nessum Postat Mai 6, 2021 Partajează Postat Mai 6, 2021 Vand cort auto pentru montat pe portbagaj sau pe orice masina cu bare transversale. Cortul este nou si nefolosit L-am fost desfacut doar pentru poze. Culoare verde deschis si maron, culoarea nisipului Caracteristici cort: 1, Dimensiuni - strans: 124x29x148cm - desfacut: 248x160x148 2. Materiale: foaie exterioara impermeabila si cu protectie UV 50+ / 210D rips stop Polyoxford cu strat de poliuretan 3000mm/apa 3. Saltea din spuma foarte confortabila 5 cm, husa BBC detasabila 4. Scara telescopica di a;uminiu: 230cm, sustine 150kg 5. Plasa de insecte la cele 2 intrari si ferestre. 6. Husa de transport din PVC, rezistent la apa și intemperii, culoare gri. 7. Structura de susținere din țeavă de aluminiu, diametrul 16mm si grosime 1,2mm. 8. Buzunare interioare pt depozitare. Bare din otel zincat pt susținerea copertinelor la ferestre. 9. Accesorii de montaj pe portbagaj: 2 suporti de aluminiu, cleme, cheie. Pret: 850 euro. Trimit prin curier in tara Tel: 0773802414 1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Mai 7, 2021 Partajează Postat Mai 7, 2021 Man, schimba naiba culoarea scrisului ala, la mine se vede ceva scris cu alb pe fond alb. .... 1 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florian3 Postat Mai 8, 2021 Partajează Postat Mai 8, 2021 Man, schimba naiba culoarea scrisului ala, la mine se vede ceva scris cu alb pe fond alb. .... In stanga jos schimba din Default in Dark Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 10, 2021 Autor Partajează Postat Mai 10, 2021 Man, schimba naiba culoarea scrisului ala, la mine se vede ceva scris cu alb pe fond alb. .... Pretul e trecut cu rosu! :x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate