Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut, ma numesc George,sunt din Pitesti, am 27 de ani, sunt posesor de ML 230 si Daewoo Musso 3.2 benzina. Iubesc de mic plimbarile cu masina, oriunde dar mai putin pe asfalt. Asa ca voi incerca sa scot ceva din Musso, care mi se pare destul de ok in teren.

Multumesc,

PS: Astral, imi poti repune postul pe care mi l-ai sters???

Nu cere niciodata o parere despre o masina cuiva care are masina, ci cuiva care a avut-o, doar asa vei obtine un punct de vedere obiectiv!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, ma numesc George,sunt din Pitesti, am 27 de ani, sunt posesor de ML 230 si Daewoo Musso 3.2 benzina. Iubesc de mic plimbarile cu masina, oriunde dar mai putin pe asfalt. Asa ca voi incerca sa scot ceva din Musso, care mi se pare destul de ok in teren.

Multumesc,

PS: Astral, imi poti repune postul pe care mi l-ai sters???

:W:cl !!!

Rezolvat !!! :h5

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=56660

Link spre comentariu

Vizitator robbyy

salut! sunt Robert, am 37ani, intamplator locuiesc din 1997 in Bucuresti.Am un Freelander td4 din 2001, albastru metalizat si doar 67.000 km, cu care, pana azi nu am avut nici o problema problema!

Link spre comentariu

Ahoe! Sorin, 31 de ani,pasionat de tot ce inseamna masini, stau pe langa Bucuresti si cu microbul 4x4 in vene! Am avut cateva utilaje si m-am dat vreo 2 ani destul de zdravan. Am renuntat din lipsa de timp (lucram 12-14 ore/zi si bagam si weekend-uri)

In fine am inceput de ceva vreme sa mai am timp si pentru mine, asa ca am inceput sa caut din nou agregat.

Sper sa ne vedem cat mai curand la noroi!

Link spre comentariu

Vizitator ionut4683

Salutare tuturor,

Sunt Ionut din Bacau si sunt fan 4X4. Imi plac electronicele si electronica in general.

Link spre comentariu

salut.sunt dar si sunt si eu mai nou printre voi.am un range rover p 38,cu mici artificii facute in limita bugetului.imi place offroad,dar doar sa privesc caci nu ma risc la asa ceva,poate nu am eu acel gram de nebunie.....:wink:

Link spre comentariu

buna

eu sunt toyolj73 si dupa cum va-ti dat seama sunt mandrul posesor de toyota lj 73 care ma duce pe meleagurile banatene.

scuze (Astral) de mesaje inainte de prezentare

lucrez prea mult la masina si am atitea intrebari de pus

o sa urmeze si pozele cu acaretul din curte

:tk

Link spre comentariu

buna

eu sunt toyolj73 si dupa cum va-ti dat seama sunt mandrul posesor de toyota lj 73 care ma duce pe meleagurile banatene.

scuze (Astral) de mesaje inainte de prezentare

lucrez prea mult la masina si am atitea intrebari de pus

o sa urmeze si pozele cu acaretul din curte

:W :cl :h5!!!!

Link spre comentariu

Salutare!

Ma numesc Mihai, stau in Bucuresti, angajat, lucrez cu tot felul de servere.

N-am inca nici carnet, nici masina. Trebuie sa ma apuc in curand de scoala de soferi(dupa ce inving lenea si somnul) si daca nu o sa fiu o catastrofa la volan, o sa-mi iau si o masina pentru ture si turism. Pasionat de foto, natura si liniste.

Am facut cateva ture cu un SUV 4x4 si mi-a placut f mult, deaceea o sa ma orientez spre o masina mai mare.

Sanatate!

Link spre comentariu

Salut!

Ma numesc Dan, sunt din Bucuresti, iar pe acest forum am ajuns "tangential", sa spunem: eu sunt vanator de vreo 2-3 ani, iar de acolo pana la necesitatea unui atelaj pentru astfel de activitate, va dati seama, nu a fost decat un pas. Asa ca acum sunt in stadiul de documentatie solida pentru a face cea mai buna alegere :wink: Sper sa gaasesc aici tot ce am nevoie, iar la randul meu sa pot fi de folos cuiva care va fi in situatia mea.

Toate cele bune!

D.

Dan.
Link spre comentariu

Vizitator 1 O 9

Bine (ca) v-am gasit! Continuand in spiritul "terapiei de grup", ma autodeclar si eu pasionat de "ofrod" desi nu am prea mari cunostinte tehnice la acest capitol, doar dragostea de coclauri.

Link spre comentariu

Salut, sunt Cristi si sunt posesor de 5 ani al unui Discovery 3 S cu ceva imbunatatiri after-market. O masina care m-a impresionat in tot acest timp in mod placut dar pe care nu am putut sa o testez la capicitatile maxime. Daca voi avea pobilitatea mi-as dorii sa plec pe trasee off road cu acei membrii ai forumului care se organizeaza in acest scop.

http://img641.imageshack.us/img641/2131/26092009032forum1.th.jpg

Link spre comentariu

Salut domnilor!

Sunt Adrian din Bucuresti, inginer mecanic dupa scoala, it-ist dupa job, membru cititor cam de un an si posesor de Samurai de 2 zile.

Mai am si un Papuc 4x4 cu care am cutreierat muntii, dar care de acum inainte o sa redevina orasean.

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Salut baieti !

Bine v-am gasit,ma numesc Eugen si sunt din Bucuresti.Desi am user din 2008 nu am postat niciodata,doar am citit,de ceva vreme vreau un 4x4,sper sa il pot achizitiona curand,bineinteles cu ajutorul vostru !

Numai bine !:2dr

Link spre comentariu

Buna ziua,

Ma numesc Marius Cozma, 42 ani, din Bucuresti, posesor de Subaru Forester 2009 pe care am pus recent GPL.

Utilzator de soft off-road saptamanal, hobby enduro, in cautare de ARO 240.

Fost detinator de Jeep Cherokee 2,1 TD dupa care mai plang si acum...

Bine v-am gasit!:tk

Editat de mcozma
Completare
Link spre comentariu

Salut si bine v-am gasit!

Ma numesc Ovidiu, sunt inginer drumuri si poduri, citesc forumul de aproximativ un an si sunt in cautare de masinuta 4x4.

:2dr

am eu un nissan terrano bun pentru miile de km de drumuri pe care le-ati facut voi inginerii :ha::ha:

Salut baieti !

Bine v-am gasit,ma numesc Eugen si sunt din Bucuresti.Desi am user din 2008 nu am postat niciodata,doar am citit,de ceva vreme vreau un 4x4,sper sa il pot achizitiona curand,bineinteles cu ajutorul vostru !

Numai bine !:2dr

:banana:banana

ia uite unde gasesc eu mustererii care ma vor scapa de inca un impozit auto:ycred ca ar trebui sa scumpesc terrano-u ala :grin:ca se anunta iarna grea:bananaiar o sa fiu regele soselei daca ninge:old

Editat de Astral
nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare