Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Meseria se fura sau se-nvata pe branci

Vizitator Danco

Postări Recomandate

• 1 an mai târziu...

Re: Meseria se fura sau se-nvata pe branci

Se si fura, dar mai mult se invata daca nu esti orgolios. Eu unul la inceput am invatat-o. Abia cand am fost considerat "cu experienta" in teren, acest calificativ nu eu mi l-am dat ci asa considerau cei cu care mergeam si de aceea incepusera sa faca misto de mine daca ma infundat sau ma suspendam, abia de atunci, spuneam, am inceput sa fur. Dar tot invat, cum am avut de invatat de la Ursu (Nanuk), caruia ii multumesc pt bunul sfat pe care mi l-a dat cu privire la trecutul peste o portiune extrem de ingusta, cu mare inclinare laterala, prin zapada virgina de 25-30cm, fara a fi nevoit sa fac infarct si fara sa fiu nevoit sa intind troliul pt siguranta! L-am ascultat, am incercat si a avut dreptate. Am trecut mult mai bine decat treceam pana atunci. Nu exista "meserie" pe care sa o furi daca nu o inveti inainte. Exercitiul si modestia, constientizarea ca poti gresi in fiecare secunda si puterea de concentrare pt a aplica ce ai invatat si tot ce ai furat reprezinta calitatile unui offroader!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate sunt off`topic , dar vreau sa invat si eu partea asta daca sunteti mai intelegatori si imi dati o ideie cu ce se incepe practic ce ar trebui sa stiu ... care e linia pe care trebe sa o urmezi ca sa poti iesi in noroi de exemplu :) Credeti ca e mai bine sa cumperi o masina gata "pregatita" sau e mai bine sa o iei de jos .. sa inveti ce inseamna fiecare lucru ? Ma gandesc ca e usor sa fi haiduc .. pui mana pe o masina super si iti rupi capul ... cum se intampla des la noi in tara ..

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri

Degeaba gandesti daca esti prost!
Link spre comentariu

cu mine se tot chinuie gepetto de 6 luni :ha:, ce sa spun sunt inconjurat de oameni cu ceva experienta si cu nervi de otel, unde nu stiu intreb

Sa inteleg ca esti ca si mine :)) iti place cartea ai mancao pe paine , mie imi place "cititul" da prefer la sticla si la lada ca sa ai material didactic :))

Link spre comentariu

Poate sunt off`topic , dar vreau sa invat si eu partea asta daca sunteti mai intelegatori si imi dati o ideie cu ce se incepe practic ce ar trebui sa stiu ... care e linia pe care trebe sa o urmezi ca sa poti iesi in noroi de exemplu :) Credeti ca e mai bine sa cumperi o masina gata "pregatita" sau e mai bine sa o iei de jos .. sa inveti ce inseamna fiecare lucru ? Ma gandesc ca e usor sa fi haiduc .. pui mana pe o masina super si iti rupi capul ... cum se intampla des la noi in tara ..

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri

Parerea mea este sa o iei de jos. Adica de jos de tot, ca si copilot. De pe scaunul din dreapta ai sa intelegi, mai inatai, de ce uneori sfincterul ti se contracta nelinistit si chiar abuziv. Ai sa intelegi viteza de abordare si mai ales unghiurile masinii. Iti recomand 7-10 iesiri in aceasta postura cu un nene care le stie. Apoi...vorbim. Nu-ti face griji la noroi. Asta e funny part! :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Bun sfat , de acolo am sa incep , o sa ma ofer sponsor cu bautura pardon "materialul didactic" pentru studiu sa ma primeasca cineva copilot sau macar sa tin de lada de scule in masina o tura doua sa vad cum sta treaba :)

Link spre comentariu

@David vino la raid si la intalnirile din aceasta iarna si apoi din primavara....suie-te un pic singur. Ai grija insa cum iti alegi "maestrul". Ia-l dupa firea ta! Asta inseamna sa te cunosti. La volan, caracterul este definitoriu. Asa ca nu alege CUM ti-ar placea tie sa conduci, ci cum crezi ca ti se POTRIVESTE cel mai bine!

Scuze...abia acum am vazut ca esti din Sibiu. Iesi cu cei de acolo. Pana in primavara iti formezi deja ideea unui stil si cam ce NU trebuie sa faci si Cum trebuie sa calci in tarana! :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare