daniel_hnatec Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Daniel este numele meu, inca nu am o masina special dedicata pt off road, sper ca maxim pana la iarna sa achizitionez un samurai cu motorul in pioneze, pe care sa ii pun motorul de 1.6 16v de pe un suzuki swift. Insa am un dodge durango 4x4 la categoria "de teren". Pe langa auto am si o husqvarna wr 250 pentru aratura, si inca un hobby frumos: automodelistica, am mai multe masinute cu telecomanda care mananca nitrometan:D. Cam atat pentru moment. Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Horia13 Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, posesori de 4x4 Azi am intrat in posesia cheilor unui mic 4x4 de ocazie. Pe aceasta cale doresc sa ma alatur comunitatii 4X4. Am optat pentru un 4x4 pentru ca in familie mai detinem un megane RS cu care nu putem urca pe munte sau in alte zona datorita gardei la sol. Atasez si o poza... deocamdata nu este inmatriculata si numarul apartine vechiului proprietar.... Horia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ydan Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salutari la tota lumea ma numesc DAN MARIAN am un suzuki troper 2800 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raimondo Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut , dragi colegi. Ma numesc Raimondo Dichiara, sunt posesorul unui ARO 243, an 1993, motor de Brasov, locuiesc in TARGOVISTE , si-mi plac iesirile in natura. FURIA ROSIE :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raimondo Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Incerc sa pun si o fotografie cu masina. FURIA ROSIE :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zamonkh Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare domnilor! Costi sunt, locuiesc in bucuresti, 31 de anisori detin mai detin un C4 si un gsx-r 750 pe nume cheeta. partea cu 4x4 a venit simplu: am o masina de sosea si o mobra de sosea, imi trebuia si ceva pentru offroad....pentru o mobra offroad nu am oasele necesare. nu o sa ma vedeti la concursuri sau offroad extrem doar la gratarele specifice si bautura aferenta..... Toyota LJ 70 Suzuki GSX-R 750 Yamaha Virago Citroen C4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radupeica Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor.ma numesc Radu Peica,am 36 ani,sunt din Timisoara si am ca pasiuni masinile si pescuitul(in limita timpului si a bugetului).va rog sa nu va suparati pe mine sau sa radeti de mine daca pun vre-o intrebare al carei raspuns pentru majoritatea dintre dv.este evident sau simplu sa zic asa pentru ca experienta mea in domeniu nu este foarte mare.va multumesc pentru primirea in cadrul forumului si pentru intelegere. Respecte.Radu P.S. rog un moderator sa modifice la datele mele personale luna nasterii(este OCTOMBRIE nu SEPTEMBRIE)sau sa-mi spuna mie cum sa fac altfel nu pot dormi linistit:tk Editat Martie 2, 2010 de radupeica Nu te certa niciodată cu un prost, te va aduce la nivelul lui și te va bate cu experienta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chris1975 Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: Calare pe reductor :dr1Salut sunt Chris din Vaslui si sunt proprietar de sotie si copil si viitor detinator de 4*4, cind o da Dumnezeu.De cind ma stiu mi-a placut M 461. Dupa ce am citit citeva sute de pagini din acest forum,de ma banuie nevasta de lucruri necurate, pe net,m-am hotarit sa devin membru. Sunt sofer din 94 si fost detinator de Dacia 91, Dacia 99, Cielo 96 si actual proprietar de Skoda Fabia 2006. In general imi plac masinile noi (nu prea imi place statul la umbra pe sub ele). Visul meu este un benzinar 4*4 cu patru portiere, motor pina in 2000 cm si obligatoriu reductor. Nu sunt un fan al noroiului si al cizmelor de cauciuc si m-am saturat sa merg pe jos, cind se moaie asfaltul la parinti la tara. Pt teren am avut la munca un Aro 243, 2.5 benzina, buna masina dar gurmanda, iar cind iti era lumea mai draga, te lasa fara frini. Pe asfalt era o placere sa mergi cu ea, daca te uitai dupa fete, caci mai mult de 80 nu mergea, nici cu Carrera 100. Dupa ce am rumegat forumul, mintea mea gindeste la o a doua masina, ieftina 2500 max 5000E, potenta pe teren cu intretinere ieftina. In top ar fi: 1-Grand Vitara model 2000-2005, patru portiere; 2-veveritoi Samurai sau Jimny pt multitudinea posibilitatilor de preparare; 3-Mitsu Pajero sau Pinin; 4-Lada Niva (m-am dat cu una de la o firma de paza) spartana rau de tot si oarecum pe invers plus ca trebuie sa te imprietenesti cu trusa de scule. PS.Scuze pt intirzierea prezentarii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: Calare pe reductor :dr1Salut sunt Chris din Vaslui si sunt proprietar de sotie si copil si viitor detinator de 4*4, cind o da Dumnezeu.De cind ma stiu mi-a placut M 461. Dupa ce am citit citeva sute de pagini din acest forum,de ma banuie nevasta de lucruri necurate, pe net,m-am hotarit sa devin membru. Sunt sofer din 94 si fost detinator de Dacia 91, Dacia 99, Cielo 96 si actual proprietar de Skoda Fabia 2006. In general imi plac masinile noi (nu prea imi place statul la umbra pe sub ele). Visul meu este un benzinar 4*4 cu patru portiere, motor pina in 2000 cm si obligatoriu reductor. Nu sunt un fan al noroiului si al cizmelor de cauciuc si m-am saturat sa merg pe jos, cind se moaie asfaltul la parinti la tara. Pt teren am avut la munca un Aro 243, 2.5 benzina, buna masina dar gurmanda, iar cind iti era lumea mai draga, te lasa fara frini. Pe asfalt era o placere sa mergi cu ea, daca te uitai dupa fete, caci mai mult de 80 nu mergea, nici cu Carrera 100. Dupa ce am rumegat forumul, mintea mea gindeste la o a doua masina, ieftina 2500 max 5000E, potenta pe teren cu intretinere ieftina. In top ar fi: 1-Grand Vitara model 2000-2005, patru portiere; 2-veveritoi Samurai sau Jimny pt multitudinea posibilitatilor de preparare; 3-Mitsu Pajero sau Pinin; 4-Lada Niva (m-am dat cu una de la o firma de paza) spartana rau de tot si oarecum pe invers plus ca trebuie sa te imprietenesti cu trusa de scule. PS.Scuze pt intirzierea prezentarii. :W:cl PS - Aveti voi, moldovenii, un ceva inconfundabil in a povesti lucruri banale cu un farmec deosebit....:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fyn11 Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Andrei, 23 ani, umblu mai mult prin Bucuresti (la studii). Sper ca in viitorul foarte apropiat sa devin posesorul unui 4x4- de aceea incerc sa ma documentez cat mai mult de pe acest forum minunat.:tk Daihatsu Rocky 2.8td since '85 Mitsu Pajero 3.2did since '08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
siles Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sint sile am 34 ani sint din judetul braila imi plac masinile patru x patru de ieri detin si eu una in raport cu vremurile adica un aro 243 cu motor de brasov din 93.in prima zi m-a cam deceptionat un pic adica am ramas intepenit in noroi si am iesit tras cu un tractor.si i-am indoit si acele la mrl. dar sper sa invat sa il cunosc. acu nu am poze dar o sa fac si o sa pun. scuze de intirziere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan blaga Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Dan Blaga ma numesc, mecanic auto, sunt din Cluj. Am un Nissan Patrol in pregatire. Mi-o fac singur, sper sa o termin cam intr-o luna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Chris Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor! Sunt Cristi, am 31 de ani si sunt din Bucuresti. De mai putin de un an mi s-a inoculat drogul numit off-road si imediat a inceput sa-si faca efectul: mi-am luat un Samurai. Pe cativa dintre voi i-am cunoscut anul acesta la Calugareni, pe ceilalti, sper, la viitoarele intalniri. Atasez o poza mai veche. Intre timp masina a mai suferit mici modificari. Editat Martie 3, 2010 de Chris Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alpyus Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Sunt Cosmin (Alpy) am 27 ani si sunt detinatorul unui Renault Laguna si pentru ca sunt un pasionat de munte si de drumetii caut un 4x4 si sper sa il gasesc in curand. http://www.cssluxury.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NelutzuDancu Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut baieti, (si domnisoare/ doamne eventual daca sunt...) sunt si eu nou pe forum, am 24 de ani, sunt din Brasov, posesor de Skoda Octavia combi 4X4 (nu va inchipuiti ca fac offroad cu ea...) si mai nou, de o saptamana am cumparat impreuna cu tatal meu un Mitsubishi Pajero 3.2 Di-D model 2001. Va doresc sa aveti parte numai de evenimente placute si cat mai putine incidente neplacute cu "tractorasele" voastre. Mitsubishi Pajero 3.2 Di-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit, Nelutzu! Daca poti sa faci te rog o prezentare a masinii la rubrica Mitsubishi, s-o vedem si noi. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator yoanghel Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut tuturor !!! Eu sunt Anghel si sunt din Cluj-Napoca. Am un Jimny din 2002 (motor 1328 benzina) special edition de Anglia, achizitionat anul trecut in vara. Acum ca am vazut in mare cam ce poate, am zis sa vedem ce se poate imbunatatii la el, si asa am ajuns aici. Cam atat deocamdata...o zi buna tuturor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proffroad Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt Florin, din Buzău, am cumpărat şi din pasiune, dar şi din necesitate un Pajero 2.5 SWB 1993, volan dreapta. Lucrez ca profesor de Religie-Muzică şi ca preot ortodox. Îmi plac motoarele, am un scuter Honda Bali, o motocicletă MZ 250 din 1961, un Vw Bora Variant din 2002 şi aşa cum ziceam, de curând un Pajero. Găsesc folositor acest forum, chiar este primul pe care m-am înregistrat şi l-am şi folosit. Am şi un moştenitor pentru acestea, poate şi pentru acest cont pe forum, se numeşte Matei şi are 10 luni. Doamne ajută! Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SMC Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,sunt Sorin din Babeni,Valcea ,citesc de mai mult timp acest forum in care am gasit informatii utile si sper ca in curand sa am un Mitsubishi Pajero. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radut-hd Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Radu si sunt din Hunedoara. Pasionat de natura , vanatoare , pescuit si excursii, am ajuns implicit pasionat si de 4x4. Ucenicia facuta pe un IMS si pe Dacia Duble Cab 4x4 iar de saptamana viitoare de cand imi vine acasa, posesor de LR Disco 200TDi din 93. Ma bucur ca exista acest forum pe care-l gasesc fff util. Editat Martie 19, 2010 de Radut-hd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! sunt Maurizio (italia) cer scuze pt greselile ...... nu prea stiu sa scriu corect.. in primu rand felicitar i pt site si pt sfaturi ca am citit:br:br:br:br sunt indragostito ( dupa sotia si fata mea) de off road si de modificarii la toate tipuri di chestie cu roti.... 2 sau 4 ( mai bine 4). ex official driver Ssangyong Motor sunt nebun dupa Musso si Korando pt care am facut orice tipo de modificare de la sasiu taiat si scurtat saulungit ( pt diferite tipologie de concurs) sper sa gasesc si aici CATEVA NEBUNI CA MINE .... da ca cineva vrea sa modifice (PT ORICE !! ) Musso sau Korando eu sunt gata!!! monstrul meu de la Dakar acum doarme .... dar de luna viitoare ma ocup inca o data de el.:banana ciao!!!! tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TRX-er Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, ma numesc Doru, sunt din Buzau, proaspat detinator de Samurai, si din vechi o dacia 4-doors 4x4, plus vreo 3 acareturi pe 2 roti!! urmaresc de mult forumul, de aici am luat si samu, din valcea, sa va pun si poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
surgeon21 Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor! Ma numesc Barna sunt din Targu Mures, pasionat de fenomenul automobilistic. Deocamdata nu detin masina de teren dar sper ca in viitorul apropriat sa-mi achizitionez un Jimny. Forumul este excelent, va urmaresc cu mare placere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marmotaucigasa01 Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor saluate1ma numesc Marius , am ul l200 din 2004 si sunt pasionat de off road si sper ca voi reusi cu ajutorul forumuli sa mai adun niste pareri si sa-mi mai modific putin masina,si din cate am observat este cel mai tare forum 4x4 de pe la noi :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate