sorin Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Intalniri in trafic. noi astia "juniorii" slp ce exemplu sa urmam ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Intalniri in trafic. noi astia "juniorii" slp ce exemplu sa urmam ? Trebuie sa invetio de la cineva si prostii nu numai lucruri bune,numai asa te faci mare,ca doar nu esti o fata mare in curs sa-si piarda clitorisul. :ha: :ha: :ha: :ha: :p :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Intalniri in trafic. in 22/01/2009 in deal la bradu inainte de vestem am vazut samuraiul acolo.nu am avut timp sa caut proprietarul dar cred ca e de pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Intalniri in trafic. :hi Salut posesor Navara pick-up negru cu nr. B.36035 parca ! De la Calugareni venea-ti? Ca la cum arata de noroita masina iar ati dat lupte grele pe-acolo! Ne-am intalnit duminica 01.02. pe 15.30 pe sos.Viilor. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Intalniri in trafic. apai daca e asa ia sa il '' cert '' eu pe un posesor de samurai din sibiu cu care desi ma intalnesc relativ des parca ''evita'' sa salute(clar ca nici nu e obligat ca noi fi eu miezu'),intr-o zi n-eam intersectat de 2 ori in 5 minute; sau o fi ca nu am colant club4x4 pe masina si el are?....la fel mai patesc tot cu un sami de data asta cu o alta emblema pe el desi e condus mai des de o tanti...(ambele negre si ceva roll cage)...acuma e drept ca si eu mai conduc cu capul in acvariu si nu vad pe toata lumea dar in general dupa masini 4x4 si mai ales preparate(ca sar in ochi) mai intorc capul si incerc un salut...acu sper sa nu dati cu pietre in mine si sa ne vedem la o uscheala pe dealuri sau macar la o :x ... Nu te supära uomule, :grin: samuraiu negru Sibiu cu ceva roll cage si o altä emblemä e cu sigurantä vorba de Adina, sotia "pasionatului".Trebuie sä o intelegi de ce nu salutä, eu isi doreste de fapt deloc sä umble cu Veverita.Cäteodatä e silitä de imprejuräri.Apropo de "cealaltä emblemä" seamänä cu asta? http://www.redbullromaniacs.com/ro/acasa/home/ Dacä da, atunci este vorba de "Chiricioru",samurai de mine botezat. Si mai avem o damä subtire"copilot"in sibiu cu full roll cage, Alina, tot aceleas embleme dar Jimni negru. Iar nu ai voie sä te superi cä nu salutä ce nu cunoaste. Acum citesc...CE TU NU AI EMBLEMÄ!!! nu stiu de ce vorbesc cu tine, fffhhhh! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Intalniri in trafic. :hi Salut posesor Navara pick-up negru cu nr. B.36035 parca ! De la Calugareni venea-ti? Ca la cum arata de noroita masina iar ati dat lupte grele pe-acolo! Ne-am intalnit duminica 01.02. pe 15.30 pe sos.Viilor. nu maestre...de la Balaceanca :ha: :ha: :ha: :ha: (comuna cred) :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Intalniri in trafic. @silviu4x4,...exact de emblema din link vorbeam ...amu nu iti fie cu suparare da de ce sa nu se dea cu veverita?chiar imi zicea nevastamea ce bine-i sade la volanul samiului,cat despre cei prezenti prin benzinarie sunt chiar hilari ce fete fac ca se uita ca curca-n luna,da cred ca tio fi zis si ea :ha: ...cat despre jimni il stiu si pe dansul dar il vad foarte rar... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Intalniri in trafic. Vazut parcat azi una bucata Nissan in doua usi,parcat,colegu probabil este in sesiune,la facultatea Amaricana. Succese iti dorim :banana Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Intalniri in trafic. Si ce caucuiucuri are , t'ui mama masii de treaba :ha: :ha: :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Intalniri in trafic. daaaaaaaaa si ce bara arb pe fata.... :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Intalniri in trafic. Este colegul MPS! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Intalniri in trafic. Daa, si eu l-am vizualizat de pe schela azi pe la Sanador Victoriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Intalniri in trafic. Ma da urmarit sunt.... Va salut pe toti care m-ati vazut si nu numai si sa nu ma injurati daca eu nu va vad. Azi trebuia sa ma intalnesc cu cineva si mai aveam un pic sa trec pe langa el daca nu ma tragea de maneca. Asa ca daca nu va bag in seama nu e cu rea intentie... doar ca sunt chior. Si acu sa va iau pe rand: Vazut parcat azi una bucata Nissan in doua usi,parcat,colegu probabil este in sesiune,la facultatea Amaricana. Succese iti dorim :banana Poza nu e de azi ca nu am parcat acolo azi, dar da sunt in sesiune, azi a fost ultimu examen si daca le iau sapt viitoare dau licenta si termin imputita aia de facultate. Sa nu o recomandati nimanui niciodata. Mersi de urari. Si ce caucuiucuri are , t'ui mama masii de treaba :ha: :ha: :h5 Ce cauciucuri ? Sunt ca ale multora... nu au nimic special, asta daca nu ma ajuta careva cu un cui in ele :P daaaaaaaaa si ce bara arb pe fata.... :ha: :ha: Cand mi-a facut poza nu aveam bara. Dar da.... ce bara am... Azi am constatat ca unu si-a stricat masina in ea, mai exact in coltu din dreapta... asta e :pr Daa, si eu l-am vizualizat de pe schela azi pe la Sanador Victoriei Prietena mea (kiki, am fost cu ea acu 2 sapt la calugareni, o sti) lucreaza la sanador si am zis sa trec pe acolo daca tot veneam de la scoala. Tu lucrezi pe acolo ? Aaaaaa daca vreti off-road urban, intrati in parcarea sanadorului, ai dreacu saraci, nu au bani de ceva pietris, nu mai zic de beton sau asfalt. Am sarit prin gropile alea cu noroi de era sa ajung pe scaunul din drapta. Deh... patroana tre sa isi ia sl 63 AMG si barba-su bentley :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Intalniri in trafic. Il salut cu ocazia asta pe Floriandan, cu care, desi l-am intalnit de 2 ori sambata (la dus si la intors de la "iesire"), n-am reusit sa povestim un pic. Si il salut pe Zippo din partea fostei lui masini :ha: , cu care m-am revazut pe coclauri ... Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Intalniri in trafic. Cred ca ori sunt chior, ori nu vad nici un "tractor" cu insemne... pana acum nu am vazut in trafic decat cretini cu masini de on-road si ... cateva "tractoare" in parcari, cu emblema "Offroad romanian adventure team" ... so @Mugure' mai baga niste printuri de "Club4x4", nu de alta dar sa vad cine ma injura ca am "picioru' greu pe acceleratie", macar de PASTE sa am si eu un abtibild amarat pe masina daca tot spui ca incerci o sponsorizare... ca am 6 insemne ale unora care cica m-au sponsorizat cu "premiu" la URSUS... si e pacat ca nu am cunoscut pe nimeni acolo si in inregistrarea video au facut o gramada "misto" de mine ... :d ca merg prea incet... si totusi am luat locul 4... mai bine decat nimic pt. prima competitie :D Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Intalniri in trafic. CT 01 NIV era azi la vulcanizare pe Milescu ... Nu stiu ce facea acolo dar cu siguranta trebuia sa fie de bine [pt masina :grin: ] Salutari Aurica [@nivaforever] :hi ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Intalniri in trafic. Da, lucrez la o cladire langa sanador, una cu schele pe ea, fostul CNSAS. Dar cred ca pana vineri terminam fatada si ne caram de acolo. In aceeasi cladire mai lucreaza un membru Club 4x4 cu un Landcruiser argintiu cu sigla 4x4 si o doamna super de treaba tot cu un Landcruiser verde, ce vine mai mereu cu ea noroita. Super tare 3 membri club4x4 intr-o singura cladire de 3 etaje. La mai mareeeeee.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Intalniri in trafic. Na..ca am vazut si eu un partener de discutii...eram ieri seara la mall-ul di Vitan sa vad un filmulet si dau in parcare de un Patrol alb cu B-96-DKR. Respectele mele pentru numar in particular si pentru masina in general. Poate se prezinta sa stiu si eu a cui masina am pozat-o... :grin: Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Intalniri in trafic. @flash4x4, se pun si copilotii ? Daca da sunteti 4 in zona, cu kiki care e copilot atunci cand nu imi fura masina si ma lasa pe jos :P (vezi iesirea de la calugareni cand a trebuit sa merg cu john). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Intalniri in trafic. Offf, femeile astea. L-ai auzit pe tazz cum se face, iei cheile si pe ici ti-e drumul. Patru forumisti pe o strada???????????? Asta e super Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Intalniri in trafic. Cred ca ori sunt chior, ori nu vad nici un "tractor" cu insemne ... so @Mugure' mai baga niste printuri de "Club4x4", nu de alta dar sa vad cine ma injura ca am "picioru' greu pe acceleratie", macar de PASTE sa am si eu un abtibild amarat pe masina daca tot spui ca incerci o sponsorizare... :D pai daca zici ca sint amarite de ce-ti doresti atit acele insemne??? nu acele insemne te fac cunoscut....si nici prieteni nu-ti aduc....ci doar felul tau de a fi, de a te comporta in teren impreuna cu cei cu care iesi multa bafta Laur :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Intalniri in trafic. Si inca nu a inmatriculato..... :p gata cu examenele? Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Intalniri in trafic. Il salut cu ocazia asta pe Floriandan, cu care, desi l-am intalnit de 2 ori sambata (la dus si la intors de la "iesire"), n-am reusit sa povestim un pic. mea culpa...aveam geamu deschis si nu auzeam nimic :grin: sambata iau micul dejun la sibiu...poate sambata asta :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Intalniri in trafic. Salut colegul cu nissanul parcat acu vreo doua zile pe breteaua de la fostul Sofitel. Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Intalniri in trafic. Aproape in fiecare dimineata ma intalnesc cu Vitalies. In dimineata asta vad in retovizor un 4X4 cu roti mari inalt .Cine mai esta oare ma intreb Nu e Galloper, nu e Vitara e Zuk-ul cel nou. Sa te noroiesti sanatos cu el http://offroad.www.ro/albums/uploads/gepetto/normal_vitalies1.jpg http://offroad.www.ro/albums/uploads/gepetto/normal_vitalies2.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate