Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut ,

Sunt Guby ma bucur sa fiu printre voi, imi place off-road-ul am avut o mazda b2500 si acum imi caut altceva in functie de buget A venit criza

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator zakitesb

Salut,

Andrei din Cluj-Napoca. Am achizitionat de curand o Vitara din '91. In curand sper sa apuc sa pun si ceva poze.

Link spre comentariu

Salutare, sunt Marius din Sibiu. Pasionat de off road (in toate formele lui), insa doar de 1 an de zile il practic cu o "scula" dedicata acestui gen de activitate, si anume un Suzuki Jimny 2004, 1.3, pregatit cu kit inaltare +5 cm Trail Master, amortizor directie Trail Master, AT-uri 215/75/15 General Graber si statie emisie-receptie Midland Alen 78 Plus. Urmeaza: BLOCANT fata - spate ARB, MT-uri, troliu Come-up 6000DVS, TJM Airtec Snorkel si cam atat cu visele frumoase. Stiti f bine ca mai sunt destule lucruri faine ce pot fi puse pe un off road-er, insa ptr toate ai nevoie de...timp, dar bani in special!

:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu

Salutare, sunt Marius din Sibiu. Pasionat de off road (in toate formele lui), insa doar de 1 an de zile il practic cu o "scula" dedicata acestui gen de activitate, si anume un Suzuki Jimny 2004, 1.3, pregatit cu kit inaltare +5 cm Trail Master, amortizor directie Trail Master, AT-uri 215/75/15 General Graber si statie emisie-receptie Midland Alen 78 Plus. Urmeaza: BLOCANT fata - spate ARB, MT-uri, troliu Come-up 6000DVS, TJM Airtec Snorkel si cam atat cu visele frumoase. Stiti f bine ca mai sunt destule lucruri faine ce pot fi puse pe un off road-er, insa ptr toate ai nevoie de...timp, dar bani in special!

Bine ai venit !!! Aici vei gasii multe raspunsuri la tot ce inseamna Off Road...si... nu numai !!!:h5

Toate cele bune !!!

Sorin

NISSAN - Y60 - BIVOLU' :wink:
Link spre comentariu

Vizitator jancxi

Salut, Jancsi de la Cluj, Vitara 1.6 8 valve, modficata pt offroad, urmeaza schimbarea la ceva mai mare ......

Link spre comentariu

Salutari!

Ma numesc Paula, sunt sotia lui Cristi (Off-Road Runner) si sunt de curand posesoarea unui Audi allroad (cred ca multi dintre voi stiti deja asta :grin:) in conditiile in care pana de curand am condus un Nissan Patrol Y61 pe nume Neassan... :wink: Spun asta datorita faptului, ca inca prefer sa merg cu Nissanul Patrol, cu Tractozaurul in detrimentul frumosului Audi allroad :ha:

Cam atat..., in continuare cateva poze cu masina pe care o conduc... :grin: ma refer la ultimele doua... :y

allroad runner

Off-Road Runners Team

Link spre comentariu

Salut! Numele meu e Victor Ioan dar prietenii imi zic NINEL, am 40 de ani si sunt din Gorj nu am inca un 4x4 dar doresc tare mult unul, din pacate a lovit rau de tot criza in bugetul dedicat fiarelor:grin: sper totusi sa reusesc inainte de:old si sa ne intalnim la noroaie!

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Ma numesc Fane Bulat, sunt din Magurele,IF,sunt inginer la INCDFP -"seimologie" urmaresc forumul de aprox.2 ani ,in special iesirile de sfarsit de sapt,de unde ma inspir si eu unde sa merg cu utilajul meu SJ 413, dar din comoditate nu am activat contul pana acum:sr. Sper sa fiu mai activ pe viitor.

Link spre comentariu

Salut, sunt Ionut din Calarasi momentan detin un opel astra h si in scurt timp vreau sa achizitionez o englezoaica si mai intai ma documentez pe forum la anumite puncte pe care trebuie sa le verific inainte de a cumpara

Link spre comentariu

Salutari tuturor membrilor,

ma numesc Andrei si sunt posesorul unei Toyota 4runner 3.0 V6 din 1991 inmatriculata in Italia.

Desi sunt foarte multumit de prestatiile ei si de fiabilitatea recunoscuta ma gandesc s-o pun la vanzare deoarece nu circul aproape deloc cu ea...:ca

...si cateva poze cu aceasta...

Editat de Astral
Link spre comentariu

Vizitator leob

Salutare! Sunt Leonard, incepator, dar totodata pasionat de ce inseamna off road. Inginer de profesie, doresc ca pe langa masina de familie sa achizitionez si ceva 4x4. Forumul este o sursa de informatii excelenta. Felicitari!

Link spre comentariu

Vizitator noryca

salutare tuturor membrilor off-road 4x4.

am intrat pe forum deoarece imi place la nebunie acest sport .eu il practic cu un atv quad marca kawasaki kfx700. spar ca nu am deranjat pe nimeni ca am postat ca si posesor de atv.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare