Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut,

Ma numesc Florin Bogdan,

Sunt pasionat de sporturile cu motor.

Am alergat in cursele de karting, am incercat si la SBK moto dar s-a dovedit ca eram peste plapuma mea si am revenit la karting.

In prezent am un kart de 125cmc cu schimbator de viteze si vreau sa imi achizitionez un Y60. sper sa imi iasa.

Florin:tk

"Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor !:hi

Ma numesc Razvan sunt din Bucuresti si sunt posesor de Hilux 2.5 D4D achizitionat de nou in 2009, ce sa spun sunt mai mult decat incantat de aceasta masina cu toate ca sunt cam novice in ale off road-ului, aceasta fiind prima mea masina 4x4, dar sper sa aflu mai multe cu ajutorul vostru.

Bine v-am gasit !

Ex Toyota Hilux 2.5 D4D - 2009 - furat in 04.04.2012.

Fiat Stilo 1.9 Multijet - 2006

Link spre comentariu

Salut,sunt Marian,am intrat pe forum din interes pentru nissan patrol ,piese de schimb etc.

Detin Nissan Patrol y60 lung 1994

Tuningat .http://img59.imageshack.us/img59/7280/dsc01500q.jpg

Deci tu ai luat Patrolul asta... :grin: La cat s-a bagat in el, a fost de pomana... :wink:

Link spre comentariu

Salutari si bine v-am gasit . Ma numesc Alin Bucur ,sunt din Bucuresti si de curand sunt mandrul si necajitul posesor al unui Nissan King-cab din anul 1989 ,motor 2400 benzina. Masina banuiesc ca o cunoasteti de pe net,inca mai este postat anuntul pe autovit ,de ce am spus si necajitul posesor ? Pt ca arborele motorului este distrus si nu gasesc decat original (nu face masina cat costa el :grin: ) ,si nici alt motor Z24 .Ma rog ,nu-mi ramane decat varianta de a pune alt motor 2.7 diesel cu toate ca este mult de munca ,dupa care alergatura pe la Rar pt omologare (doamne ajuta) . Sunt incepator in ale noroaielor dar foarte entuziasmat si dornic de a invata asa ca aveti mila !

Link spre comentariu

Salut, sunt Elisei Craciun din Bucuresti.

In timpul liber pescuiesc la crap si merg in offroad.

Posesor de Land Cruiser V8, ma bucura noroaiele adanci si pantele abrupte.

Toyota LC200 V8 for fun

Mercedes C63AMG for city

Yamaha Fazer FZ1S for adrenalin

Link spre comentariu

Salut,sunt Marian,am intrat pe forum din interes pentru nissan patrol ,piese de schimb etc.

Detin Nissan Patrol y60 lung 1994

Tuningat .http://img59.imageshack.us/img59/7280/dsc01500q.jpg

Bine ai venit!

desi acum te-ai inregistrat, noi iti cunoastem masina de mult timp.

Indelung a fost aclamata!

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Bine ai venit!

desi acum te-ai inregistrat, noi iti cunoastem masina de mult timp.

Indelung a fost aclamata!

Ba chiar am prezentat`o la un moment dat la sectiunea poze ... Era prin CT si ne intrebam cine e impatimitul ... :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

salut!

Ma numesc Gheorghitoiu Bogdan si sunt posesorul unui freelander din 200 motor td4 si am o groaza de intrebari :D

E primul meu 4x4 dar sunt sigur ca nu voi mai avea de acum decat 4x4.

Frontera A Sport 2.0

freelander 2001 td4

Link spre comentariu

salutare !....mihai ma numesc si ...cam tarziu ma prezint dar pana acum am mai incercat fara succes...sper ca de aceasta data sa ma dumiresc si eu cum e cu prezentarea...cam atat cu scuzele

....e mare, cam greu, mai in varsta .... dar ma bucura de fiecare data cand ajungem intregi impreuna , in cele din urma, acasa... pufi (alint personal) e un patrol 2.8 td modelul top line putin mai inalt decat la nastere si cu picioarele (rotile) putin mai umflate (33-uri)....cam atat

...inca o data salutari tuturor utilizatorilor si nu numai !...cu respect matos( mihai in buletin)...

Link spre comentariu

Ziua buna,

Cristi ma numesc.

Pasionat de pescuit, mi-am facut varza skoda fabia acum doi ai undeva pe somesul rece, asa ca m-am hotarat sa-mi cumpar un 4x4.

Din 2008 ma dau, mai mult prin Bucuresti, cu un Pajero Pinin. Simpatic, cateodata scoate fum, imi place.

Link spre comentariu

Salut, sunt George, din Bucuresti.

Am "distrus" cateva masini de oras pe un drum pietruit iar acum sunt in cautarea unei masini, mai fiabila pe acest traseu, de anduranta. Practic masina nu o sa mai vada niciodata asfaltul.

You don't even think to call me "Godfather"
Link spre comentariu

Salut ,

Numele meu este Alex , iar masina este un Hyundai Galloper 2.5td varianta lunga 7 locuri .

Am intrat pe acest forum sa invat mai multe despre modelul pe care il posed , si in primul rand pt. hobby-ul acesta!

Welcome :cl

Link spre comentariu

Salutare, sunt Paul si vreau sa ma alatur clubului 4x4 cu un Patrol lung, numai bun de mers pe drumurile "judetene" pline de noroi prietenos si sleauri cat o roata de logan. (asta din urma va renunta sa mai fie masina de offroad :grin:)

Tot timpul cu fruntea sus!
Link spre comentariu

salut,

sunt Florin, din Timisoara, conduc un Patrol din '83, pasionat de off-road si vanatoare, este un forum foarte bun din care ai ce invata!

Patrol 3.3

:cl

Link spre comentariu

salut,

sunt Florin, din Timisoara, conduc un Patrol din '83, pasionat de off-road si vanatoare, este un forum foarte bun din care ai ce invata!

Bine ai venit!

Dan din Timisoara

Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare