marius4motion Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Asa cum este trecut si in anunt doresc sa cumpar o bara fata model doar AFN ptr. Patrol Y60 . Contact Marius 0724296346 Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Re: Cumpar bara fata AFN ptr Patrol Y60 http://www.afn.pt/partners.php Am adus 6 bucati,pentru toti amicii prin 2005-2006 cred, din Portugalia. O aventura,dar pretul final a fost intre 350-500E/buc. Nissan Y60, Toy 90 si Mitsu. Incearca la polonezi, cred ca-s mai receptivi....sau direct in portugalia. Spor! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Re: Cumpar bara fata AFN ptr Patrol Y60 Bai cum s-a nimerit, mai RZV-ule... E clar, după revelion venim cu bara după noi! :ha: Modifica bagajul de cală si anunta uamenii aia de la ghișeu ca ai de adus o fieratanie de 1.5m in țară :))))) Dacă găsim ceva la pret bun ruginăless, venim si cu un automobil atasat de bara aia si scăpăm de stresul zborului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Re: Cumpar bara fata AFN ptr Patrol Y60 Nu-i nimic de ras...Ai deja una adusa atunci :)) 2008 mai exact. Avantajul AFN- usoara-din nu stiu ce drek aliaj, simpla, deschisa ca acces la troliu,prinderi perfecte ...si dupa 10 ani arata impecabil. cele de Toy 90si Mitsu sunt la jumatate din grosimea de Patrol...sa nu mai spun de montaj lego vs cateva suruburi si o ora cu 2 beri la Patrol Y60..... Patrol forever.... Cum este organizarea,vine bara cu ceva transportator sau ati pierdut vremea doar la bere? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Re: Cumpar bara fata AFN ptr Patrol Y60 Bere :2dr :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 10, 2018 Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 Re: Cumpar bara fata AFN ptr Patrol Y60 hai de :pt de offrodisti....pe jos veneam cu ea. :ha: Pasiunea nu este asa mare bag de seama, orice ar spune Marius....:grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate