andumi Postat Decembrie 12, 2018 Partajează Postat Decembrie 12, 2018 (editat) Vand bare longitudinale Toyota Land Cruiser 200 V8, originale, noi, sigilate. Pret: 250 EUR Pretul lor oficial este de 900 EUR, asa ca pretul este fix. Am disponibile 4 seturi. Se potrivesc la toate modelele LC200 fabricate de Toyota, inclusiv modelul actual. Predare persoanala in Bucuresti. Trimitere prin Fun Courier pentru provincie. LE: Tel: 0722502207 Editat Decembrie 12, 2018 de andumi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 12, 2018 Partajează Postat Decembrie 12, 2018 Re: Bare longitudinale Toyota Land Cruiser 200 V8 originale, noi Date de contact ?!? :rules PS -Unde pusesei tu anuntul e vorba de "accesorii ROTI", adica flanse, prezoane, piulite, ventile, etc, dar ti l-am adus eu unde trebuie.:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andumi Postat Decembrie 12, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2018 Re: Bare longitudinale Toyota Land Cruiser 200 V8 originale, noi Date de contact ?!? :rules PS -Unde pusesei tu anuntul e vorba de "accesorii ROTI", adica flanse, prezoane, piulite, ventile, etc, dar ti l-am adus eu unde trebuie.:h5 Multumesc mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate