Farfarello Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: bucsi Samurai Revin cu rectificari...acum mi-au venit bucsile de poliuretan dintre sasiu si caroserie. Nu le simt ca fiind mai rigide, sunt in schimb mmmult mai rezistente. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: bucsi Samurai si eu am tot din poliuretan si nu le simt rigide dar eu oricum sunt pe elicoidale si poate de aia nu le simt asa tare Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: bucsi Samurai E altceva elicoidale, mult mai comod. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: bucsi Samurai O sa imi caut niste bucse elicoidale :grin: Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: bucsi Samurai Bucsele de la caroserie difera intre Samy,Jimny si Vitara.(nu se potrivesc de la una la alta) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 (editat) Re: bucsi Samurai Caut si eu bucse dintre caroserie si sasiu pt Samurai. Se gasesc pe undeva? Exista ceva echivalente? Editat Iunie 6, 2011 de manu-2lgp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: bucsi Samurai Caut si eu bucse dintre caroserie si sasiu pt Samurai. Se gasesc pe undeva? Exista ceva echivalente? Incearca si aici : http://otcracing.ro/caroserie_offroad_4x4.html Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: bucsi Samurai Multumesc Bogdan OTC Racing pentru bucse caroserie Samurai!!! Super meseriase. Recomand cu incredere KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DNL Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Re: bucsi Samurai vreau sa inlocuiesc bucsele dintre caroserie si sasiu la samurai, dimensiunea stoc, va rog sa ma ajutati cu o informatie, de unde pot sa le achizitionez din tara (am incercat un contact mai sus mentionat in topic, dar fara succes) multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: bucse Samurai Si eu readuc in atentie acest topic fiind interesat de acelasi lucru: set bucse caroserie, din cauciuc, in Romania Multumesc Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate