Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

bucse Samurai

Gil

Postări Recomandate

Trebuie sa inlocuiesc bucsile dintre caroserie si sasiu la al meu Sami.

Stiu ca exista bucsi de poliuretan dar nu stiu de unde se pot cumpara si ce pret au.

Bucsile de cauciuc cam cat costa? Se potrivesc si de la alte masini? Sunt greu de gasit?

Multumesc anticipat de ajutor.

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: bucsi Samurai

Salut, din cate stiu intre sasiu si caroserie nu se pun bucsi de poliuretan.

Bucsile de poliuretan inlocuiesc pe cele de cauciuc si le gasesti pe la suspensie....poate gresesc.

Si eu am nevoie de asa ceva, masina fiindu-mi desfacuta in acest moment.

Nu ne ajuta nimeni?

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

Da, acestea sunt bucsile dar cum sau de unde pot sa le cumpar in Romania?

Poliuretanul din cate stiu este un material dur astfel incat nu preia din socuri, imbinarea devenind rigida.

Este bine sa fie asa? (ma gandeam la asta din cauza ca samuraiul nu e o masina prea confortabila oricum).

Sau poate ma insel eu caci sunt incepator.

Cele din cauciuc pe original sunt mai ieftine?

Multumesc,

Gil

Link spre comentariu

Eu nu mi-as pune bucse de poliuretan intre sasiu si caroserie.

Materialul e mult prea rigid,suspensia samuraiului o stim cu totii cum e si de la atatea socuri o sa ti se dezmembreze caroseria :grin: :grin:

Cauta bucsele originale de cauciuc.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Multumesc pentru sfaturi, am sa pun de cauciuc.

Din pacate pe internet n-am gasit nicio firma sa vanda asa ceva insa am sa incerc in Sibiu la Autonet.

Daca stiti vreun magazin serios de piese pe net, va rog sa-mi spuneti si mie care este acela.

Link spre comentariu

Te salut, o sa-ti fie greu sa gasesti bucsi originale din cauciuc.

Aceleasi probleme le intampin si eu , cu restaurarea samului.

Cea mai buna solutie in situatia ta este confectionarea artizanala a bucsilor de cauciuc dintre sasiu si caroserie.

Ca material iti recomand cauciucul folosit la benzile transportoare din balastiere cu grosimi intre 20-30 mm, care are si insertie de panza.

Din punct de vedere tehnic sunt usor de confectionat, daca te pricepi cat de cat, daca nu apeleaza la un mecanic.

Bucsile din poliuretan se utilizeaza la suspensie - fixare arcuri foi.

Numai bine,

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

Te salut, o sa-ti fie greu sa gasesti bucsi originale din cauciuc.

Aceleasi probleme le intampin si eu , cu restaurarea samului.

Cea mai buna solutie in situatia ta este confectionarea artizanala a bucsilor de cauciuc dintre sasiu si caroserie.

Ca material iti recomand cauciucul folosit la benzile transportoare din balastiere cu grosimi intre 20-30 mm, care are si insertie de panza.

Din punct de vedere tehnic sunt usor de confectionat, daca te pricepi cat de cat, daca nu apeleaza la un mecanic.

Bucsile din poliuretan se utilizeaza la suspensie - fixare arcuri foi.

Numai bine,

exact ce ti-am scris eu pe pm. :h5

Link spre comentariu

Da, si mie mi-a recomandat Costin sa schimb bucsele....insa nu stiu care bucse, cum arata, ce dimensiuni au si din ce material sunt.

Si eu ma gandeam la setul ala de poliuretane, pe care l-am gasit pe site-ul "samuraiparts".

Daca vreti chestii micute eu pregatesc in curand o comanda de ceva maruntisuri din America si ar fi o idee sa ne strangem mai multi ca sa ne iasa transportul mai ieftin. Eu mi-am comandat si astept sa ajunga un buson cu cheie ptr.rezervorul de benzina si ceva manuale de reparatie si preparare ptr. Samuraie si Vitara pe care cred ca le rasfoiesc si daca nu inteleg mare lucru le voi face cadou baietilor de la service :):P

Mai la primavara sper sa mai strang ceva banuti si sa-mi comand si ceva suspensii cu inaltare de la Old Man Emu, asa ca cine mai vrea ceva gen bara fata, spate, bullbar sau mai stiu eu ce treburi grele se poate alia cu mine la un transport.

Pentru moment doar filtre, bucsaraie, cureluse, cabluri, faruri, amortizoare.

Numai bine

Link spre comentariu

Unde pot gasi bucsile dintre caroserie si sasiu, ma refer la cele originale, si care sa fie si disponibile intr-un timp decent?

Masina este desfacuta fiind la tinichigerie, iar bucsile nu sunt intr-o stare f buna.

Multumesc.

Bogdan,

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

KITUL DE SUSPENSIE DE LA SAMURAIPARTS ESTE OK?

LA DESTINATIE NU SE POATE ALEGE ALTCEVA IN AFARA DE STATE, A-TI SUNAT LA NR DE TEL SI PLATIT IN AVANS SAU LA CINEVA DIN STATE S-A TRIMIS?

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

KITUL DE SUSPENSIE DE LA SAMURAIPARTS ESTE OK?

LA DESTINATIE NU SE POATE ALEGE ALTCEVA IN AFARA DE STATE, A-TI SUNAT LA NR DE TEL SI PLATIT IN AVANS SAU LA CINEVA DIN STATE S-A TRIMIS?

In primul rand nu mai scrie cu majuscule :grin:

Ei nu livreaza decat in state,daca ai pe cineva acolo poti sa-l rogi sa-ti comade si pe urma sa ti le puna la posta.

Kit de suspensie nu am luat de la ei,deci nu stiu sa-ti zic mai nimic de el.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Salut. Mi-au raspuns si mie cu ceva intarziere si intr-adevat nu livreaza decat in SUA si Canada.

Mi-am adus bucse de caroserie din Ungaria, dar ar mai fi ceva variante facute cred ca in Romania....am vazut pe la cineva.

Bogdan,

Link spre comentariu

Poti te rog sa-mi spui de unde din Ungaria ai cumparat bucsile de caroserie? Eu inca n-am reusit sa fac rost.

Link spre comentariu

Ai PM legat de bucse.

Ideea e urmatoarea: tot ce am primit din Ungaria este second hand, dar arata ca si noi si sunt originale, deci merg perfect pe masina. Este posibil sa nu mai gasim in Ungaria, pt ca provin din dezmembrari.

O alta problema e ca nici un dealer din Ungaria nu le poate aduce noi, cu toate ca au fost identificate.

In Romania exista un kit/set, este home made ...stiu oameni care au mers cu ele in concurs...dar e posibil sa te lase mai repede decat cel oroiginal....dar daca esti la inghesuiala..zic eu ca ...

Vorbim.

Bogdan,

Link spre comentariu

S-a rezolvat problema bucselor dintre caroserie si sasiu.

Am facut o combinatie intre second hand aduse din Ungaria si ceva home made aduse de prin Germania.

Exclus poliuretan, pt ca se va dezintegra masina, dupa cum spunea Costin.

Ideea e ca am gasit codul celor originale dar nimeni din Romania respectiv Ungaria (care stau mai bine ca noi la capitolul piese) nu le aduce.

Cine are nevoie de bucse de caroserie home made aduse din Germania (nu arata f bine estertic), ma poate contacta.

De body lift nu am nevoie in acest moment...urmand a fi montat Calnimi 5 inch + Silvestone 31'.

Numai bine.

Bogdan,

Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

Stiu ca ma astepata si pe mine schimbarea acestor bucsi. Am gasit pe Zanfi.it ceva, dar nu stiu daca este ce am nevoie.

Asa arata bucsele cu pricina? De cite e nevoie?

http://www.zanfi.it/modules.php?name=ca ... cts_id=631

http://www.zanfi.it/modules.php?name=ca ... cts_id=632

Ma intreb daca busele dintre sasiu si caroserie de la Grand Vitara sau Jimny se potrivesc la Samurai. Pentru Grand Vitara si Jimny sigur se gasesc pe la furnizori.

Oliver

Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless

Toyota LandCruiser HDJ 80

Link spre comentariu

Intradevar bucsile de la zanfi.it sunt identice cu cele de la samurai, se imperecheaza cele doua modele, deci 6 perechi bucsi.

Pe langa acestea inca 4 bucsi rotunde dar la alte dimensiuni, sunt simple ( 2 fata sub grila si 2 spate sub usa spate) si parca vreo 6 distantiere tip tampon tot din cauciuc, forme cu unghiuri ce vin lipite pe sasiu :h5

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare