina avea toata 1400kg - sa nu uit unghiurile de atac si degajare erau negative ! ( adica rotile din fata erau mai in fata decat orice punct al masinii, iar rotile din spate erau mai in spate decat orice punct al masinii) parerea mea PERSONALA e ca le-a (ne-a) scos offroad-ul din cap.... TDeci din Wrangler nu a mai ramas decat conserva.... :lol: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 pardon :D doar sigla Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Iulie 11, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2007 Pun ceva poze, n-am apucat sa fac pre multe sau pre diverse :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate