Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut,

Ma numesc Laurentiu si mi-a bagat microbul "off" un prieten. De moment nu am niciun acaret 4x4, dar ma gandesc serios sa investesc in acest nou hobby pe care l-am dobandit.

Urmaresc de mult timp discutiile voastre si acum m-am hotarat sa intru in clubul vostru, daca ma veti primi.

Abia astept sfaturile voastre si sper sa ne vedem curand prin noroaiele patriei. Va salut

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut, ma numesc adrian, sunt din bucuresti, si ma gandesc destul de serios sa ma alatur voua, macar cadou de craciun sa imi iau un pitic 4x4, ma gandesc la o viatara sau ceva in genu, sa o folosesc ca singura masina, momentan am un clio si un saxo, destul de multumit de al doilea dar ma macina cand vad o mocirla un deal o baltoaca orice si nu pot sa o tavalesc, nu am pretentii mari dar vreau sa stiu ca masina de sub mine poate.

Link spre comentariu

Salut tuturor,

ma cheama Cristian din Bucuresti,am 41 de ani si sunt un nou posesor de Suzuki Vitara din 1993.Iubesc masinuta asta si sper sa o fac sa arate cat mai bine si sa ma dau cu ea in cat mai multe locuri.

Sunt convins ca aici voi gasi oameni super cu care sa interactionez.

Sa ne auzim cu bine !

PS.In curand si poze...

Samurai 1.3 carburator :old (viitoare injectie )

Admit it.You've allways been crazy about topless models. :j

Link spre comentariu

Salut tututor,

Ma numesc Chirtes Andrei, sunt din Cluj Napoca, recent am achizitionat un Suzuki Vitara 1.6 , 8v, din 90. Sper ca masina sa fie gata in cateva zile si astept cu nerabdare sa facem o iesire pe traseu. poze putin mai incolo :av

Link spre comentariu

Sal, sunt Dan. Sunt pasionat de off-road, munte si de alte sporturi extreme. Am o Suzuki Grand Vitarasi un atv Kymco maxxer 300. din pacate sau din fericire, cum vreti sa o luati, nu locuiesc in tara. Sper sa ne vedem in vara la putin noroi si pietre.

I want out - to live my life and to be free !!!

Link spre comentariu

@chirtes vezi ca duminica ies baietii cu clubul ( tanssylvania offroad club). Ia legatura cu @levo daca vrei sa mergi cu ei si eventual sa te inscrii in club. Sa ai noroc de masina si spor la noroi.

Link spre comentariu

Va salut. Ma numesc Abalaru Ionut, am achizitionat un Mitsubishi Pajero an 98, versiunea lunga, cu volan pe dreapta, inmatriculat pe Bulgaria. Sunt din Giurgiu si la cum arata drumurile azi cred ca e una din cea mai potrivita achizitie. Curand o sa primeasca o mica revizie apoi o punem la treaba..

Hyundai Terracan 2.9crdi
Link spre comentariu

Salut :cl , sunt Adi sau Pufy din Constanta , am un logan mcv 1.6 16v , 4x4 nu am nimic inca , decat 2 termice RC stadium-truck.

Sunt ``Co-pilotul`` lui Dalex , sper ca ptr putin timp de acum incolo.

De ce mi-am facut cont?

1.Pai eram ferm convins ca aveam cont , vroiam sa vad bursa sa ma uit si eu dupa o masina , eventual ceva dragoste la prima vede.

2.In calitate de ``co-pilot`` trebuie sa ma interesez unde au loc intalnirele/iesirile off road si sa aflu cu exactitate , ca sa nu mai patim ca azi la prima iesire cand am ajuns la spartul targului :ha: si am urmarit niste tractoare pe camp , erau cu lumini erau pe camp mi-am zis ca aia e gasca :cl

Loganist cu tendinte suicidale de off-roader...

OFF-ROADING because football , baseball , bowling & golf , only require ONE BALL

Link spre comentariu

Salutari colegilor din toata tara !!! Ma numesc Vlad si sunt din Bacau, imi place la nebunie mersul pe coclauri si de aceea am intrat pe acest forum plin de pasionati in speranta ca ma voi putea documenta mai bine despre achizitia unei masini 4x4 . Sper sa intru si eu cit de curind in rindul posesorilor de 4x4 si sa iesim impreuna pe un traseu. O zi buna !!!!

Link spre comentariu

Salut, sunt Cristi. Din cand in cand ma mai dau cu un Jeep Grand Cherokee. Sper sa reusesc sa ajung curand si eu pe la turele de sfarsit de saptamana, dupa ce vedem cum e cu numerele de Texas :)

Deocamdata doar o poza de asta vara

http://lh4.ggpht.com/_9QxFw0tjj74/TGw4-kUpwkI/AAAAAAAAHkI/gAfjY1eRhZQ/s640/IMG_4396.JPG

JGC WJ Overland 2002 4.7V8
Link spre comentariu

Vizitator Bogdan Occ

Salutare, sunt Bogdan, am doua mazda, o mazda3 si un cx7 2.3T DISI 4x4(cand vrea ea :ha:).

Prietenul cel mai bun si-a cumparat de curand un patrol gr pregatit de offroad si voi deveni copilotul sau in escapadele montane.

Urmatoarea masina va fi probabil un patrol in 2usi...ptr offroad

Link spre comentariu

Salutare,

ma numesc Lorand, am 24 de ani si sunt un mandru posesor de Suzuki Vitara, nemodificat din pacate, bugetul nu mi-a permis deocamdata. Momentan stau in Cluj si nu de mult m-am alaturat celor de la Transsylvaniaoffroad si e super tare. Microbu m-a prins foarte tare si sper sa devin un offroadist adevarat. Sper ca in curand sa imi pot face modificari mai serioase la masina sau sa imi cumpar ceva mai mare.

Cam asta ar fi in mare,

bine v-am gasit.

Link spre comentariu

Vizitator cobi

Noroc tuturor , sant un nou membru si pe aceasta cale va salut pe toti :) sant prospatul proprietar al unui Land Rover Discovery 1 din 1991 , 2,5 diesel , ( poate a fost a unuia dintre voi ,poate cineva sa ma ajute sa inteleg cum functioneaza acest site , doresc sa postez sau daca exista un topic unde pot primi informatii despre modelul de Land Rover pe care l detin , piese de unde pot cumpara , Va multumesc

Link spre comentariu

Buna tuturor impatimitilor de offroad.

Sunt nou pe acest forum si citesc cu placere sfaturile date de adevaratii cunoscatori in domeniu acesta.In perspectiva doresc sa achizitionez o masina de teren second-hand pentr-u micile iesiri la pescuit prin Delta si de ce nu viitoarele iesiri pe plaiurile montane.Felicit pe aceasta cale moderatorii si membrii acestui forum .

"Cand natura iti da forta, curajul vine de la sine. – Valeriu Butulescu"

Link spre comentariu

Salut. Sunt un incepator intr-ale off-road-ului. Am in "dotare" o LADA NIVA cu carburator (va trebui sa schimb asta). Va urmaresc de mult dar pana acum nu am postat. Acum e musai. Sper (deh bugetu') sa ne vedem la cat mai multe iesiri in natura. BAFTA la toata lumea.

"Terorismul nu ma ingrijoreaza.

Sint casatorit de doi ani."

Sam Kinison

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare