Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

salutare tuturor,

Nic Duta ma numesc, bucurestean, 41 ani, deocamdata fara utilaj 4x4.

conduc zilnic o honda ozn rosie, ma chinui sa repar un audi ( masina din tinerete), si invat cat mai multe de la voi in vederea achizitionarii utilajului 4x4.

Imi plac drumetiile auto, ma pricep sa cocot un tico pe munti, calaresc oricand cu placere, si din 2 in 3 ani mai scot si barca cu vele pe marea neagra.

:tk

n-am agregat...momentan...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator english dog

Bine v-am gasit pe club4x4.ro .Ma numesc Stefan, implinesc 29 de ani in mai si lucrez la Detasamentul 1 de Pompieri Iasi.M-am alaturat acestui forum dorita faptului ca doresc sa achizitionez un Land Rover Freelander TD4 de dupa 2001 si vreau sa aflu cit mai multe despre acest model.

Momentan detin doar masina sotiei un Fiat Panda din '04(din pacate nu e 4x4 :grin:).

Link spre comentariu

Vizitator taran incepator

salutari 4ics4

un om simplu cu preocupari simple care este in plin proces de tranzitie de la oras la tara (mutare este deja eufemism - inseamna ca iti faci bagajele si schimbi locatia - aici este vorba de un intreg proces in care se schimba totul).

din lipsa de tractor (deocamdata) folosesc un lr 93 la tot ce se poate. poza este facuta anul trecut cand caram paie pt acoperis.

incerc sa vad partea utila a site-ului dar nu sunt adept al comunitatii virtuale (altfel as fi ramas la oras)

acum sunt putin grabit pt ca tb sa fierb palinca :wink:. aviz amatorilor care se ratacesc pe la ramet si ajung la ponor:)

intru rar pe net asa ca imi cer scuze anticipat pt raspunsuri cu intirziere

Link spre comentariu

Salutari tuturor!

Sunt Cristian din Iasi si un "profan" in ale off-road-ului, dar sigur un admirator constant.

Mai degraba pot spune ca am o oarecare...afinitate cu domeniul din alte puncte de vedere, mai exact practicand (mai in tinerete, din pacate) cataratul, rafting, schi..si tot ce tine de natura, acum rezumandu-ma la pescuit.

Avand in vedere ca m-am decis sa intru intr-o activitate privata ce are consecinte imediate achizitia unui mijloc de deplasare cu veleitati 4x4 in conditii mai dificile, asa am ajuns si aici..considerand ca pot obtine cele mai bune idei.

Am citit informatiile puse la dispozitie pe aceasta arie, multumesc autorului lor.

Sa spunem ca sunt in faza in care asimilez cunostinte despre off-road-ere si imi definesc nevoile si necesitatile ca viitor posesor de 4x4 clasic.

Sper sa pot pune si ceva poze...

Cu stima,

Cristian

Mitsubishi L200 / 2002
Link spre comentariu

Salutare tuturor, ma numesc Florin,conduc un atelier de reparatii camioane, si sunt din Oradea.Dupa ce in urma cu ceva ani m-am ales cu un Samurai, in care presurile erau si pod pedalier, m-a prins vraja, si in toamna anului trecut mi-am cumparat o Vitara '95 16V. Apreciez profesionalismul acestui forum din care am aflat multe informatii ,si voi incerca sa impartasesc si eu din cunostintele mele.

Cu respect,

Florin

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

Salut pe toata lumea din zona offroad-ului!

Sunt Cristi din Bucuresti....am studiat toata viata "fiarele" de toate felurile, ca urmare, lucrez acum in mediul bancar :y

Utilaje, pe scurt: dupa Nissan Patrol, Land Cruiser bj 42, bj 73 si 4runner, am ajuns (printr-o pura intamplare) la Suzuki Grand Vitara - '99, 2.0l benzina, model clasic, cheala, dar cu suficient potential....sunt acum dispus sa-i aloc ceva timp si finante pt a-i da un nou look.

Cam atat deocamdata.......restul pe parcurs

Suzuki Grand Vitara 1999, 2.0l benzina
Link spre comentariu

Salut la toata lumea.Ma numesc Florescu Alin , lucrez in vanzari si sunt din Craiova.Sunt imbolnavit de microbu 4x4 dar ma tratez cu un ATV 4x4 Linhai care il am de 2 ani.Sper sa trec la clasa mare in cel mai scurt timp, ma tot uit pe toate site-urile de specialitate in ultima vreme si cred ca o sa optez pt un Suzuki datorita pretului accesibil.O sa revin si cu ceva poze cat mai curand cu noul meu utilaj.

Numai bine.

Editat de Alinf
Link spre comentariu

Salut, ma numesc Nae, am Ssangyong korando editie limitata din 94, motor 2.3 D si vreau sa iau legatura cu cineva care are o masina asemanatoare, vreau sa ii aduc niste modificari si totodata as avea nevoie de niste piese, sau un furnizor de piese din Coreea. YM: naealbu@yahoo.com

Multumesc anticipat

Link spre comentariu

Salutare!

Sunt George si urmaresc cu admiratie acest forum. Sper ca in viitorul apropiat sa am in semnatura o 'jucarie hard' HDJ80 sau 100.

Felicitari si admiratie pentru toti posesorii de asemenea 'jucarii' si nu numai...

Cu bine,

G

Hyundai SF 2007
Link spre comentariu

Un salut la toata lumea,ma numesc Nelu Baiceanu ,sant din Lupeni,Hunedoara.

Sincer pana in acest moment nu am avut nici o legatura cu 4x4,dar in dorinta de a schimba masina actuala am inceput sa caut ceva potrivit si asa am dat peste acest forum,acum cand dau drumul la calculator,inainte de a verifica posta intru pe 4x4 forum sa vad ce mai este nou,e atractie fatala asta:y.

Link spre comentariu

Salutare sunt bogdan,am mai scris acum ceva vreme aici,dar vad ca nu apare:grin:Chestia este ca m doresc un 4x4 si nu m permit,asa ca pana ce o s am,dau cu vorba si cu schimbul.:wink:

Link spre comentariu

Salut ! Sunt Daniel Both din Ploiesti .

initial am postat ptr samurai dar am luat feroza!

posionat de iesiri montane atv, off road sa fie.

[ATTACH]75787[/ATTACH]

[ATTACH]75788[/ATTACH]

Editat de davema

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Salut,

Sunt George, din Bucuresti. Nu am inca un off roader propriu zis, sunt in cautare de unul. Am doar un SUV Citroen C Crosser. Am sa revin cu poze cu el mai spre sfirsitul saptaminii.

Profesie economist, (subcategoria corporatist sau 'young urban professional' yuppy) in cautare de ceva mai datator de satisfactie decit cifrele!

Ca pasiuni 'relevante' pentru acest forum as enumera tura montana, ski, bicicleta si mai nou off roadul (deocamdata doar de citit, documentat, analizat).

Din punct de vedere ingineresc sunt zero, ceea ce cred ca e un minus pentru pasiunea de off road, tind cont ca cele mai multe 'utilajel' de offroad sunt mai obosite si sunt supuse la conditii de utilizare destul de 'intense'. Asta e principalul motiv care ma retine sa fac pasul decisiv, adica sa-mi iau un utilaj.

Mi-am gasit un ajutor, un prieten mester la masini, cu un mic atelier, care sper sa ma ajute putzin.

As mai avea nevoie si de un 'mentor' in ale offroadului.

Nu cred ca ma intereseaza foarte mult 'trialul' (?),(inteleg ca asa se numeste succesiunea de manevre extreme intr-un poligon), ci ture pe drumuri mai putin accesibile unui suv (fara sa-ti bati joc de el), in locuri pitoresti, fara miros de mici si sunet de manele.

Imi plac iesirile de we cu ceva 'actiune'.

Am avut si ceva experiente ATV, dar intrucat stau la bloc nu am unde sa tin un atv, si mi se pare complicat sa mergi cu el pina la locul faptei sau sa-l car pe remorca pina la locul faptei.

Mi-a placut pe acest forum ca organizatorii sunt foarte implicati in mentinerea calitatii postarilor si ca posteaza multi oameni cu interese similare cu al meu.

Sper sa imi fac noi prieteni si sa am parte de cit mai multe experiente placute.

Editat de georgei23
Link spre comentariu

Salut, sunt Dragos, din Tg.Mures. Nickname pe forum: dragos21tgm. Sunt unul din membri fondatori ai OFF-ROAD CLUB MURES, co-organizator a 7 editii Off-road Mures Trophy. Profesia de zi cu zi este consilier juridic, iar cea sportiva (in domeniul off-road) este de navigator. Am vreo cateva (multe) cupe, diplome, pocale, oale, etc castigate la concursurile de off-road la care am participat din 2003 pana in prezent, din care cea mai importanta este cea de vicecampion national in 2005 (impreuna cu pilotul Lucian cu care ne dam de vreo 8 ani pe Mercedes G si mai nou pe Toyota). In rest > 2 copii superbi, un dobermann si bineinteles sa nu uitam o sotie cat de cat compatibila cu off-road-ul (!).

dragos21tgm

Link spre comentariu

Salut , Sunt Radu Iancu (plecat din Bucuresti de 4 ani )si sunt interesat de fenomenul Off -Road destul de recent (2 ani ). Am o pasiune pt munte si fac drumetii prin zone mai putin umblate ; dealtfel am o cabana in zona Rucar -Arges iar de acolo pot pleca cam oriunde in Bucegi, Fagaras sau Piatra Craiului. Imi doresc un Landcruiser 100 sau asemanator pt trasee prin Papusa si Leaota cu turistii mei. Momentan , ma plimb cu-n samurai ok dar vreau ceva mai serios. Asa, despre mine, nu prea am ce sa spun decat ca urasc nu atat prostia cat marlanii si noua specie de manelomarlan. Adresa ma de mail radian_2004@yahoo.com si tel 0722556053.

Editat de raduiancu
tristetea mea aude pe nenascutii caini pe nenascutii oameni cum ii latra
Link spre comentariu

Salut!Sunt Mihai din Timisoara alias cutzmi si sunt offroad-addicted.

Utilajul meu este un Samurai din 1993,1.3i,69 CP cu cateva upgrade-uri de "bun simt":

- bodylift 8cm

- cauciucuri Matador Wisentta 235/75/15

- bara fata after market pregatita pt.troliu-care lipseste momentan :(

- kit ambreaj Sachs

....cam atat deocamdata.

Editat de cutzmi
Link spre comentariu

Salut , sunt Alex ... sunt un incepator in ale offroad-ului ... sper sa-mi cumpar o Lada Niva cat mai curand si sa pot iesii cu ea la " drumetii "

Ca profesie sunt inginer din Bucuresti .

Link spre comentariu

Vizitator k.lada

salut, sunt Emil din cluj, pasionat de fierataniile rusesti. Momentan detin o Lada 1500 aflata in reconstructie totala :D

Link spre comentariu

Salut ! Sunt SILVIU CAZACU Sunt din Bucuresti am 41 de ani ,taximetrist am foarte multe obiecte de interes si printre ele se numare off road-ul si mecanica.Asta sunt eu si ma bucur ca pot sa fiu membru pe un forum asa interesant .Multumesc!

silviu kaza aro 243 militar l25 1981 7000km.fan ims.urmeaza poze cu aro.

Link spre comentariu

SALUTARE TUTUROR!

Dupa iesirea de la Ploiesti din 18 aprilie la o saptamana am devenit viitor propietar de FEROZA.......... Asa cum spunea unul din membrii e clar ca a crescut vanzarea de masini. Luni plec in germania dupa ea!!!

Sper sa fie ok.

Multumesc .:tk

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

salut! sunt vreasc din Targoviste, fericitul posesor al unei bestii albe, suzuki vitara, batranica de 15 ani dar merge aproape impecabil. Caut pasionati de 4x4 sa ne balacim prin noroiul din minunata noastra tara. Tel. 0722683112.:cl

Editat de vreasc
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare