atar Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri Alooooo! Domnuuu'! Treceti la rand ca e pentru toata lumea. Iar doamna sa nu intre in fata decat daca e gravida sau cu copil in brate. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri Ete e gravida.......ce.....nu stiu io? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri @Koala Si vorbeste cu D-l Lipoveanu, sa ne dea scaunelele alea cu care merge el la pescuit. Poate prindem ceva :grin: . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri Ete e gravida.......ce.....nu stiu io? Nu ma confundati cu blonda lui Andy... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri Vedeti ca se striga lista si dimineata la 2... Cine nu este prezent pierde randul... Domnul cu geaca albastra.. ce cautati acolo, nu va mai inghesuiti ca degeaba.. nu a venit masina.. nu l-ati auzit pe Koala ca deabia la 4.30 ajunge. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri Off Topic (bah......voi sunteti normali la cap?) :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri Sa vie sectoristu', ca asa nu se mai poate ! ... e strigator la Cer ce se intampla aici !... doamna cu palarie albastra n-a fost aici, sigur n-a fost ! ... eu stiu pentru ca stau de azi dimineata, de la ora 06.00 - cand am schimbat-o pe nevasta-mea care a plecat la fabrica ... ... si nici domnu' ala slabut, cu ochelari ... da, da, dumneata ! ... crezi ca noi suntem mai prosti, sa stam la coada si sa vina altii si sa se bage in fata ? ... nu ma intereseaza domnule, nimic ! ... nu ai fost aici la ora 13.00 cand s-a strigat prezenta ? ... ei bine, "la revedere, ura si la gara !" ... ia uite la ei, se duc acasa sa doarma la pranz si prostii sta in soare, la coada ... canaliilor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri Vedeti ca se striga lista si dimineata la 2... Cine nu este prezent pierde randul... Domnul cu geaca albastra.. ce cautati acolo, nu va mai inghesuiti ca degeaba.. nu a venit masina.. nu l-ati auzit pe Koala ca deabia la 4.30 ajunge. Bine ca aveti voi informatii Jos securitatea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri se vede ca unii chiar am fost marcati de randuri, Dar asta n-ar trebui sa va permita sa impingeti. La randuri mai barfeam, mai ziceam bancuri. Pana la 2 mai e... Hai ca incet incet s-a organizat o coada. :h5 Care securitate dom'le. Crezi ca aia sta la randuri? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri las ca stiu io........aia ie peste tot dom'le........mi-a povestit mie vecina de la 2 cum avea ea o verisoara care intr-o zi........... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri o sa se cruceasca @padres cin o vedea ce s-a ales de topicul lui :ha: :ha: :ha: :ha: asa-i trebe asa intrebare ase raspunsuri :uameni zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri si acuma pun si eu o intrebare serioasa........ mai sunt locuri ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri ... ce-a facut, Domnu'? Verisoara, ce-a facut?!?!? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri si acuma pun si eu o intrebare serioasa........ mai sunt locuri ? UNDE? :ha: :ha: :ha: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri Doar nu la geam! Asta-i buna... slp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri Nu-i a buna. Bolnavii psihic, liberi pe strada! Nu mai sunt locuri in spitale stirileprotv.ro ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri ...dar tot n-a zis domnu' ala cu fibre ce-a facut verisoara... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri hmm......nu pot sa zic ca iar ma aresteaza astia. si n-au decat apa rece la dusurile alea de mi le faceau zilnic. mai bine imi vad eu de treaba mea si stau la rand......... (ai dracu cu guvernu vostru) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri pai crezi ca are voie sa spuna? si chiar daca ar avea voie... de unde stii tu ca nu e secu si pe aici? Mai bine taci, cam asta e politica... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri Lista!!!! Au furat lista, Dom'le, nu vezi?!?!?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri Toate ca toate, dar eu postez la ora 00:19 in data de 21.11.2008 si ia vedeti ce datare imi aplica serverul. E clar ca forumul asta e plin de sariti, da' si serverul a luat-o la vale?Capture1.jpg[/attachment:3mu66q6q] Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri asha useri......asha server :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri Toate ca toate, dar eu postez la ora 00:19 in data de 21.11.2008 si ia vedeti ce datare imi aplica serverul. E clar ca forumul asta e plin de sariti, da' si serverul a luat-o la vale? Ar trebui sa ii dau un BAN la serverul asta. :ban Cum isi permite asa ceva? :ypu :ypu :ypu :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri Te rog nu generaliza! Eu sunt frumos, bogat, intelept , extrem de modest si mai ales: foarte normal la cap. :bannana Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: se mai fac inscrieri da.......si faci masaj la veverite :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate