Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: se mai fac inscrieri da.......si faci masaj la veverite :grin: Las' ca nici cu tine nu mi-e rusine... I te-ai adresat altei veverite :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: se mai fac inscrieri Red.....problema nu e cand vorbesti cu veveritele........ci atunci cand ai impresia ca veveritele iti si raspund :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: se mai fac inscrieri E valabil si pentru femei ! ... problema incepe sa sa agraveze atunci cand ele au pretentia sa raspunda ... chiar si neintrebate :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: se mai fac inscrieri Koala, te stiam barbat, mai! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: se mai fac inscrieri asta e din ciclul : " am vrut sa ma sinucid cu lantul de la closet si am tras apa" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: se mai fac inscrieri asta e din ciclul : " am vrut sa ma sinucid cu lantul de la closet si am tras apa" muhaha :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: se mai fac inscrieri ca sa incheiem. m-am interesat. padres, sorry man, dar nu se mai fac inscrieri. dar poate renunta cineva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: se mai fac inscrieri ca sa incheiem. m-am interesat. padres, sorry man, dar nu se mai fac inscrieri. dar poate renunta cineva. singing*----NOI DE-AICEA NU PLECAAAAAM.......... :ypu :ypu :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: se mai fac inscrieri Dragi colegi, eu am impresia ca voi nu aveti ce face pe acasa si vreti sa va bateti joc de topicul omului, nu inteleg ce aveti cu el.... sau mai e o varianta: vreti sa va mariti numarul de posturi pentru a capata respect........NU UITATI: :rules in regulamentul de functionare al forumui se face referire la posturile PERTINENTE, adica alea care si exprima ceva.... :happy succesuri si in caz ca mergeti la vot mai bine ma votati pe mine decat sa votati vreunul din hotii de pe listele alea :P BAFTA! PS: nu ma injurati, nu candidez :h5 It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: se mai fac inscrieri Da.....vreau sa-mi maresc numarul de posturi ca sa pot posta si eu la "vanzari" Al naibii tu Paulica......ce te-ai prins :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: se mai fac inscrieri :grin: pai si eu din acelasi motiv postez :ha: :ha: :ha: nenea MAX nu te supara pe noi dar vrem si noi sa ne crestem nr de posturi ca sa avem si noi prestanta.....sa dea bine la imagine cand spunem ceva sa zica lumea :bravo :bravo :bravo SUCCESURI It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: se mai fac inscrieri hai in PM sa-mi explici care ti-e problema Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: se mai fac inscrieri :h5 considerand ca am rezolvat orice neclaritati pe pm propun continoarea discutiei constructive in vederea informarii corecte a cititorilor si scriitorilor de pe acest forum... :x precizez, public, ca posturile mele pertinente nu au avut nici o orientare malefica la adresa altor participanti la aceasta discutie plina de moralitate si informatii utile. pt nenea bogdan :p :p :p , nu era nimik personal It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: se mai fac inscrieri Nu ne mai tine de vorba sa nu bbagam de seama cand te bagi in fata... Iesi din rand.. ca stateai mai in spate, te-am vazut eu... ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: se mai fac inscrieri Io bag de sama ca vi so facut dor de vremurile apuse ... Ca veni vorba de vremuri apuse, cica luni cu nu stiu ce ziar se da CD cu 'Celelalte Cuvinte' (aviz ascultatorilor amatori) stie cineva cu care??? Ca ma trezesc de la 4 sa stau la coada sa apuc si eu la unu'. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: se mai fac inscrieri daca afli care e ziarul ala......las si eu plasa asta cu sticle la coada 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: se mai fac inscrieri Va apare luni in Jurnalul National ! Un membru din Celelalte Cuvinte este Tiberiu Pop din Zalau ( coleg de liceu cu subsemnatu') :grin: Dar ia uite ca sunt off-topic.Nu ati uitat ca si eu sunt pe lista cu 2 kile !Daca ajunge la toata lumea ! :ha: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: se mai fac inscrieri si daca nu mai e , tot ma pun la coada ...ui asa :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: se mai fac inscrieri Io l-am luat deja. Asa mindru suna ... Pentru cine nu-l mai prinde la taraba, il poate lua de pe site. Am gasit acolo si Andries, si Iris, si mai multe, asa ca nu merita sa va impingeti si sa va dati coate in gura :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate