dorin4x4 Postat Mai 31, 2019 Partajează Postat Mai 31, 2019 (editat) Kit accesorii troliere offroad, Horntools, cu geanta, kitul contine : 1x sufa tractare 2m, 21 de tone sarcina de rupere 1x scripete, până la 9 tone 2x ocheti 4t, rupere la 13 tone 1 pereche de mănuși 1 geanta cu maner. kit-ul este nou, poate folosit 1 data. Poze reale. Pret 150 lei, in Oradea Editat Mai 31, 2019 de dorin4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 31, 2019 Partajează Postat Mai 31, 2019 Si ... care-i treaba? E de vanzare, sau ce? 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Mai 31, 2019 Autor Partajează Postat Mai 31, 2019 Treaba e ca daca e postat la rubrica vanzari auto 4x4, e de vanzare, e greu de priceput ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nmoxx Postat Mai 31, 2019 Partajează Postat Mai 31, 2019 Eu am inteles ca e de vanzare, ce nu am inteles este de ce poate fi folosit doar o data? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zah Postat Iunie 2, 2019 Partajează Postat Iunie 2, 2019 Îl vreau eu daca il mai ai. Mesaj privat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 2, 2019 Partajează Postat Iunie 2, 2019 Treaba e ca daca e postat la rubrica vanzari auto 4x4, e de vanzare, e greu de priceput ? N-ar fi fost greu de priceput daca puneai si pretul, insa decat sa recunosti omisiunea ... :uameni 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Iunie 2, 2019 Partajează Postat Iunie 2, 2019 Mai este valabil? Sunt interesat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Iunie 5, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2019 S-a vandut, se poate inchide, ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Da, chiar asa, se poate inchide! Alo, ne aude cineva? Un moderator ... ceva .... poate chiar sierrafery ... sa inchida topicul sau mai bine, chiar sa-l stearga ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate