Vizitator Urs Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Costin. Relativ proaspat posesor al unui Wrangler Rubicon. Si mai proaspat fost posesor al unei frumoase Niva (azi ne-am despartit:cr1). Suport destul de greu orasul (Bucuresti). Nu reusesc sa ies pe cat de des as vrea dar imi propun sa schimb asta! Amator de fotografie, motociclete, ski, diving - ordinea nu e relevanta nici din punct de vedere al preferintelor si nici al priceperii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
1skr1 Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt costin ,posesor de bmw e34 ,plictisit de asfalt, in cautare de lada niva sau y60 daca tine bugetu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ILIUTA_NIL Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, si Bine V-am Gasit! Numele meu este Iliuta, am 25 de ani si i-mi plac masinile, in special cele ..."de teren". Sunt inginer silvic si ies in teren zilnic, pana de curand cu Suzuki Vitara 1.6 fabricatie 1994(care a facut fata la toate incercarile nefiind modificat), iar acum cu un Hyundai Glloper 2.5 , 7 locuri, fabricatie 2000. Sper sa gasesc aici eventuale nelamuriri care vor aparea pe parcurs... despre offroad. GALLOPER... :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan_lostun Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salu,sunt Razvan si sunt aici pentru ca doresc sa imi achizitionez un patrol echipat petru off road, si poate chiar sa imi vand bestia pe care o posed in prezent :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Acteon Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Andrei si imi pare bine sa va cunosc. Sunt aici sa imi caut un Y60 sau un HDJ pentru iesiri in decor :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 (editat) Re: Bine v-am gasit ! Sunt Gherghev Dorin din Oradea , mandrul posesor al unui Defender 90 td5 din 2003 ale carui poze si modificari sunt prezentate la urmatoarea adresa: Editat Octombrie 25, 2010 de Astral Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdrracing Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut ma numesc Daniel si sunt posesor de Toyota Land Cruiser an fabricatie 1998 caroserie 2 usi motor 3400 cm Never ride faster than your guardian angel can fly TOYOTA LAND CRUSER J90/ V6 /178cp LAND ROVER DISCOVERY 2 / V8 /185 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan_sb Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 (editat) Topic de prezentare a membrilor Buna seara, Sunt Razvan din Sibiu,23ani, posesor de freelander de aproximativ o luna(Freelander Td4,Mai 2001,3usi). Salutare. Editat Octombrie 25, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bursul Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor sint un cautator al unui prieten in 4 puncte de sprijin. ca o fi vreun pajero,vreun jeep grand cherocke,..sau vreun Nissan(sa-i fac socrului in ciuda!),nu stiu :(( astept vreun sfat ,pls initial am dorit jeep cherocke,dar timpul a trecut si ...parca grand cherocke e mai frumos,apoi mai citind citeceva parca mitsubishi pajero era mai acatarii ,si nici nissanul nu era de neglijat...dar e timpul sa ne vedem lungul nasului si cum criza inca exista .. nu stiu ce alegere sa fac:(( Eu vreau mitshubishi pajero cam din 1995 ,nevasta jeep dupa 2000. Sint un barbat fericit:nevasta ma forteaza sa iau masina !?! Voi ce ma sfatuiti ? Multumesc ! Mitshubishi pajero sport ,2500cmc ,115 cp,an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :w:cl:h5 !!! Ar fi bun si un Jeep Cherokee..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Robby Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Robert dar mi se zice Robby. Sunt din Bucuresti. Inca nu am ajuns la "varsta detonarii". Mai am 3 ani(din pacate). Pasiunea mea pentru off-road a aparut recent si vreau sa spun ca nu mai pot scapa. Toata ziua buna ziua ma gandesc la off-road. Prima masina vreau sa fie un Nissan Patrol Gr y60. Bafta la toti userii. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dennis Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut la toata lumea , cu scuzele de rigoare pt. intarzierea cu care mi-am facut prezentarea ( Max ) ,numele meu este Dennis , am 39 de ani sunt din Bucuresti , sunt posesorul a doua masini un y61 de 2,8 din 98 si o toyota hilux sr5 di 2005 , ca pasiuni am pescuitul si binenteles offrodul nivel incepator . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bn99nas Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut,sunt Claudiu din Bistrita si sunt posesorul unui Pajero Shogun 2,5 diesel din 1997.Il am de 3 zile:P,si inca nu m-am deprins cu el:P,dar sunt perseverent si nu ma las:).Sper ca masina sa tina cand o sa ies din cand in cand pe campuri si noroaie..Salutare tuturor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SpeedAddict502 Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Hello all, my name is Tyler and I am an American living in Ploiesti. I met a few of yall this last weekend and had a great time. Look forward to more! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrs Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Emil, an un patrol y61 momentan in reparatie.... Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bursul Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua ! Ma numesc Stefan Marian,sint din Braila am virsta de 44 ani. Cochetez cu ideea de a fi posesorul unui 4x4 cu care sa ajung in inaccesibilele pina acum locuri de pescuit. Inca nu m-am decis asupra vreunei marci ,asa ca am intrat in clubul dvs.pentru a :"trage cu urechea",si a deprinde invataminte. Mitshubishi pajero sport ,2500cmc ,115 cp,an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giliana Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Ama 50 de ani - numele meu Nae Sarboiu, sunt din Brasov, sunt detinatorul a urmatoarelor masini: _ Volvo 245 - 1984 - Dacia 1100 - 1969 - Dacia 1100 - 1968 - Vw 1200 typ 1 - 1964 - Vw bus typ 2 - 1979 Dupa cum vedeti nu am inca legatura cu forumul acesta, dar sper ca "spionand " in tacere voi prinde cele esentiale pentru a putea gandi la achizitia unui M461, pe care l-am condus 1 an si 5 luni in armata. Va apreciez indarjirea de a detine M-uri si alte 4x4 celebre din trecut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seby205 Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Sal,sunt seby si sunt de curand posesorul unui Mitsubishi Pajero 2.5 D DIN 1991 si sper sa gasesc lucruri utile pe acest forum Editat Octombrie 27, 2010 de Astral :clMitsubishi :lr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andi_frincu Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor salut andi este numele meu si nu de mult (iulie 2010) l-am achizitionat pe :ca (mitsubishi shogun lung din 96 , motor de 2,8L ) care as vrea sa il transform in :lr sau sa il schimb pe viitor cu un :jp1 eventual un :tr pe langa el mai am alte cateva :j "de strada" : mondeo 2L din 2005 lincoln town car din 91 - 4,6 L ... stiu ...:hw ford econoline din 88 cu motor mercedes G -3L logan si dacie... + honda dominator 650 si kawasaki eliminator 400 ca pasiuni (experimentate si asimilate) : :fh :cort :wr :top :x si mai nou :dr1 in stil :cl Editat Octombrie 27, 2010 de andi_frincu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ari Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit:cl Ma numesc Adrian , sunt din Arad si sunt pasionat de off road . In curtea mea se odihnesc " pe rind " :un ATV Linhai, un Mitsubishi Pajero Pinin (2001, 2L , benzina, automat + inca unul identic pt piese) si o Toyota Rav4 (2006, D-cat). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator guly Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Sal ma numesc stefan sunt din bucuresti.momentan sunt doar chibit pana cand o sa imi iau si eu un utilaj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator liltecoocoo Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Hello, Deocamdata nu sunt posesor de 4x4, dar in viitorul apropiat urmeaza sa achizitionez un asemenea agregat. Asa ca acum citesc si ma documentez George Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator speoclub Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut. Sint Victor din Slatina OT, am 35 ani si in timpul liber prefer sa merg in zonele montane. In ideea de a merge pe drumuri ceva mai accidentate decit soseaua, am luat de ~8 luni un L.R. FREELANDER 4 usi, din anul 2000, cu motor diesel de 2 l. Stiu ca prin masina 4x4 se intelege de obicei, o masina 4x4 care este capabila sa parcurga un teren puternic accidentat. Sper totusi sa fiti de acord sa discutati si cu mine. cu consideratie. Victor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator delyan Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari la toate lumile. Sunt Gabriel un proaspat posesor de Freelander 1, sunt din Bucuresti si nu cred ca mai este nevoie sa spun ca sunt pasionat de off-road... Din pacate prima mea experienta de off-road s-a terminat cu masina in service dar nu disperam, suntem perseverenti ca numai asa putem castiga experienta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nickb Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Nick, bucurestean si din datorita amicului Iwa, proaspat proprietar de IMS. Nu ma impuscati, sunt total incepator in offroad, dar vreau si eu la noroaie :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate