Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut, sunt Emil si sunt din Galati. Mai merg din cand in cand cu un Ssangyong Rexton 270 xdi automatic, imprumutat si doresc sa imi achizitionez si eu un 4x4 neaparat automat.

Abia astept sa ne intalnim la un traseu offroad sa imi impartasiti din experintele si cunostintele voastre atat in materie de offroad cat si sfaturi si oferte de vanzari 4x4.

Va salut pe toti. :c1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, sunt Emil si sunt din Galati. Mai merg din cand in cand cu un Ssangyong Rexton 270 xdi automatic, imprumutat si doresc sa imi achizitionez si eu un 4x4 neaparat automat.

Abia astept sa ne intalnim la un traseu offroad sa imi impartasiti din experintele si cunostintele voastre atat in materie de offroad cat si sfaturi si oferte de vanzari 4x4.

Va salut pe toti. :c1

:ha::ha:

dar hai cu rextonu imprumutat la offroad:grin:

nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004
Link spre comentariu

Salutare!Sunt Onut din iasi, conduc in prezent un opel zafira pe care nadajduiesc sa-l transform intr-un outlander cu ceva ajutor, si un microbuz pe care il plimb in italia si inapoi:)

:brdaca transformi opelu zafira in qutlander si in microbuz...esti foarte tare!:h5:br:old:br

nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004
Link spre comentariu

Bun gasit tuturor!

Gabi ma cheama, de vreo 2 ani am inceput sa fiu pasionat de off-road. Ma bucur ca am intrat in aceasta comunitate si sunt sigur ca voi invata foarte multe din experienta impartasita de voi pe acest forum.

Deocamdata folosesc un atv mic de 250cc, plimbari la sfarsit de saptamana, un pescuit, cateva iesiri cu DAC (salut DAC), in general lucruri soft. Sper ca in cel mai scurt timp sa trec la o etapa mai sus.

Succes si numai plimbari reusite!

Link spre comentariu

Bun gasit tuturor,

Ma numesc Sandu, am 32 ani, sunt din Iasi, (inca) posed o Lada Niva, intentionez sa trec la ceva mai... fiabil :wink: in curand. Ma bucur sa cunosc oameni cu pasiune spre 4x4, nu neaparat extrem.

Sa ne auzim cu bine si inca o data bun gasit

Sandu

Link spre comentariu

Salutare tuturor,

A trecut destul de mult timp pana am reusit sa citesc regulamentul si sa vad ca prima postare trebuie sa o fac aici. Mii de scuze.

So, my friends, sunt Manu Donca, din Timisoara( dar in vine imi curge sange baimarean, inca ), doresc sa devin posesor al unei masini 4x4 dar nu stiu care mi s-ar potrivi cel mai bine, intre masina de familie de mers la schi si masina care sa o pot si zgaria pe ici pe colo fara sa-mi tai venele. Deocamdata sunt posesorul unui A4/2003/QUATTRO, deci ceva urme de 4x4 exista :).

ce sa va mai zic, va multumesc ca existati.

Respect,

Manu.

Link spre comentariu

Salut,sunt Florin,bucurestean,42 ani, mare amator offroad, am un sevice auto-vulcanizare-tractari-piese chestii care tin de masini in principal.

Ma bucur sa gasesc aici o comunitate asa mare si bine inchegata.

Va salut inca o data.

Link spre comentariu

Salutari tuturor membrilor celui mai mare forum de 4*4 din tara !

Sunt din Targoviste ,deocamdata nu detin o masina de off , dar sper sa vina si ea ! Imi plac plimbarile pe forestiere si sunt si rulotist de trei ani . Cu unii dintre voi m-am intalnit prin iunie pe Leaota , eu eram "nebunul" cu Dacia...:grin:

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Va plictisesc si eu cu cateva cuvinte, asa e frumos :grin:

Silviu ma numesc, stau in Bucuresti si am 30 ani.

"Legaturile" mele cu site-ul vostru si offroad-ul ar fi pescuitul si natura.

Nu posed inca un 4x4 dar in curand voi avea si eu o "fiara" pe care sper sa o transform incet-incet in "bestie". Voi incerca sa invat cat de mult pot de pe la voi.

Numai bine!

Link spre comentariu

Salut all,

numele meu este Dan, si asa cum apare si in semnatura mea detin 2 Jeep-uri un WJ 3.1 TD si un TJ 2.5 AMC I4, un Passat CC 1.8 TSI si un Matiz :wink:

Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele

SALVAMONT Predeal

Link spre comentariu

Salut,

moroiu, 36, Bucuresti (mitic cum ar spune cineva...), pana acum off road numai pe 2 roti si cu Focusul din dotare.

Mi s-a pus pata rau acum pe 4x4.

Numai bine!

Ma zgaiesc dupa Samuraie!
Link spre comentariu

Topic de prezentare a membrilor

buna ziua si toate cele bune iubitorilor de masini 4x4,

ma numesc branga ioan, sunt din Timisoara, varsta 48 ani.

nu de mult timp - aproximativ 1 an - am achizitionat un land rover freelander fabricatie 2001 cu motor de BMW 1951 cmc, TD4, 112 cp.

toate cele bune, tuturor membrilor clubului, "NELU B"

Editat de Astral
Link spre comentariu

Vizitator UNGUREANU DORIN

Salutare,sint inregistrat mai de mult dar nu mam prezentat.

Sint din timisoara imi place off road-ul si vtm-ul

pentru vtm si liniute am un golf 2 1,8 gti

pentru off road am avut mai multe masini .jeep,nissanpatrol, suzuki samuray si acum am revenit tot la nissan patrol gr 92 pe care vreau sa il pregatesc putin

sanatate maxima!

Link spre comentariu

Dupa cum am promis, revin cu poze:

y60 de strada

y60 de teren

si feroza (nu stiu de ce :d

*** Te rog redimensioneaza pozele la 1024 x 768 inainte de la urca pe imageshack !!!

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salut,

sunt Alex, din Buc, si impreuna cu niste prieteni pregatim o expeditie prin turcia, georga, kazakhstan, rusia, si poate china...

Vrem sa ne luam niste 4x4 din afara, sa le ridicam un pic (ca aia nu prea au drumuri peste tot) si sastam 1 luna in plimbare.

Sunt niste obstacole destul de mari, printre care ar fi: timpul, banii, sotiile, faptul ca trebuie sa avem minim 2 masini, vize, invitatii de pe acolo... bla bla bla...

Masinile trebuie sa fie ceva de prin 1994-2000, cu 4x4 preferabil nepermanent, si sa nu coste enorm.

Ceva recomandari?

Eu prefer un pajero in 2 usi de prin 94-96, un amic prefera un jeep cherokee de prin 2000. nimeni nu vrea land rover, iar toyotele.. cam sar din schema din cauza financiara... :hw

a doua problema, care e foarte mare, e cea a inmatricularii. Daca le luam din Ger si le inmatriculam pe BG, nu stiu daca putem sa iesim cu ele in Ucraina, sau in Turcia.... sau daca ne intreaba cineva ceva prin Kazakhstan... aia fiind mai comunisti...

Daca le inmatriculam in romania... ne gandeam sa facem o fundatie (ONG) si sa le dam ca donatie... si atunci nu mai e taxa de prima inmatriculare...

A testat cineva asa ceva?

Multumim de ajutor si de sfaturi.

PS: amandoi avem SUV-uri acum.. si am avut numai 4x4... dar nu erau facut de off-road.

Toyota FJ40 1979 "in reconstructie"

Toyota Land Cruiser BJ73 1990 (VM)

Chevrolet Suburban 1988 6.2 diesel 4x4

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare