Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cip Tunning Race Cip Galaxy pentru Nissan Patrol y61 2,8

spurly

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...

Re: Cip Tunning Race Cip Galaxy pentru Nissan Patrol y61 2,8

da este valabil.

Ai testat chip-ul sau ai si tu montat pe masina?

Sunt curios daca schimba ceva.

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, l-am avut montat pe masina si intredevar se schimba ceva, acum nu este ceva spectaculos insa este o buna diferenta la acceleratie si in ture, panta care o urcam cu 1 treapta merge lejer cu a doua. Eu am si rapoartele schimbate in punti 5,13 masina foarte grea, cu tot ce epe ea undeva la 3,2 t .

Mi-am luat un alt cip de la DTE System cu 500 euro + cip de pedala accelreratie 140 euro astea merg foarte bine impreuna fiind de la acelasi producator.

Link spre comentariu

Sper sa nu se considere off topic, te rog dupa montajul kit-ului de la DTE sa ai amabilitatea sa ne faci un review.

Multumesc anticipat, Razvan

Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS

Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8

Link spre comentariu

Sigur, este exact ceea ce trebuie motorului de 2,8 practic a disparut complet lagul binecunoscut, masina se accelereaza instant si liniar.Adica intra in ture de mai jos, de la pozitia 0,9 de relanti urca cursiv dar brusc spre 3-4000 ture.

Trebuie reglat acest power cip din potentiometru, dupa mai multe incercari am gasit setarea potrivita.La inceput era setat la maxim si la orice acceleratie brusca, adica la 100 km la ora daca bagam brusc talpa masina tisnea insa imediat intra in modul de protectie si calculatorul iti taia gazul,practic oprea motorul.

Trebuie setat in mers in diferite trepte de viteza, panta, coborare pana se gaseste setarea care sa te multumeasca.

Daca se merita, cu siguranta da.

Link spre comentariu

Iti multumesc frumos,, vad pe site la DTE ca nu au senzorul de pedala decat pentru 2.8 de 96kw tu pe acela l-ai luat?

Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS

Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8

Link spre comentariu

Salut. Linkul din prima postare nu functioneaza. Nu ai un alt link ?

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare