Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Grupuri 4x4 pe whatsapp

Recommended Posts

Buna tuturor,

Am lansat propunerea formarii de grupuri wassup, pe zone, astfel incat sa reusim sa interconectam grupurile la nivel national. Mai exact, am sa va spun la ce m-am gandit. Am format un prim grup (o sa pun imediat link si cod QR) si ne vom abona toti acolo, dupa care , in functie de zonele de unde provin cei mai multi, ne vom imparti in mai multe grupuri pe zone. Astfel vom avea un grup "master" in care vom avea cel putin un membru din celelalte grupuri din tara si astfel putem interconecta grupurile. De ce am face asta? Atunci cand vom calatori, oriunde in zonele tarii, daca avem acolo un grup, il putem anunta ca intentionam sa venim in zona si ne poate calauzi prin acele locuri. Ar fi ca un ghid pentru cei din alte zone. Pentru cei care doresc sa se alature, trebuie doar sa intre pe grupul nostru "master", iar apoi ne vom organiza in grupurile pe zone. De ce pe wassup? Pentru ca putem comunica rapid, iar mesajul ajunge in timp real la cei vizati. Pe forum nu prea functioneaza chestia asta. Pana acum avem 4 membri - 2 din Bucuresti -Ilfov, unul din Dambovita si unul din Valcea. Mai jos aveti link. Let's go off-road!

ACESTA ESTE LINK-UL WASSUP: https://chat.whatsapp.com/FuqhYv4COTCAzxEkd5jaTS

sau qr code atasat poza

image_273874.thumb.png.70d5d6b86953a8257bf44cfebce85495.png

Edited by zavex

• 3 years later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use