sop Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Deoarece a fost asa de reusita Tura din Apuseni, ne-am gandit ca n-ar strica sa facem si Revelionul in aceste locuri spectaculos de frumoase. …si drept urmare am inchiriat tabara de la Ic Ponor pentru a sarbatori intr-un mod mai putin conventional venirea lui 2009, intr-un cadru rustic fara multe fasoane dar cu peisaje de poveste si atmosfera de basm. Asa ca dragilor, va poftim pe toti cei interesati la o saptamana cu distractie si zapada, cu offroad, gratare in aer liber ….si tot restul …stiti voi mai bine. :grin: Din pacate locurile sunt limitate asa ca se merge pe principiul "primul venit primul servit". O sa revin si cu alte detalii. Aici puteti vedea mai multe despre locurile cu pricina…. viewtopic.php?f=24&t=4469&start=120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuky Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Re: REVELION 2009 in Apuseni! Abia astept sa urcam la IC PONOR ... Simt deja mirosul de CEAFA, MITITEI, SLANINA, FRIGARUI ... LA GRATAR ... PRAJITE IN AER LIBER ... Vin fiert cu scortisoara, Visinata, Afinata, Bere ... Foc de tabara, povesti offroad la gura sobei ... :ypu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kecske Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Re: REVELION 2009 in Apuseni! Si un pic de schii :banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cilan Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Re: REVELION 2009 in Apuseni! …si drept urmare am inchiriat tabara de la Ic Ponor pentru a sarbatori intr-un mod mai putin conventional venirea lui 2009, Sfat : daca va adunati destui ( peste 20 persoane ) negociaza pretul la sange !Data trecuta v-a cam intepat ! 0745634366 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kecske Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Re: REVELION 2009 in Apuseni! Eu cred ca nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest stress Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Re: REVELION 2009 in Apuseni! Suna interesant! Mai ca m-as baga si eu! Daca va decideti sa mergeti, hai sa ne auzim, (0728 119 250) sa ne sincronizam! Mersic in avans! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cilan Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Re: REVELION 2009 in Apuseni! Kecske , d-na Dorina in loc sa va faca reduceri pentru ca ati ( fi ) fost gasca mare in extrasezon (!!!), v-a marit tariful !Nu se face asa ceva!Nu vreau sa ma lansez intr-o polemica precum cea avuta cu userul "reallifehunter" dar cunosc foarte bine zona si preturile din zona.Asta ca sa nu mai vorbim de "pana" de curent care v-a lasat fara caldura sambata spre duminica!Nu vreau sa va bag strambe deloc , am doar bune intentii ca sa iesiti mai ieftin ! In rest ,distractie maxima si sa vedem poze spectaculoase ! End of story! 0745634366 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Re: REVELION 2009 in Apuseni! Kecske , d-na Dorina in loc sa va faca reduceri pentru ca ati ( fi ) fost gasca mare in extrasezon (!!!), v-a marit tariful !Nu se face asa ceva!Nu vreau sa ma lansez intr-o polemica precum cea avuta cu userul "reallifehunter" dar cunosc foarte bine zona si preturile din zona.Asta ca sa nu mai vorbim de "pana" de curent care v-a lasat fara caldura sambata spre duminica!Nu vreau sa va bag strambe deloc , am doar bune intentii ca sa iesiti mai ieftin ! In rest ,distractie maxima si sa vedem poze spectaculoase ! End of story! Public, cati s-au plans de pretul practicat de d-na Dorina la iesirea respectiva? Ceea ce s-a intamplat in prima noapte, nefericit ,ptr. o parte din participanti faptul ca nu au avut caldura. Locatia este o constructie noua, folositoare la cum sa nu construiesti .Instalatia de termoficare, beneficiind de ultima tehnologie a fost montata de niste amatori. Rezultatele au fost pe masura.In rest, efortul gazdei si al organizatorului sau organizatorilor este mult peste ceea ce a fost de plata. Pana de curent, care a fost nenorocirea cu ea ? In conditii normale de exploatare generatorul trebuia sa asigure curent pana la ora 9 am. Din cauza intemperiilor s-a oprit la 5-6 dimineata. Asta la locatia cea noua.O instalatie moderna de termoficare la acea ora se odihneste si ea.La ce s-a pus pe masa si mai ales conditiile in care s-au pus pe masa toate cele, hai sa-i lasam pe cei care au fost prezenti sa comenteze.Tot ce s-a povestit dupa aceasta iesire a fost laudativ. Daca au fost nemultumiri ce nu puteau fi trecute cu vederea, se puteau posta direct din partea celor nemultumiti si nu a intermediarilor. Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalmatianul Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Re: REVELION 2009 in Apuseni! sau mai este o cabana cam de 60 de locuri sus la glavoi fostul canton proprietarul are si ratrac dar acolo iluminarea se lace din generator, sau in boga numai ca trebuie mers din timp si acolo nu sunt probleme de curent asta ar mai fi o optiune.eu fac revelionul in boga de data asta sper sa ne vedem suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Re: REVELION 2009 in Apuseni! ideea suna interesant, mi-ar placea foarte mult un revelion in "inima" muntilor, insa inainte sa ma pronunt, fiind constient de tendinta generala a proprietarilor de pensiuni de a mulge vaca in 4 zile cat o mulgi intr-un an intreg (in perioada revelionului), astept niste preturi. eu (si nu cred ca sunt singurul de aici) nu pot sa stau o saptamana, pot ceva de genu 4 nopti in perioada 30 decembrie - 3 ianuarie. perioada sederii este batuta in cuie, sau exista si alternative pentru cine nu poate sta integral? ca un punct de comparatie pentru Cabana Cetatile Ponorului este oferta pentru petrecerea revelionului mai jos. asta am gasit pe net, e individual, nu e negociat pentru grupuri. cabana din cate stiu este ceva mai noua decat celelalte din zona. OFERTA PENTRU PETRECEREA REVELIONULUI 2008 Cazare 4 nopti cu 3 mese/zi si masa festiva- 650 lei/persoana Transport inclus din Pietroasa Plimbari cu sania Vizitarea principalelor obiective turistice Foc de tabara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cilan Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Re: REVELION 2009 in Apuseni! Cabana este chiar noua si am vazut in curte la ei si un "agregat" din ala cu senile late pentru dezapezit.Exclus sa ramaneti blocati pe-acolo.Doar ca este putin cam retras dar asta poate fi un avantaj pentru unii ! :grin: 0745634366 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuky Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Re: REVELION 2009 in Apuseni! Cabana Glavoi este ocupata de Revelion ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
catt Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Re: REVELION 2009 in Apuseni! da ar fi interesant de vazut niste preturi pentru rev...asteptam sper sa am cu ce veni motorul de pe samy a intrat in moarte clinica. I use to think ! but now i'm fine ... :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
so_lucky Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Re: REVELION 2009 in Apuseni! Buna ziua , Am o intrebare : intre ce date credeti ca se organizeaza ? O zi frumoasa va doresc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sop Posted December 8, 2008 Author Share Posted December 8, 2008 Re: REVELION 2009 in Apuseni! Detalii... In tabara sunt 3 feluri de locuri: 1. Camera cu 2 paturi cu baie proprie - 4 buc. (8 locuri) 2. Camera cu 2 paturi fara baie - 4 buc. (8 locuri) 3. Camera cu 1 pat fara baie - 1 buc. (1 loc) 4. Paturi la comun (In mansarda) - (20 locuri) Total: 37 locuri. (pentru locurile fara baie proprie exista bai comune - 4 buc.) Perioada: 29.12.2008 - 04.01.2009 (7zile, 6 nopti) Pretul pentru cazare este pentru toata tabara (nu individual). Suma este 9000 lei. Costurie le vom stabili in functie de numarul de persoane prezente, astfel: - locurile comune vor fi 50% din pretul pentru locurile din camerele cu baie proprie - locurile din camerele fara baie vor fi 75% din pretul pentru locurile din camerele cu baie proprie Repet, aceste sume vor putea fi stabilite doar pe baza numarului de participanti. Exemplu: Locuri ocupate: - 8 locuri in cam cu baie -- 460 lei/ loc - 9 locuri in camera fara baie -- 340 lei / loc - 10 locuri in mansarda (paturi comune) -- 230 lei/ loc Exemplul este unul estimativ si nu trebuie luat ca "litera de lege" Daca numarul de participanti creste, pretul per loc va scadea, deoarece pretul total se imparte la nr de locuri ocupate. Pretul este doar pentru cazare. Daca cineva doreste perioada de sedere se poate prelungi cateva zile fara costuri suplimentare. Numai bine. Sorin PS.1 Va rog daca se poate cei interesati sa-mi trimiteti un PM pana cel tarziu sambata 13.12.2008. Multumesc. PS.2 Pana in acest moment sunt ocupate 10 locuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Re: REVELION 2009 in Apuseni! Locul e tare fain. Pacat ca sambata m-am cam lins pe bot de iesiri pe anul asta. 4 saptamani am corset pentru reparatii la clavicula. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest stress Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Re: REVELION 2009 in Apuseni! Urca cineva o tura scurta vineri in Padis? Maine (joi) seara ajung in Cluj, si vineri as vrea sa urc pana sus. Stie cineva care e starea traseului? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalmatianul Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Re: REVELION 2009 in Apuseni! a nins sus in padis eu duminica am trecut prin arieseni si ningea de rupea suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Re: REVELION 2009 in Apuseni! Frumoase locuri, sunt sigur ca va iesi ceva extraordinar acolo. Mi-as fi dorit sincer sa fac un astfel de revelion, dar am platit cu vreo 3 luni in vans revelionul, iar masina deocamdata este " under construction". Numai bine si distractie maxima. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdaddy Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Re: REVELION 2009 in Apuseni! Ieri seara ne-am intors din zona... Padis-ul e oficial inchis, cel putin deocamdata. Noi am incercat sa urcam sambata seara dinspre Ic Ponor, am urcat pana la aproximativ 2 km de Padis, dar am ramas impotmoliti in zapada. Nu este drumul curatat, doar niste urme de TAF care si ele s-au oprit pe undeva. Zapada maricica, viscolita, circa 75 cm. Era sa o punem rau de tot, eram cu copiii, emotii maxime... Dinspre Pietroasa zicea salvamontistul ca se mai poate totusi urca... Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cilan Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Re: REVELION 2009 in Apuseni! Pana la urma cati sunteti la rev ? 0745634366 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Re: REVELION 2009 in Apuseni! Pana la urma ati facut revelionul acolo ? Poze !!!! Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
sop Posted January 5, 2009 Author Share Posted January 5, 2009 Re: REVELION 2009 in Apuseni! Pana la urma ati facut revelionul acolo ? Revelionul in Apuseni a fost o idee la care am “aderat� cu bucurie o parte din cei care am fost si la Tura din Apuseni… dar “pe drum� au aparut modificari si s-au razgandit niste participanti care confirmasera 100%....a trebuit sa renuntam… Cei care am ramas (3 masini), am facut Revelionul la Baia Sprie si zonele invecinate (a se citi dealuri, paduri , etc... :ha: ) O sa deschid un topic nou ...doar sa strang niste poze, ca io nu prea am facut... Numai bine. Sorin Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Re: REVELION 2009 in Apuseni! Sorine, daca tot ajungi la capitolul poze, nu se poate sa ma omenesti cu ceva poze ale modului in care ai troliul montat in spatele scaunelor fata? Mi-a promis si Kecske cate ceva, dar nu-mi strica deloc sa am cat mai multa inspiratie, sa am si eu in sfarsit troliul montat. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
sop Posted January 5, 2009 Author Share Posted January 5, 2009 Re: REVELION 2009 in Apuseni! Sorine, daca tot ajungi la capitolul poze, nu se poate sa ma omenesti cu ceva poze ale modului in care ai troliul montat in spatele scaunelor fata? Mi-a promis si Kecske cate ceva, dar nu-mi strica deloc sa am cat mai multa inspiratie, sa am si eu in sfarsit troliul montat. Daca este vorba de troliul de pe Pajero lui cpaoul...si cred ca de el e vorba (masina din mijloc)... atunci nu te prea pot ajuta . Dar il pot ruga pe cpaoul sa faca niste poze sa le puna p-aici.... :h5 ....Ce zici? PS. Eu nu am troliu pe Toyota... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts