Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalniri in trafic.

aztec

Postări Recomandate

Re: Intalniri in trafic.

Prin Obcinile Bucovinei, in pasul Tihuta, l-am intalnit pe bbb. Venise dintr-o tura cu klez. Insemnul club 4x4 , m-a facut sa il abordez. Bucurosi de intalnire, ne-am urat calatorie placuta fara evenimente. Iaca se intalnesc romanii si se cunosc datorita acelui pliant.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 616
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Se aseamana cu KNUT :ha: :ha:

Salut si eu Vitara de Constanta de pe Transalpina :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Salutari celor de la Off-Road Runner care erau ieri la etapa de raliu de la Campulung Muscel. Din pacate nu am vazut mai multe detalii, caci eram ocupat cu pozele oltcitului de raliu.

Eu sunt Off-Road Runner :grin: , iar echipa fondata de mine se numeste Off-Road Runners Team

Pe care din echipa l-ai vazut? Sau mai precis ce model de Nissan Patrol si ce culoare avea? :)

Link spre comentariu

Din pacate nu am apucat sa vad decat parasolarul pe care Off-Road Runners Team (sau Off-Road Runner si de aici confuzia). Modelul nu il stiu iar culoarea nu imi aduc aminte decat ca era deschisa la culoare :D. La momentul respectiv ma grabeam sa ajung la baietii cu oltcitul cu care venisem.

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Am dat eu unui baiat din Campulung cu un Aro 10 parca, colantele cu "ofrod ...team" (propietate personala) care ptr mine nu mai reprezentau nimic si care nu apucasem sa le montez pe masina! Pur si simplu ma impiedicam de ele prin casa ...si am zis ca e pacat sa le arunc si ca e bine sa le poarte cineva! Omul avea pe portiere scris mare cu "i"-ul rosu Nissan si m-am gandit ca erau taman "la obiect"! :h5 :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Asta era un Patrol sigur si parca era in 2 usi (dar nu sunt sigur), oricum data viitoare o sa fiu mai atent :grin:

Link spre comentariu

Nu era un Aro bleu sau turcoaz care avea sigla in fata de Nissan si scria pe usi mare Nissan cu alb si cu "i"-ul rosu? :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Si totusi cred ca ai dreptate :D

Nu am retinut decat nuanta deschisa stickerul si sigla de Nissan.

:uameni sa pui sigla de Nissan pe ARO...

Link spre comentariu

Am dat eu unui baiat din Campulung cu un Aro 10 parca, colantele cu "ofrod ...team" (propietate personala) care ptr mine nu mai reprezentau nimic si care nu apucasem sa le montez pe masina! Pur si simplu ma impiedicam de ele prin casa ...si am zis ca e pacat sa le arunc si ca e bine sa le poarte cineva! Omul avea pe portiere scris mare cu "i"-ul rosu Nissan si m-am gandit ca erau taman "la obiect"! :h5 :grin:

:ha: :ypu :happy :app :bravo :pr :uameni :bleah :fk :C :fg1 :ap :ha: :ha: :P :care :1

Link spre comentariu

:ha: :ypu :happy :app :bravo :pr :uameni :bleah :fk :C :fg1 :ap :ha: :ha: :P :care :1

Sa nu se inteleaga :wink: gresit, ma refeream :twisted: la off-road-eru` manelist :ha: cu Aro 10 cu sigla de Nissan :ha: :P

Da` acuma, daca tot a primit colantele moca :app il astept in echipa :ha: , asa ca iwa, cand il mai vezi, spune-i te rog sa ma caute, sa-i fac botezul specific Off-Road Runners Team :ha: da` ma tem ca daca nu e Nissan cu adevarat, nimeresc din greseala cu roata direct pe capota! :happy :h5

Link spre comentariu

Am dat eu unui baiat din Campulung cu un Aro 10 parca' date=' colantele cu "ofrod ...team" (propietate personala) care ptr mine nu mai reprezentau nimic si care nu apucasem sa le montez pe masina! Pur si simplu ma impiedicam de ele prin casa ...si am zis ca e pacat sa le arunc si ca e bine sa le poarte cineva! Omul avea pe portiere scris mare cu "i"-ul rosu Nissan si m-am gandit ca erau taman "la obiect"! :h5 :grin:[/quote']

Sa nu se inteleaga :wink: gresit, ma refeream :twisted: la off-road-eru` manelist :ha: cu Aro 10 cu sigla de Nissan :ha: :P

Da` acuma, daca tot a primit colantele moca :app il astept in echipa :ha: , asa ca iwa, cand il mai vezi, spune-i te rog sa ma caute, sa-i fac botezul specific Off-Road Runners Team :ha: da` ma tem ca daca nu e Nissan cu adevarat, nimeresc din greseala cu roata direct pe capota! :happy :h5[/quote:23q5ndl3]

Man oh man,vorbesti de manelisti si dumneata ai pistolul in mana.... :P ....fara numar,fara numar...am pistol si celular.... :1

Link spre comentariu

eurotire, daca nu sti despre ce este vorba, mai bine stai in banca ta :h5 :grin:

Acolo era vorba ca alerga "infractoru`" si-l prindeam, i-l arestam si ii puneam catusele (pardon), roata pe el... :ha: Ne jucam si noi, deh, ca niste copii mari :ha: ca doar astia sunt barbatii, niste copii mai mari si singura diferenta dintre ei si copii, este valoarea jucariilor :P :ha:

Probabil n-ai cum sa intelegi toate astea pentru ca esti femeie :top :ha: ? gay :pt :ha: ..., sau manelist :ha: de te-ai aprins asa?

Link spre comentariu

ALLOOOOO ce aveti fratilor :p ati luat-o razna ? :p

Va jigniti asha de-n p**ea!!! Nici macar nu va cunoasteti si aruncati cu vorbe.

Bag de seama ca o cam ia razna forumul asta. :sr

Una-doua cum n-aveti ce zice (sau poate va plictisiti), incepeti sa aruncati cu noroi unii in altiii.

Chiar ca sunteti "copii" !!

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

eurotire, daca nu sti despre ce este vorba, mai bine stai in banca ta :h5 :grin:

Acolo era vorba ca alerga "infractoru`" si-l prindeam, i-l arestam si ii puneam catusele (pardon), roata pe el... :ha: Ne jucam si noi, deh, ca niste copii mari :ha: ca doar astia sunt barbatii, niste copii mai mari si singura diferenta dintre ei si copii, este valoarea jucariilor :P :ha:

Probabil n-ai cum sa intelegi toate astea pentru ca esti femeie :top :ha: ? gay :pt :ha: ..., sau manelist :ha: de te-ai aprins asa?

Era o gluma,dar.....n-ai cu cine! Oricum merci pt catalogari!

:bravo :bravo :C

Link spre comentariu

Hai mah eurotire, nu te supara :grin: ca si eu, CA SI TINE :wink: am glumit ... :ha: :h5

Nu-i frumos sa-i faci manelisti :grin: , pe unii care chiar nu suporta acest gen de muzica :ha: nici mie nu mi-a placut ca m-ai facut manelist, chiar asa in gluma cum zici tu :grin: cum nici tie nu cred ca ti-au picat bine catalogarile facute de mine..., tot in gluma! :grin:

Hai ca ne-am distrat, nu-i asa? Pace, pace... :p :P :grin: :h5

Link spre comentariu

Cu cine lipovene, cu donshoara (nici in urechi cred, ce sa mai zic de coltzu gurii :ha: :ha:) din imaginea de mai jos :grin: ?

Esti de belea fratioare! :bravo :ha: :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare