nessum Postat Mai 6, 2021 Partajează Postat Mai 6, 2021 (editat) Portbagaj din aluminiu, greutate redusa. In jur de 15kg. Se poate adapta pentru orice tip de masina. Suporta o incarcatura de maxim 100kg. Dimensiuni: L-160cm X l-116cm X h- 19cm. Se vinde fara priderile de streasina. Pret: 1500lei. Trimit in tara prin curier. Detalii la telefon: 0773802141 Editat Mai 6, 2021 de nessum 1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florian3 Postat Mai 6, 2021 Partajează Postat Mai 6, 2021 Salut! Se poate monta pe masina cu bare longitudinale lipite de plafon? In cazul meu GV2 cu 3 usi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Mai 7, 2021 Partajează Postat Mai 7, 2021 Salut! Se poate monta pe masina cu bare longitudinale lipite de plafon? In cazul meu GV2 cu 3 usi. Sigur ca da. Ai nevie de un set de bare (THULE de exemplu) pe care sa faci/adaptezi prinderea portbagajului. 1 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate