ctinu Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 Am bifat prima din cele doua iesiri planificate pt anul acesta in Apuseni. Au fost 5 zile pline ochi. Pana voi gasi timpul si dispozitia necesare pt a relata si ilustra pe larg experienta traita in aceste zile (probabil la iarna!), postez, in deschidere, cateva poze. Dar nu ma lasa!! Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Septembrie 1, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Se pare ca nu permite orice rezolutie a pozelor. M-am conformat. Pentru inceput, vf. Bihor (Curcubata Mare) 1 Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Pozele alea in care apar arme strica tot feng shuiul.:sh2 1 Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Sunt jucarii de airsoft, putina relaxare nu strica uneori, eu le am la munca si mai poftesac colegii la o tinta in depozit :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Septembrie 1, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Sunt jucarii de airsoft, putina relaxare nu strica uneori, eu le am la munca si mai poftesac colegii la o tinta in depozit :) Ai dreptate Caphonne, ne-am distrat si relaxat de minune, mai ales, in timp ce "salvam doi militari capturati de o terorista"! Si asta a facut parte din feng shui-ul momentului! Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Septembrie 1, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Pătrăhăițești- cascada Buciniș, muzeu etnografic. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Septembrie 2, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Izbucul Tauzului. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Septembrie 2, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Pestera/ghetarul Vartop. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Septembrie 2, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Coiba mare & Coiba Mica Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Haha , ce mica e lumea , pai mai baieti voi ati trecut pe langa mine si fiica mea . Care e masina ta ctinu , suzi sau Pajero ? Cand ati fost la cascada la Patrahaitesti, unde ati parcat voi era si Patrolul meu. Eu m-am intalnit cu voi pe traseu :). Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Septembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Haha , ce mica e lumea , pai mai baieti voi ati trecut pe langa mine si fiica mea . Care e masina ta ctinu , suzi sau Pajero ? Cand ati fost la cascada la Patrahaitesti, unde ati parcat voi era si Patrolul meu. Eu m-am intalnit cu voi pe traseu :). Acesta-i paradoxul zilelor noastre: masinile stau de vorba in timp ce oamenii trec unii pe langa altii fara sa se recunoasca. Daca n-ai pus si tu la vedere o coarda de escalada! Suzuku e al meu. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Septembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Pestera si ghetarul Scarisoara Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Septembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Cascada Varciorog. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Septembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Cheile Galbenei. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Weee poza de grup in centru in Arieseni :). Sa va fie de bine si sa mai veniti. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Teroristii din Apuseni! Sa va fie de bine, am fost si eu cativa ani de-a randul pe acolo ... si sper sa mai ajung macar de cateva ori in viata asta... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Septembrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Weee poza de grup in centru in Arieseni :). Sa va fie de bine si sa mai veniti. Perechea din dreapta pozei de grup, francezi, am luat-o din Cheile Galbenei si am adus-o in Arieseni. Au coborat cu rucsacul in spate de la Cetatile Ponorului (!) pe un traseu pe care nu-l fac multi, fara bagaje. Iar rucsacurile lor aveau cel putin 20-25kg fiecare. Sper sa mai prind o perioada cu vreme buna; am planificat zona Padis si imprejurimi. Poate ne arati niste pesteri neumblate! Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Septembrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Ruginoasa-Marele Canion romanesc. In functie de evolutia soarelui si a norilor, se modifica cromatica peisajului. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Septembrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Pestera Poarta lui Ionele. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Perechea din dreapta pozei de grup, francezi, am luat-o din Cheile Galbenei si am adus-o in Arieseni. Au coborat cu rucsacul in spate de la Cetatile Ponorului (!) pe un traseu pe care nu-l fac multi, fara bagaje. Iar rucsacurile lor aveau cel putin 20-25kg fiecare. Sper sa mai prind o perioada cu vreme buna; am planificat zona Padis si imprejurimi. Poate ne arati niste pesteri neumblate! Traseul de cetati este cu adevarat spartan , mai ales cand esti cu bagaje/scule in spate. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Cand mai vrei sa mergi in Apuseni ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Septembrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2017 Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Cand mai vrei sa mergi in Apuseni ? Daca se leaga drumurile, sfarsit sept. inceput oct. Oricum, pana nu se micsoreaza prea mult ziua. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Septembrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2017 Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Ultima zi - fara "ordine de zi" - la fel de interesanta. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Noiembrie 12, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 (editat) Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Din cele 5 zile petrecute in Apuseni, am ales-o pe cea mai reprezentativa dpdv offroad. La vest de Arieseni, am iesit din DN si am cotit la stanga, pe un DJ nou amenajat si bine intretinut, care ne-a dus pana aproape de varful Bihor, cel mai inalt din M-tii Apuseni. Panorama care ti se infatiseaza de pe varf e superba; trebuie vazuta si traita, nu povestita. Multe grupulete de turisti si l-au fixat ca obiectiv, urcand pe jos din localitatile apropiate. O familie de tineri au serbat pe varf, cu un mic tort si lumanarile aferente, cei 10 ani pe care ii implinea in acea zi, baiatul lor care ii insotea. Din varf am coborat pe creasta, vrand sa inchidem circuitul pe la partia de ski Vartop. Cam la 7-800m de tinta, a trebuit sa renuntam din cauza "drumului" foarte ingust, inclinat si denivelat, la care s-au adaugat unele semne de oboseala trimise de frane. Am facut stangaimprejur si dupa ce ne-am invartit putin pe o creasta pt. ca ratacisem poteca, ne-am intors pe varf. De aici, soarele fiind inca sus, am coborat la Patrahaitesti unde am vizitat cascada si atelierul-muzeu etnografic, iar la un localnic, am mancat o mamaliguta cu lapte proaspat muls, cu branza si smantana, nicicand si niciunde mai gustoasa. Am ajuns acasa, noaptea, dupa o zi perfecta. Adaug . Editat Noiembrie 12, 2017 de ctinu Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 12, 2017 Partajează Postat Noiembrie 12, 2017 (editat) Re: Parcul national M-tii Apuseni - macar o data in viata. Pe unde ati vrut voi sa coborati am urcat si eu :grin:. Nu e chiar usor. Problema este de la vf Piatra Graitoare spre Vartop. E o zona unde rotile de 33 is bune dar mai mult nu incurca :). Ce sa iti spun , sa iti fie de bine . Nu am mai fost de 2 saptamani in Apuseni :(. Editat Noiembrie 12, 2017 de Irod Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate