shopy Postat Noiembrie 20, 2021 Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 (editat) Am cumparat-o in urma cu doi ani in ideea de a-mi procura lemne de foc la pescuit. Deoarece partidele mele la Dunare se intind pe 5-7 zile si masina era mereu plina, am luat-o cu mine doar de 2-3 ori... Practic e noua! Pentru cine crede ca e 'jucarie', aveti multe clipuri pe youtube sa va lamuriti. PRET FIX 1000 lei, nu negociez (nu tin neaparat s-o dau)! Prefer RIDICARE PERSONALA cu proba (Bucuresti - Titan), sau trimit in tara dar userilor noi NUMAI cu plata transportului in avans! telefon 0722497066 (sau PM) EGO CS1400E High-Efficiency Brushless Motor - Delivers longer run time, low vibrations & an extended motor life 35cm Bar & Chain - Provides effortlessly smooth cuts & a low-kickback design for safety 6800 RPM - Delivers the power to cut through hardwood, softwood, branches, & more Weather Resistant - Rugged construction keeps your tool safe under more conditions Revolutionary battery technology for premium battery performance. WEATHER RESISTANT CONSTRUCTION Rugged construction keeps your tool safe under more conditions. Voltage 56 Volt Guide Bar Length 350 mm Maximum Cut Diameter 350mm No Load Speed 6800 RPM Chain Pitch 9.5mm Chain Gauge 1.1mm Saw Chain Type 1.1mm Gauge Chain with 9.5mm Low Pro Pitch Reversible Bar Yes Chain Kickback Brake Yes Guide Bar Type 144MLEA041 Chain Oil Tank Capacity 150 ml Guaranteed sound power lever 75 dB(A) Weight (without battery pack, chain sheath) 3.81kg Editat Noiembrie 20, 2021 de shopy 1 E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Noiembrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 (editat) bad post Editat Noiembrie 20, 2021 de shopy E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Decembrie 3, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2021 Vanduta in afara forumului! Se poate inchide, multumesc! E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate