cmarin Posted June 22, 2018 Share Posted June 22, 2018 (edited) Salut. Sunt interesat sa fac acest traseu luna viitoare: http://mytrip.100tracks.net/pesterile-muierilor-polovragi-lac-malaia/7 Imi puteti spune daca cuprinde si asfalt sau numai macadam si forestier? P.S. Sper ca am postat in sectiunea adecvata. Edited June 22, 2018 by cmarin Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigipunga Posted June 22, 2018 Share Posted June 22, 2018 Re: Informatii traseu pune si tu ca titlu " informatii traseu curmatura oltetului" still not black enough Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 Re: informatii traseu curmatura oltetului Daca pleci din Polovragi spre curmatura cu coborare spre Petrimanu si apoi pe valea Latoritei e traseu usor. Ai asfalt si forestier cu cateva portiuni de bolovani aproape de curmatura. Zilele trecute a fost viitura mare la Vaideeni si e foarte posibil ca drumul sa fie afectat serios. Prin 2014 a stat inchis vreo saptamana iar dupa ce l-au reparat a fost impracticabil pentru turisme o buna perioada de timp. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmarin Posted June 23, 2018 Author Share Posted June 23, 2018 Re: informatii traseu curmatura oltetului Salut. Vreau sa merg exact pe acel traseu, din link-ul prezentat. Masina: Grand Vitara a.f. 2000, cu SL 5 si anvelope BFG AT, mai mari decat marimea stock. Vaideeni nu e in traseu. Sau ma insel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigipunga Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 Re: informatii traseu curmatura oltetului Vaideeni e in zona, nu exista viitura doar pe 10mp, ce trebuie sa intelegi din ce a spus colegul e ca sunt sanse mari ca drumurile din zona sa fie afectate de viituri ;) bafta! still not black enough Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmarin Posted June 23, 2018 Author Share Posted June 23, 2018 Re: informatii traseu curmatura oltetului Intentia mea este pentru mijlocul lui iulie. Se pare ca ar trebui sa renunt. Multumesc domnilor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiu cica Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 Re: informatii traseu curmatura oltetului am fost acum 2 saptamani in Curmatura si am coborat spre Petrimanu drum super ok am fost si anul trecut dupa ruperea de nori si drumul dupa reparatie s- a refacut ce vrea sa spuna ,,panzerul,, este foarte adevarat informeaza-te in zona cat mai aproape de data propusa ca sa vezi starea drumului sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmarin Posted June 24, 2018 Author Share Posted June 24, 2018 Re: informatii traseu curmatura oltetului am fost acum 2 saptamani in Curmatura si am coborat spre Petrimanu drum super ok am fost si anul trecut dupa ruperea de nori si drumul dupa reparatie s- a refacut ce vrea sa spuna ,,panzerul,, este foarte adevarat informeaza-te in zona cat mai aproape de data propusa ca sa vezi starea drumului Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted June 24, 2018 Share Posted June 24, 2018 Re: informatii traseu curmatura oltetului Ai doua poze de la 1 iunie 2018 cand am trecut prin zona si alte poze facute imediat dupa viiturile din 2014 si 2016. Daca nu se anunta ploi consistente, pana la jumatatea lunii iulie se repara drumul caci au nevoie de el (pe acolo coboara lemnul defrisat, probabil legal :wink: ) Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmarin Posted June 24, 2018 Author Share Posted June 24, 2018 Re: informatii traseu curmatura oltetului Ai doua poze de la 1 iunie 2018 cand am trecut prin zona si alte poze facute imediat dupa viiturile din 2014 si 2016. Daca nu se anunta ploi consistente, pana la jumatatea lunii iulie se repara drumul caci au nevoie de el (pe acolo coboara lemnul defrisat, probabil legal :wink: ) Am retinut. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmarin Posted July 19, 2018 Author Share Posted July 19, 2018 Re: informatii traseu curmatura oltetului Am facut traseul sambata. Foarte lejer. Nu era afectat de ploi- fara noroi. Astfalt si macadam. Peisajele faine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts