rocky Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! In buletin Alexandru Iulian iar pentru prieteni rocky. Sunt din Bucuresti si am 29 ani. Pasionat de pescuit pe ape salbatice iar de aici, nevoia si dorinta de 4x4. Nu sunt inca posesor de 4x4 dar sper ca din primavara sa pot conduce asa ceva pe digurile noroioase ale Dunarii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviu1971 Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare , ma numesc Silviu am 39 de ani si sunt din Miercurea Ciuc ,ce sa zic ma batea gandul sa imi iau ceva pentru off road si de abia in urma cu 2 luni mi-am luat o Vitara,de care pana acum sunt super multumit , momentan am inceput cu inceputul ,dus la un amic careare un atelier auto si schimbat fluide ,alea,alea iar dupa care am purces la a schimba cam tot ce prezenta urme de rugina aici din fericire eu zic ca am scapat destul de ieftin ,in curand va fi gata ,pana atunci :al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bunica Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt Dorian, nou printre voi, am un Patrol Y61 de 3 litri. Sper sa ma ajutati cu sfaturi ca sa il fac cat mai competitiv. :pl1Bunica Hilux 3l din 2008,marea dragoste Mercedes 3500 turbo diesel '93 confort Skoda tour Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi.niculcea Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut nou pe forum detin un LR freelander nu hoinaresc pe coclauri dar nici nu as refuza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut.Ma numesc Laurentiu ,sunt din Sfantu-Gheorghe ,am 24 de ani si sunt pasionat de off-road.Momentan nu detin un 4 x 4 dar depun eforturi ca acest vis sa mi se indeplinasca in perioada urmatoare.Multumesc! Bine ai venit ! locatia o ai in craiova dar spui ca esti din sfintu gheorghe,cum vine asta? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion Getulin Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt GETULIN din Buc posesorul unui KIA SORENTO 2.5D din 2007,imi place sa merg pe munte cu prietenii la un foc de tabara:2dr GETULIN 0724558084 BUCURESTI WWW CARAVANCAMPINGCLUB.RO R U L O T I S T KIA SORENTO 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor,sunt din Timisoara si proaspat posesor de 4x4 Freelander '99,2.0 diesel achizitionat cu 3 zile in urma din Germania. Ma bucur ca exista un forum al pasionatiilor de offroad si sper sa gasesc toate informatiile necesare priviind acest model. Toate bune, Cristian S. Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare sunt Grig Guti din Bucuresti, sunt inginer, ma ocup de tratarea apelor primare, pasionat de vanatoare si sunt aici pentru a vedea parerile celor ce folosesc masini de teren in diferite medii, vis-a-vis de ele. Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geoapis Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Sautare. mai bine mai tirziu decit niciodata nu ?, fac si eu o scurta prezentare, Geore Ilie , medic anestezist la Spitalul Municipal din Bucuesti, am un Nissan Terrano II , nu fac offroad insa merg a vinatoare, 37 ani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xplorer Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna tuturor membrilor clubului ma numesc Alin din Timisoara de profesie inginer sunt de curand posesorul unui Suzuki Samurai din 1993, pe care urmeaza sa-l pregatesc pentru off-road si strada. Noua pasiune mi-am descoperit-o tarziu din pacate:wink: Suzuki Samurai - 1993 Ford Fiesta - 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus_70 Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna tuturor membrilor clubului ma numesc Claudiu din Arad, lucrez in comunicatii si informatica, in timpul liber apicultor, sunt de curand posesorul unui Mazda B 2500 din 1998, adevarul ca ma ajuta in apicultura dar ... dar ... dar ..., pe care urmeaza sa-l pregatesc cat de cat si pentru off-road. Noua pasiune mi-am descoperit-o cam tarziu din pacate, ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor :W....niciodata nu e prea tarziu ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Fari Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Am cumparat un SR 132M Carpati din 1967 si incerc sa-l refac cit mai original.M-am gindit poate ma ajuta cineva de pe forum sa gasesc piese,documentatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Alin Giroc Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna tuturor, ma numesc Alin din Giroc(timis) sunt constructor si proaspat posesor de L200 din 2005, 2.5 diesel si mai am un Pajero din 91 v6 benzina pe care il rup pe unde apuc:) si un atv suzuki de 700 care momentan e la reparat. Pasiunea cea mai mare vanatoarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ovivalzen Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, ma numesc Valeriu , sunt fericitul posesor al unui Daihatsu Rocky EL II , motor 2.8 TD , cu care circul zilnic , atat pe drum cat si "pe langa" si imi face placere sa ma alatur acestui club. P.S.:Imi pare rau , dar nu am acum poze cu masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator GheondeaAlex Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, numele meu este Gheondea Alexandru, sunt student la drept, mandru posesor de acaret Mitsubishi Pajero, cu volanul pe partea gresita si sper ca toate sa mearga bine si frumos! La mai multe noroaie si mare grija la iarna ce se anunta! Drumuri bune colegii! :tk :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maly Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Ovidiu am 24 ani, lucrez in domeniul Telecomunicatiilor mai exact retele cu Fibra Optica. Detin un Land Cruiser 80 care a fost achizitionat de tatal meu in 1993 de noua. Deocamdata nu are decat Mt-uri si suspensii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator MARINEL Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sint cel mai nou dintre voi si vreau sa va cunosc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sint cel mai nou dintre voi si vreau sa va cunosc. Si ma rog cum vrei tu sa ne cunosti daca doar asta e prezentarea ta ?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator lmsr Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor SALUT, ma numesc Adrian , sunt din Craiova , de meserie inginer si sunt posesorul unui Suzuki Vitara din '96 cu motor de 1,6 16v , 97cp. masina este cabrio , fara aer conditionat, modelul cu airbag-uri. va multumesc , sa auzim numai de bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rares.patrascu Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor SALUT, Ma numesc Rares , sunt din Sibiu , de meserie inginer si de cateva luni bune ca sa nu zic un an caut o masina potrivita pentru mine. De cite ori ma gindesc mai in detaliu ce vreau sa fac ajung la concluzia ca nu caut o masina ci doua. Acum sunt in perioada pajero/galloper scurt :). va multumesc , sa auzim numai de bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miru Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor SALUTARE ASTRAL SI SCUZE,AM MAI FACUT O PREZENTARE PRIN MAI; SANT DIN MARAMURES AM O FEROZA DIN 93" LUCREZ LA O FIRMA DE UTILAJE AGRICOLE :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
balax Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Cristian si am un Discovery 1 1996 300 TDI si sunt pasionat de 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara, imi permit sa imi fac si eu intrarea in lumea iubitorilor de offroad, deocamdata doar ca 'aspirant' - imi caut si eu de ceva vreme o masinuta careia sa ii arat drumurile patriei :) si am inceput prin a ma documenta serios... in rest - lucrez in IT, sunt pasionat de mers pe munte (cu sau fara bicicleta) si abia astept sa ma bag prin noroaie cu o masinuta capabila... multumiri celor care posteaza - din discutiile tehnice pe care le-am urmarit aici am avut ceva de invatat. numai bine tuturor, radu exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plici Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara tuturor, sunt un pasionat de motoare cu 2,3,4 si mai multe roti :grin:. Ma numesc Bart si sunt din craiova posesor de 6-7 luni al unui Terrano 1 2,7 TD lung. Sper sa ma gasesc bine intre voi iubitori de off-road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate