cristid57 Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor membrilor! Numele meu este Cristi. Am inceput sa fac offroad in ... 1982 odata cu prima mea masina de teren, un Aro 10 decapotabil pe care l-am tinut peste 15 ani. Deocamdată ma transport cu un Clio dar urmeaza cat de curand un Samurai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RAMmsteinu Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut tuturor membrilor. eu sint mihai din bucuresti si am 44 de ani. mai vechi ,dar mandru posesor de niva si mai nou si de navara. o seara buna va doresc Lada Niva 2006, Nissan Navara D40 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carbonchief Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tututor, Sunt Alexandru din Bucuresti, am 32 ani si sunt pasionat de tot ce inseamna off road. Detin un Nissan Y61 si un KTM 525 EXC. Urmaresc de mult acest forum fara a fi insa activ si vreau sa ii felicit cu ocazia asta pe toti membri activi pentru contributia si ajutorul pe care il ofera gratuit celorlati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator zuki Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare ma numesc Razvan sunt din Bucuresti si am achizitionat o Suzuki vitara 1.6 din 91 am 20 de ani nu sunt un mare cunoscator in ale off-road-ului da o sa va ajung din urma promit:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursulici Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna dimineata! Sunt Florin, posesor de cateva zile a unui Land Rover Freelander '99 2.0TD, incepator in ale 4x4 :ca Curand voi pune si poze. LR Freelander Xedi S-Wagon 2.0D '99 :ca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanTatuaj Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor membrilor! Sunt Dan si mi se spune Dan Tatuaj datorita afacerii pe care o am si sunt din Craiova. Am mai fost inregistrat dar am lipsit o perioada si a trebuit sa ma inregistrez din nou. Acum 4 ani mi-am luat o amanta oficiala care mereu ma toaca de bani pentru cosmetizare. Este din familia Nissan a lu' Patrol. Pustioaica de 19 ani nascuta in 91. Pun niste poze sa o vedeti si voi. Editat Noiembrie 17, 2010 de Astral NISSAN PATROL GR 2.8/1992 LUNG Învaţă din greşelile altora, viaţa e prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PAUL DOGARU Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor BUNA SEARA, Numele meu este Paul DOGARU, locuiesc in Constanta, am 42 de ani ,casatorit .De scurt timp am achizitionat o daihatzu feroza in scopuri off road si pentru deplasari la pescuit.Trebuie sa recunosc ca am indragit masina asta... nu prea are ea calitati sportive pe sosele dar pe camp cred ca se descurca nemaipomenit. Am citit cu atentie multe pareri legate de masini puse de diferiti useri, siteul mi se pare excelent si bine gandit,este locul unde gasesti raspunsuri la anumite intrebari,gasesti oameni experimentati ,pareri ,opinii si chiar solutii la anumite probleme. FELICITARI ADMINISTRATORULUI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ashiah Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, numele meu este adi radu si sunt de fel din dambovita dar locuiesc in ilfov, dobroiesti. sunt pasionat de vanatoare si pescuit, fapt pentru care m-am dotat cu un ford ranger, model 2008, echipare xlt. l-am imbunatatit cu un hard-top, deflectoare ptr capota si geamuri si bfg-uri at. ps: imi cer scuze ca am dat buzna fara sa dau binete(am postat la un topic inainte de a ma prezenta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :w:cl:h5!!!!!!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mariusag Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare,sunt marius ,posesor de vitara de 3 luni ,de profesie sef:D,prieten cu o gashca de nebuni care nu s-au lasat pana nu m-am procopsit si eu cu o masina off road:)) ca experienta off road am mers vreo cativa ani cu atv-ul tot suzuki mai precis kingquad cu motor de 700cc alte masini mai am dar sunt de strada un honda civic si un audi a8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
muresan Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Valy am 44 ani si de ceva ani am avut multe multe masini 4x4. Am lucrat si lucrez la masini din tata in fiu, mai am un frate care are garaj si am inceput cu > ARO 240 benxina,ARO 243 diesel,dupa revolutie am avut un SAMURAI, cand la noi nu se stia de alte masini 4x4^^ a fost tot ruginit, adus de un neamt si stricat a ramas in Romania-PE VREMEA AIA A FOST SUPER....dupa aceea au urmat, Pajero scurt pe benzina, Patrol 3,3 diesel, 3 OPEL Monterey de 3,1 diesel, 2 trooper benzina....destul. Acum am un GAZ RUSESC 1968, patru usi, dar cu motor si cutie de mercedes omologate, functionare perfecta, cabrio-are si prelata, dar il folosesc doar vara pentru plimbari la munte-nu off-road, este facut doar din pasiune pentru masini. Acum ma dau cu un SSANGYONG MUSSO de 2,3 benzina,full, la care am ceva probleme la cuplaje........Hai va salut...ne mai auzim.. Editat Noiembrie 21, 2010 de muresan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armycargobull Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Incet dar sigur Salut pe toata lumea ma numesc Zigi ,sint din Jud Covasna orasul Sfintu Gheorghe,si detin un Mercedes GD240 lung cu 4 usi de armata, si inca unu scurt cabrio (Wolf) tot original de armata.si inca citeva 4x4 americane. Sint dealer de masini exmilitare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Claudiu samurai Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt claudiu si acum 4 luni am achizitionat un samurai , sunt un pescar inrait si cred ca ma indragostesc si de offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! ma numesc dan,pasionat de masini in general si de off road dar nu extrem! am un forester 2.5T,230 hp,din 2009,sint foarte multumit de el dar as dori ceva mai potent in teren greu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor membrilor! Sunt Dan si mi se spune Dan Tatuaj datorita afacerii pe care o am si sunt din Craiova. Am mai fost inregistrat dar am lipsit o perioada si a trebuit sa ma inregistrez din nou. Acum 4 ani mi-am luat o amanta oficiala care mereu ma toaca de bani pentru cosmetizare. Este din familia Nissan a lu' Patrol. Pustioaica de 19 ani nascuta in 91. Pun niste poze sa o vedeti si voi. Bine ai venit fratele meu:h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bruno Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit! Name: Bruno Location: Iasi Age: 46 Car: Nissan Terrano II 2.7 2002 Intre mine si Terrano II a fost dragoste la prima vedere! In cel mai scurt timp o sa pun si o foto cu masina. Intai am cumparat masina si abia apoi am realizat ce-am facut! :hl Cu alte cuvinte sunt profan rau si dupa ce am citit o parte din posturile voastre m-am cam ingrozit de cat de putine stiu despre aceasta masina. Sper sa nu deranjez cu intrebari la care s-a raspuns deja sau cu probleme prea simpliste pentru incercatii forumisti aici de fata (sic!). Niciodata nu e prea tarziu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisman Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara. Chiar daca urmaresc de ceva vreme forumul asta mi-am dat seama ca nu am postat nimic inca....si cred ca aici ar trebui pentru prima data. Sunt cunoscut drept Crisman...locatie IASI, proprietar de Suzuky Jimny din decembrie 2009. Doresc sa-mi fac amici de prin zona care sunt cunoscatori in ale off-roadului. Felicitari pentru cei care au grija de forum si numai bine pentru toata lumea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
netyx Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Silviu, din Botosani, posesor Honda CR-V, interesat de un 4x4 second hand, numai ptr. offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sneacsu Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt Sorin, Craiova, posesor ATV Yamaha Grizzly Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asd Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Prietenii imi spun Slavo, am 45 ani, sunt de profesie inginer mecanic specializat in motoare cu combustie interna, locuiesc in Sannicolau Mare, jud. Timis, detin un M59 un M461C, ambele militare pe care le restaurez ajutat de cativa colaboratori foarte talentati. Am inceput si un proiect de masina utilitara si agrement offroad avand la baza un M461 cu motorizare Peugeot. Editat Februarie 27, 2011 de asd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crivo Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Cristi ,sant posesorul unui Freelander diesel,de care sant foarte multumit si de asemenea mai detin doua masini de tractare dintre care una cu macara cu care va pot ajuta cu placere pe toti membrii clubului care aveti probleme in apropierea mea sau pe autostrada Bucuresti Pitesti. BINE V-AM GASIT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marii.an Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,sunt Marian,am intrat pe forum din interes pentru nissan patrol ,piese de schimb etc. Detin Nissan Patrol y60 lung 1994 Tuningat .http://img59.imageshack.us/img59/7280/dsc01500q.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andape3 Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Multumiri pentru ca ma primiti in randurile voastre, sper sa fie de bun augur. Momentan nu va pot povesti nicio aventura extraordinara alaturi de 4X4-ul meu, pentru simplul motiv ca nu exista. Dar...speranta moare ultima. Fiti buni si fiti nebuni! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata LOOmea!!! Ma numesc Ciprian, sunt din Bacau si am urmatoarele pasiuni: -pescuitul -mai nou off road-ul Masini: Nissan Almera 1.5 benzina 2005 Jeep cherokee 2.5 benzina 1996 Din pacate jeep-ul nu e 4x4 :(( si caut cumva sa dau ambele masini pe una cu care chiar se poate iesi in tarla:hl. Asadar: bine v-am gasit!!! MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
halfi Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor.sunt din Cluj-Napoca, posesor de Nissan Terrano 2, an 2005, 3.0 D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate