emanoeladrian Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 (editat) Se vinde un panou despartitor cerut la omologarea RAR pentru Toyota Land Cruiser model 70/73. Panoul este realizat din PAL. Pret 150 lei. Contact pe PM sau telefon : 0755.787.787 Editat August 14, 2017 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 15, 2017 Partajează Postat August 15, 2017 Re: Panou despartitor pentru utilitara Toyota LV modelele 70-73 Se vinde un panou despartitor cerut la omologarea RAR pentru Toyota Land Cruiser model 70/73. Panoul este realizat din PAL. Pret 150 lei. Contact pe PM sau telefon : 0755.787.787 Banuiesc ca e vorba de panoul/grilajul despartitor pentru masinile autoutilitare, dar e din PAL ?!? Adica din material lemnos ?!? Pune o poza cu el, dar din cate stiu eu, altele sunt cerintele pentru un astfel de panou/grilaj. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 15, 2017 Partajează Postat August 15, 2017 Re: Panou despartitor pentru utilitara Toyota LV modelele 70-73 Banuiesc ca e vorba de panoul/grilajul despartitor pentru masinile autoutilitare, dar e din PAL ?!? Adica din material lemnos ?!? Pune o poza cu el, dar din cate stiu eu, altele sunt cerintele pentru un astfel de panou/grilaj. Al meu e din tego , si mai e si imbinat undeva mai sus de mijloc , din cate mi s-a spus la momentul respectiv(sunt multi ani de atunci) nu e neaparat nevoie sa fie metalic , trebuie sa poata retine materialele in spatiul destinat materialelor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Septembrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2017 (editat) Re: Panou despartitor pentru utilitara Toyota LV modelele 70-73 Scuze pentru pozele intarziate dar nu sunt acasa de ceva vreme. Acesta este panoul si se da bonus o protectie de capota in conditie multumitoare pentru seria 70. Pret modificat 100 ron. Multumesc Alin pentru precizari. Este perfect adevarat. Rog contact numai pe PM sau emanoeladrian@yahoo.com Multumesc. Editat Septembrie 14, 2017 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Octombrie 7, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Re: Panou despartitor pentru utilitara Toyota LV modelele 70-73 Multumesc pentru gazduire ...panou vandut ! Se poate inchide. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate