georgiancc Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Georgian din Bucuresti. In teren conduc un Nissan Patrol Y61 - 2002. Dintre ramurile 4x4-ului, pot spune ca sunt mai apropiat de rally raid; am participat pana acum la 3 competitii la clasa promo-incepatori, cu sotia mea ca si copilot :grin:. Masina va fi in timp, intr-o continua imbunatatire si accesorizare si sunt convins ca voi gasi aici pe forum destule informatii si sfaturi utile. Felicitari tuturor care-si aduc aportul la dezvoltarea forumului, care in opinia mea este foarte cuprinzator. Numai bine, :tk Nissan Patrol GR 3.0 2002 :jp1 Ford Focus 1.8 TDCi :wink: Clio Symbol 1.4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Danezu-MTH Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, numele meu este Dan, sunt din Bucuresti si primul meu contact cu off road-ul l-am avut in 2006 la Cluj unde am fost implicat in organizarea etapei de campionat. De atunci si pana in 2008 am fost in staff-ul de organizare si am participat si la alte competitii ca si co-pilot! Din 2009 sunt co-pilot in campionat. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bolund Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor impatimitilor si nu numai.Sunt Alex si sunt nou pe la Dvs pe forum.Doresc achizitionarea unui 4x4 si datorita acestui site am invatat multe lucruri pe care nu le stiam inainte.Va multumesc.Cu stima Alex.O zi faina va doresc!Scuzele mele dar era sa uit 29 de ani. Editat Septembrie 1, 2010 de bolund Ne vom face un drum sau vom gasi unul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator paco Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Cristi din Alexandria, 28 de ani. Pajero scurt din 95 modificat -bara fata, spate -praguri modificate -kit inaltare Trailmaster stage II -overfendere -snorkel -suport canistra -troliu fourwheeler -portbagaj -suport canistra :tk Editat Septembrie 18, 2010 de paco Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Treijumate Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor he.. cam multi nespalati pe aici! (ma refer la masini:wink:) mai primiti un jegos? ieronim pogorilovschi 30de ani bucuresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
c8ilu Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt stefan din baia mare, sunt nou pe forum, am avut ocazia sa fiu navigator la cluj la blacky si a fost super :tk si sunt un impatimit al masinilor de teren si al iesirilor prin paduri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianix Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut.Sunt nou printre voi si sper ca aici e locul unde ma pot prezenta.Numele meu e Adrian Mihalcea,sunt din Galati,momentan locuiesc in Italia,am un nissan y61 din 99 iar ca pasiuni masinile si barcile.Vreau sa-i aduc niste imbunatatiri masinii si pentru asta apelez la mentorii mei,Dulceanu Ionel si Cos,dar si alte sfaturi sunt bine venite.Nu vreau modificari pentru off road extrem,vreau sa pot marge cu prietenii la sfarsit de saptamana,fara a avea prea mari probleme cu masina.Masina este inaltata cu 3 cm din arcuri amortizoare si tot ce mai cuprinde acest lucru iar de doua zile e si incaltata cu BFG 285/75/16 AT/KO.Cam atat deocamdata...Cu respect ADRIANIX. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cybelle Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Ovidiu Zanescu din bucuresti, am 30 de eni. Am achizitionat recent un hyundai galloper an 2001, 2,5 tdi, 7 locuri. Doresc intretinerea si imbunatatirea mai ales a masinii; de aceea incerc sa ma 'infiltrez ' printre voi. Masina am sa o folosesc preponderent la vanatoare. respect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare domnilor, Sunt Cristi din Bucuresti, am 30 de ani, injectia pt offroad am primit-o acum un an de zile de la un bun prieten, pe aceasta cale tin sa-i multumesc inca o data pentru utilaj ''merge de spinteca'' stie el expresia asta. Urmaresc forumul cu atentie de foarte mult timp si pot spune ca deja m-am acomodat si informat indeajuns ca sa pot intra in spiritul offroad !! Vin din lumea motociclismului am participat la anumite competitii moto sunt pasionat de acest sport dar acum a venit timpul sa ''agat ghetele in cui'' adica sa renunt la doua roti sa trec la o noua provocare adica la o noua pasiune care m-a acaparat din ce in ce mai tare.. Masina pe care o am in dotare multi de pe forum o cunosc bine eu o numesc un brontozaur este exact ce mi-am dorit de mult timp..Nissan Patrol Y61 pregatit deja de un impatimit si maestru emerit al sportului domnul capcaun din Popesti bunul meu prieten Ionutz, Numai bine, Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor @cristacKe - Bine ai venit! :h5 www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leo 79 Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna tuturor. Sunt Leo, din Braila, 31 ani, inginer la TransGaz, si mare pasionat de autoturisme. Deoarece am si o platforma de tractari ma intereseaza din nou un 4x4 adevarat. Spun din nou pt ca am avut un Jeep Grand Cherooke 3,2 tdi din 2000. Sper la o colaborare cu voi . Nissan Patrol Y61 2,8 TD6 an 2000 Audi A4, 1,9 TDI, quattro, an 2000 Passat 1,9 TDI, 4motion, an 2003, albastru - FURAT in Bulgaria (22-23 iunie 2011) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi0111 Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut.Numele meu este cristi si de curand am cumparat un Land Rover Freelander, 1994 cc, din 1998, 5 usi, negru. Inca nu a fost probat asa cum am vazut la alti membrii dar abia astept sa vedem ce poate. Imi pare rau dar inca nu am poze cu masina dar sper ca in scurt timp sa pun cateva. Salutari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator marinescuvlad Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut si bine v-am gasit!Numele meu e Vlad,iar masinile pe care le detin sunt Daihatsu Feroza 1.6-16V,Suzuki Vitara 1.6-16v si un Suzuki Samurai SJ413.Sper sa ma obisnuiesc cu regulile forumului.Mult noroi la toata lumea!:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Crisan Florin Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor membrilor, sunt Florin C. din Bucuresti, posesor de Landcruiser HZJ 80 de vreo 3 ani, pasionat de drumetii, moto... Inca nu am modificat nimic la el sunt f. multumit de el asa. Poate o sa incerc ceva la estetica, astept sugestiile voastre. Multumesc si sa ne vedem pe off. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
caucaian2006 Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Ma numesc Bogdan, am 33 de ani, sunt din Craiova si sunt posesor de Mitsubishi Shogun. Scuze administratorului pentru ca nu am citit regulamentul de la inceput.:sc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dj78san Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut.Ma numesc Doru,sunt din Craiova si sunt posesorul unui Suzuki Vitara 1.6, 16 v , 1996. Pasionat offroad,drumetii si vanatoare. Imi place sa descopar noi carari montane, pe care sa le parcurg cu masinuta mea. dj78san@yahoo.com 0722.251.978 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
white8snow Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Ma numesc Mihai , sunt din Baia Mare, am 28 de ani. Sunt posesorul unui jeep grand cherokee 5.2 v8 Limited de putin timp si m-am apucat de reviziile la el. Merge destul de greu fiind prima masina de tip 4x4 asa ca fac si eu ce pot cu cartea in mana. Pana in prezent i-am facut toate schimburile de ulei , diferentiale si grup , cutie si motor , in curand fac antigelul . Am avut de facut si niste suduri la ea la aripa stanga fata si cu ocazia asta am izolat-o complet si i-am dat si o vopsea noua. Momentan caut un compresor de clima pt ca era stricata rola si am pus o curea mai scurta si merg fara compresor momentan. Am postat la cumparari piese daca are cineva de vanzare unul . http://i55.tinypic.com/sorfwn.jpg Editat Septembrie 6, 2010 de white8snow Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ati venit in :cl Noroiala placuta si nu uitati regula de aur a offroad-ului: Niciodata nu te duce singur! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitsu3.5v6 Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare, sunt Mihai din Suceava si recent am intrat in clubul offroaderilor prin achizitionarea unu Mitsubishi Pajero 3500 24v v6 din 1994. mult timp am visat la masina asta si mai mult timp mi-a luat sa gasesc una care sa se inscrie in bugetul meu si sa aiba si optiunile pe care le doream, cutie automata si diferential spate blocabil. in momentul de fata este standard, asa cum a facut-o japonezul, dar sper ca pe viitor sa pun ceva accesorii de offroad de "calitate". bafta si ne vedem si pe alte topicuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit!,,,.....:wink: ma bucur ca te avem printre noi...poate iesim off sa vedem ce poate masina...MARIUS 0722 680 998 ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Slardar Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit pe forum! Frumoasa masina! Cred ca este bestial motorul! Cred ca te cunosc! "Forte" iti spune ceva?! :hi:hi Salutare! cam cu intarziere dar nu prea am mai intart pe forum! :hi :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddoru Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor colegilor de pe acest forum! Sunt Doru, am 44 ani, oltean din Gorj si am un Mitsu l200 la care lucrez intens sa il aduc la stare de functionare asa cum trebuie! Studiez de multa vreme acest forum si sincer sunt foarte placut impresinat de marea familie care sunteti . Nu am o experienta prea mare in ale mecanicii si masinilor , dar cat voi putea o sa incerc sa imi aduc si eu contributia. Pana una- alta va doresc tuturor sanatate si sa aveti parte de tot ce va doriti! Cu stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soferas Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor sal sunt soferas am 27 ani am un Mitsubishi pajero '88 2600 benzinar imi plac iesirile in natura mai vorbim Bafta:h5 Suzuki samurai 1.6 8 valve vitara, land rover discovery 1 300 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor sal sunt soferas am 27 ani am un Mitsubishi pajero '88 2600 benzinar imi plac iesirile in natura mai vorbim Bafta:h5 "Soferas" am vazut ca e ID-ul, dar prenumele macar il tii secret sau ti-e rusine cu el si esti mai mandru de "soferas" ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eddie Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Eddie, din Galati, 31 ani si sper sa incep aventura 4x4 cu un Samurai in cel mai scurt timp. Momentan merg ca si pasager cu cine binevoieste sa ma zgaltaie prin ravene. Partea cu off road-ul am inceput-o cu ceva timp in urma cu un motor On Off insa dupa ultimul accident soldat cu suruburi si tije si o semi-pareza pe mana stanga, ma gandesc sa mai diluez pericolul cu o masina de teren. Va salut inca o data si sper sa ne gasim si prin munti. Jeep Grand Cherokee Overland 2004 - OME +4cm+1cm distantier, BFG AT, Jante Goss ET+10, Addco SwayBar spate, JKS Quick Disconnects fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate