Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recuperare bani facturi restante

Klez
 Share

Recommended Posts

Re: Recuperare bani facturi restante

Am trecut prin asa ceva.

Avocat, castigat in instanta curat, fara echivoc "pentru ca acte beton", bani pula. :ha:

De atunci incoace incerc sa fac afaceri asa cum zis un neamt: "fiule, fa afaceri, dar numai din acelea care te lasa sa dormi noaptea":wink:.

Deunazi mi-a povestit un domn director din grupul Romstal cum au luat o tzeapa de 100000 de lei, cu CEC avalizat etc. Cu tot cu avocatii lor, le ride in nas cu nonsalanta, ba chiar omul lucreaza in continuare.

De vreo 3 saptamani ma tot sacaie unul la ridiche sa ii dau echipamente in rate...muie coane, mai ales ca figureaza in CIP sub nume personal...

In RO, daca nu vrei sa platesti, te apara statul:grin:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

.....

De vreo 3 saptamani ma tot sacaie unul la ridiche sa ii dau echipamente in rate...

Ce om ..sa platesca in rate...stiu eu pe cineva care plateste cash , in 90 zile!:grin:

Am in curte un englez si un american

:F

Parerea mea este ca ar trebui sa ii dai in judecata. Daca ai acte innregula nu ai cum sa pierzi. La suma asta nu cred ca poate fi vorba de " influentarea justitiei". Ii castigi si apoi vor plati . Daca nu , un executor va regla conturile , si asa ai spus ca oamenii au masini , spatii si probabil in spatii mijloace fixe si de inventar ca ma gandesc ca daca lucra , nu sunt spatiile goale ...

Rabdarea e obligatorie. 9000 de lei nu sunt bani putini. De ce sa ii lasi la ei ? Care ar fi logica ?

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use