Astral Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :W:cl:h5!!!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
damovis Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Feroza 95 salutare! si eu sunt fericitul posesor al unei feroza din 93, de o saptamana jumate. ...bine m-ati primit in gasca:banana ca multi alti posesori, si eu, dupa achizitie am inceput sa mai caut pareri pe net. Masina e super, am o mica problema la radiator, ceva por, pierd lichid de racire, nu mult, da destul sa ma streseze. Multi m-au sfatuit sa bag mustar in radiator, voi ce parere aveti? un catalog de piese cu coduri, pe unde pot gasi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bebead Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Dragos, sunt din Bucuresti, momentan posed un bolid facut la Pitesti in 2005 si o rulota Burstner 390, cu care merg des la pescuit. As vrea sa imi cumpar cat de curand un agregat potent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iksy Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari la toata lumea,ma numesc Eugen si locuiesc in Brad-HD,am 35 ani,starea deplorabila a drumurilor la noi in zona m-au convins ca e cazul sa-mi cumpar un 4x4,asa ca acum sunt in studii si analize cu privire la achizitia pe care am de gand sa o fac pana la finele acestui an! Momentan nu m-am decis ce cumpar dar cu siguranta am sa va anunt la momentul potrivit! Va doresc numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdi1782 Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor. Ma numesc Bogdan si cu ajutorul unor prieteni din Rm Vilcea m-am "imbolnavit" incurabil de off-road. Momentan nu detin un utilaj specific,dar cat de curand sper sa schimb aceasta situatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ken Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare , Numele meu este Silviu si de astazi 10/10/2010 sunt posesorul unui opel frontera 2.5 tds fabricatie 1998 , oare sa fie data achizitiei un semn bun ? ... vom vedea ....:y Poze ?... cat mai curand binenteles ... probabil maine :) Succes tuturor , Silviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
black dustwalker Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Numele meu este Laurentiu si sunt din Bucuresti. Birjaresc de vreo 2 ani un Land Rover Freelander din 2003, TD4, cabrio. Modificari, in afara de stickeruk:cl, anvelope BF Goodrich all terrain 235/70/16. Masina folosita in special la pescuit si mici plimbari prin natura:h5. Trasee singuratice efectuate prin zona Transfagarasan, Bran, Obarsia Lotrului. Va urez numai de bine si sper sa ne imprietenim pe aici. Live free or die tomorrow! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chindrisalin Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut baieti! Eu ma numesc alin sunt din baia mare , inca nu am o masina 4x4 dar sunt in faza de studiu. Sper sa ma hotarasc ce mi-ar placea cel mai mult si sa intru cat mai repede in randul vostru. Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GTM Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Ma numesc Gabi, sunt din Bucuresti si am 23 de ani. Conduc un Ford Maverick 2.7 TD fara modificari pentru offroad dar am venit sa invat de la cei mai buni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
melintegabriel Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare la toata lumea ,ma numesc gabi si sunt posesorul unui isuzu tropper din 87 care ma duce si ma aduce de la vinatoare sunt multumit de cazanul meu ,il am de 2 ani si merge foarte bine ,nu ma avint cu el foarte tare dar nici nu ma face de rusine pe unde merg ma bucur ca am dat de voi si ca am intrat in rindul vostru respect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chivu gabriel Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut cu respect.Ma numesc Chivu Constantin Gabriel, am 40 de ani si locuiesc in Spania. Am gasit acest forum intimplator cautind informatii despre diferentiale blocabile si am aruncat o privire mai atenta, pentru ca acest forum trateaza pasiunea pentru natura si pentru masini a carei victima sint si eu. Deocamdata sint proprietarul unui Peugeot Partner 1.600 Hdi,90 CV,an de fabricatie 2007. Spun deocamdata pentru ca sint in cautarea unui Suzuki Samurai si sper ca in urmatoarele saptamini sa reusesc sa devin fericitul proprietar al unui Samurai. Imi cer scuze daca nu ajunge acest mesaj in topicul de prezentare al membrilor, dar va rog sa intelegeti ca sint nou aici si limba engleza nu este punctul meu forte asa ca ma costat ceva timp sa ajung in acest topic. Va multumesc pentru intelegere si sper sa fiu primit cu intelegere in "casa" dumneavoastra.In sfirsit sint fericitul proprietar al unui 4x4.Este vorba de un Suzuki Vitara din anul 1992,motor 1.6,carburator,8 supape.Nu e mare lucru dar eu sin foarte bucuros sa-l am si am facut si prima iesire de proba. Editat Ianuarie 6, 2011 de chivu gabriel NU AI DRUM... INVENTEAZA-L. DRUMUL ESTI TU! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Bogdan si de aprox. 2 sapt. sunt mandrul posesor al unui Feroza din '94, stock, fara modificari de offroad. Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ion_ion Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor Ma numesc Adrian am 40 de ani, sunt din Bucuresti si cunoscut ca ion_ion. Asa cum cere regula incerc sa ma prezint; pasionat de pescuit si natura (numai in Delta Dunarii unde folosesc propriile barci), sport extrem, motociclism(folosesc un kawa zzr 110) si mai nou de off road cu care cochetez(folosesc un Y61 din 2002 stock). Vreau sa aflu de la voi cat mai multe astfel ca cel putin la inceput am sa incerc sa parcurg istoria voastra scrisa iar la un moment dat sper sa fac o sinteza care sa ma determine sa apar si eu fizic printre voi. Pana atunci, toate cele bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator aurelian mirea Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Ma numesc Aurelian, sunt din Bucuresti si sunt un aerografician pasionat de masini 4x4. Inca sunt in faza in care studiez "fenomenul" si sper sa ma hotarasc cat de curand ce sa-mi achizitionez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabi4x4 Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara tututor! Sunt Gabi din Iasi si cu ajutorul vostru sper sa-mi iau un 4x4. In sfarsit, mi-a venit masina: Suzuki Vitara 1.6 16V, din 1997. :2dr http://s297.photobucket.com/albums/mm225/bingogabi/Suzuki%20Vitara%2016V/ Editat Noiembrie 6, 2010 de Gabi4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suacristian Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare,ma numesc cristi si de curand sunt posesorul unui pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Gath Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sint gath si am un zil131. Daca se organizeaza vreun trial de camioane count me in. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Sal,ma numesc Dragos (evident),si sunt din Bucuresti,cartierul Titan.Desi am ceva timp de cand sunt pe forum(Ian 2010),nu am avut cu ce sa ma `laud`,neavand 4x4.Insa de mai mult de o saptamana sunt mandru posesor de FRONTERA 2.5 TDS,din `97.Deci acum ma consider membru cu drepturi depline al acestui forum :ypu Toata lumea ma intreba daca sunt pescar sau vanator daca vreau sa iau Frontera..Erau oarecum dezamagiti cand le spuneam ca nu,ci ca vreau aceasta masina doar pentru ca imi place..Daca mi-am facut propria prezentare,urmeaza in cel mai scurt timp si a masinii..Keep in touch! 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sint gath si am un zil131. Daca se organizeaza vreun trial de camioane count me in. welcome din partea mea! grozava jucaria! mihaituk are tot un ZIL, doar ca 157. care or fi diferentele, voi stiti:2dr imi doresc tare sa vad un asemena trial:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mvAgusta Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Ziua buna Domnilor, Eu sunt Alex, motociclist la baza, aventurier in adancurile sufletului. Proud owner of this..... http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=253868 Nissan terrano1 3.0i V6. O zi buna. Proud owner: MvAgusta F4 750 Corse, MvAgusta F4 990, MvAgusta Brutale 910, Suzuki GSXR Srad 750 Streetfighter, Honda CRF, BMW R11 1932, Aprilia Leonardo 150, Nissan Terrano 3.0 V6, Renault Megane and a verry understanding not yet wife Proud ExOwner: Bmw 318is, Opel Frontera, Skoda Fabia, Peugeot 607, Oltcit, Suzuki GS 500, Looking forward to: Bimota Tesi 3D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Baldev Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, ma numesc Tiberiu si in prezent sunt posesorul celei mai bune masini din lume (cea de servici). Ma gandesc ca prima masina personala sa fie pentru off-road, dar nu m-am hotarat inca ce marca sau model. O zi buna tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apo Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, ma numesc Daniel, sunt din Cluj-Napoca si sunt posesor de Patrol. Urmaresc cu interes topicurile din sectiunea Nissan, de multe ori informatiile gasite acolo mi-au fost foarte utile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator boske Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Muresan Aurelian va saluta cu respect din Cluj Napoca :grin: 27 de ani,casatorit viitor tatic,electrician de meserie pasionat de natura si aer curat. Sper ca in curand sa intru si eu in posesia unui Aro si atunci voi reveni cu poze,pana atunci stima si respect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CipriN Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua tuturor, ma numesc Cirian si sunt psionat de off-road. Inca nu am o masina in acest scop insa visez la un G saau LC de l inceputul anilor 90. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator habeeb Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare!Sunt Onut din iasi, conduc in prezent un opel zafira pe care nadajduiesc sa-l transform intr-un outlander cu ceva ajutor, si un microbuz pe care il plimb in italia si inapoi:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate